Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 6.: az Ikrek váratlan kalandba keverednek, a Mérlegek számára ez a meglepetések napja

Napi horoszkóp május 6.: az Ikrek váratlan kalandba keverednek, a Mérlegek számára ez a meglepetések napja
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP május 6.

KOS (március 21-április 20)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasféle feladattal küzdesz, amely ugyan tele van ismeretlenekkel, de pontosan tudod, hogy ha sikerrel abszolválod, nagyot léphetsz előre a ranglétrán. Mivel ez most prioritást élvez az életedben, igyekezz minden idegszáladdal összepontosítani, hogy a végén valóban büszke lehess magadra. Noha elég sokan próbálnak most kizökkenteni mindenféle más dologgal, Te mégis igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, hisz nagyon fontos cél lebeg a szemed előtt. Majd ha átszakítod a finisben a szalagot, egész nyugodtan nyithatsz más dolgok felé, ez még azonban várat magára. Csak menj tovább az úton és bátran fuss neki minden eléd gördülő akadálynak!

IKREK (május 22-június 21)

A mai napon akaratodon kívül olyasfajta kalandokba keveredsz, amelyekbe kevesen kerülnek rajtad kívül. Bár alapvetően kalandvágyó típus vagy, most valahogy mégsincs ínyedre a kialakult helyzet, épp ezért igyekezz mihamarabb letudni és viszonylag nyugodtabb, kiszámíthatóbb feladatokat keresni. Használd ki a hét utolsó napját és igyekezz beiktatni egy kis pihenést és kikapcsolódást, hisz ha fáradtan indulsz neki a hétnek, az eleve elrendeli az eredményt is!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a sok tennivaló miatt nem jut elegendő időd sem magadra, sem azokra az emberekre, akik fontosak számodra. Emiatt elég frusztrált vagy, egyenlőre ugyanis fogalmad sincs, hogyan kellene felszabadítanod annyi időt, hogy mindennel és mindenkivel legyen lehetőséged foglalkozni. Minden azonban csak és kizárólag rajtad és a szervezésen múlik, az időddel és energiáiddal csakis Te tudsz gazdálkodni, épp ezért hiába a frusztráció, amíg át nem alakítod egy kicsit az életed és a fékre nem lépsz. Mérlegelj, hogy vajon mivel járnál jobban, ha egyfolytában futnál a mókuskerékben, vagy ha időnként kiszállnál és olyasmit is csinálnál, amit élvezel és a lelkednek jót tesz?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz, amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, készíts egy tervet, amely alapján előre haladsz. Ha tartani tudod magad és szép, sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, de emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fogsz fárasztani. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is Te vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész napod és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Maximalista ember vagy, ezért a végsőkig küzdesz azért, hogy elérd a céljaidat és sikeres ember lehess, a környezetedtől pedig pontosan ugyanezt a hozzáállást várod el. Mindazonáltal el kell fogadnod azt is, hogy mások esetleg nem így gondolkodnak. Így mérlegelned kell, hogy milyen konfliktushelyzeteket érdemes vállalni. Hidd el, sokkal kevesebb energiádba kerül, ha a saját utadat járod, s arra koncentrálsz, hogy megvalósítsd a saját álmaidat. Ha ebben társaid is akadnak, azt értékeld, de ne gyakorolj nyomást másokra!

NYILAS (november 23-december 21)

Pillanatnyi figyelmetlenséged miatt kellemetlen szituációba kerülsz, amiből csak hosszas magyarázkodás árán tudsz kikeveredni. Ez elég sok energiádat felemészti és a hangulatodra is rányomja a bélyegét, így nincs is kedved már semmihez. Előfordulnak azonban ilyen helyzetek, s ne vedd a lelkedre a dolgot, hiszen te sem vagy tévedhetetlen. Időnként lankadhat a figyelmed, ezért hibázhatsz, de azt is tudod, hogy adott esetben a felelősség is téged terhel, és soha nem próbálsz kibújni alóla, ami már önmagában sem kevés!

BAK (december 22-január 20)

Váratlan helyzet adódik a mai napon, amit mihamarabb meg kell oldanod, ám ahelyett, hogy kidolgoznád a megfelelő taktikát, kétségbeesetten fel-alá szaladgálsz, hátha belebotlasz valakibe, aki megmutatja a helyes utat. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb, amit tehetsz, sokkal inkább arra kellene törekedned, hogy saját magad találd meg a megoldást. Ne akarj mindig másokra támaszkodni, hiszen vagy te olyan erős, s rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot ennek a szituációnak a megoldása sem. Nyisd ki a szemedet és próbálj az orrodnál kicsit tovább látni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést: valami hosszú ideje nem hagy nyugodni, s bárhogyan is igyekszel elnyomni, időről időre felbugyog benned és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel ez egyre jobban nyomaszt, érdemes tisztáznod magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz, és miként lehetne megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni ezzel a bizonyos zavaró tényezővel, nagy kő eshet le e a szívedről, ami nagyban megkönnyíti majd az életedet. Légy okos és bátor, s meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

HALAK (február 20-március 20)

Amikor már mindenki feladta, Te még mindig heroikusan küzdesz egy bizonyos dologért, hisz túl fontosnak tartod ahhoz, hogy csak úgy, ilyen könnyen hagyd veszni az egészet, hadd menjen az árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes, tudd és merd belátni, ha nincs értelme tovább harcolnod, hisz ha értelmetlenül mész tovább úgy, hogy annak a jövőben szinte semmi eredménye nem lesz, lemaradhatsz az időközben utadba akadó lehetőségekről és két szék közül a pad alá eshetsz! Nem a Te hibád, ha ez most nem sikerült, de ne akarj többet kihozni belőle, mint amit lehet, vagy érdemes!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!