Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 21.: az Oroszlánok végre véleményt nyilváníthatnak, a Vízöntőknek fontos ügyben kell állást foglalniuk

Napi horoszkóp június 21.: az Oroszlánok végre véleményt nyilváníthatnak, a Vízöntőknek fontos ügyben kell állást foglalniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Olyasvalakitől kapsz ma elismerést, akivel egyáltalán nem ápolsz jó kapcsolatot, mi több igazi riválisai vagytok egymásnak. Épp ezért különösen jóleső érzés az, hogy az illetőtől érkezik a pozitív visszajelzés, nem gondoltad volna ugyanis, hogy bármikor a békés hangvételű beszélgetés jellemzi majd a kommunikációtokat, ám ma ez is megtörténik. Ezek az Élet által okozott meglepetések azok, amelyek boldoggá tesznek és lendületet adnak ahhoz, hogy további sikereket érhess el és ez különösen léleksimogató számodra. Mivel az illető békejobbot nyújtott, épp ezért érdemes adnod egy esélyt a kapcsolatotoknak, hívd meg egy jéghideg limonádéra, rajtad ne múljon a pozitív előrelépés!

BIKA (április 21-május 20)

Éjt nappallá téve aggódsz egy bizonyos személy miatt, akit láthatóan semmi és senki nem érdekel, nem hallgat a jótanácsokra, az intő szavakra, a féltésre, egyszerűen amit kigondol, azután rohan meggondolatlanul. Neked azonban ezen a ponton el kell tudnod engedni, hisz mindent megtettél érte, amennyiben nem hallgat rád, abban az esetben saját magára számítson és ne arra alapozzon, hogy majd te a tíz körmödet lerágva állsz mellette őrt, hogy vajon mikor kellhet menteni. Koncentrálj saját magadra és a boldogságodra, szervezz olyan programokat, amelyekben neked is jut élmény, hisz a lista legtetején te, magad állsz!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé félve lépsz rá arra az útra, amelyen azelőtt sosem jártál, épp ezért szíved szerint bárki kezét megragadnád annak érdekében, hogy ne egyedül bolyongj, hanem legyen egy társad, aki bátorít és előretol, ha arra lenne szükséged. Bármennyire is szeretnéd azonban, vannak dolgok, amelyeket egyedül neked kell megtapasztalnod, nem alapozhatsz mindig mások segítségére, hisz ilyenformán nem fogsz tudni sem tapasztalatokat, sem pedig élményeket szerezni. A siker számodra is adott, csak fel kell állnod és el kell indulnod, hisz a kanapén ülve nem fog semmi odasétálni hozzád!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben olyasmit várnak el tőled, amit nem is tudsz és nem is akarsz teljesíteni, mégis valahogy rád erőltetik ezt a fajta tonnás hátizsákot. Mielőtt azonban a kényszer hatása alatt bármit elvállalnál, amennyiben úgy érzed, hogy abszolút nem a te pályád, abban az esetben magyarázd el azoknak, akik ezeket az elvárásokat támasztották feléd, hogy miért nem szeretnéd vállalni a dolgot, hozd határozottan, de diplomatikusan mindenki tudtára, hogy csakis olyasmihez adod a neved, amelyben tevékenyen részt tudsz venni, egyébb esetben önmagukra számítsanak. Mindig vedd figyelembe a határaidat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje várod azt a pillanatot, amikor őszintén megfogalmazhatod a véleményedet és ma végre lehetőséged adódik arra, hogy ezt nagyobb plénum előtt tedd meg. Büszkén vállald fel a mondanivalódat, ne félj a következményektől, arra azonban ügyelj, hogy mindezt olyan stílusban tálald, amely nem sért másokat és nem okoz konfliktushelyzetet sem közötted, sem a többiek között. A cél ugyanis nem az, hogy összeugrassz mindenkit magad körül, hanem az, hogy olyanformán erősítsd a hiteledet, amelyből hosszútávon előnyt tudsz majd kovácsolni. Fogalmazd meg tehát jól a mondanivalódat, ne dadogj, ne kertelj, egyszerűen mondd ki, amit elterveztél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ne fuss felesleges köröket a mai napon, hisz szükséged lehet a hasznos energiáidra ahhoz, hogy egy viszonylag nagyobb volumenű feladatot gond nélkül teljesíthess. Épp ezért nem kell elvállalnod mindent, amit megpróbálnak rád testálni a környezetedben, hisz alapvetően te vagy ugyan e segítőkészség mintaképe, ám ma magadra is gondolnod kell. Igyekezz tehát csak a kötelező feladataidat elvégezni, majd átadni magad a passzív pihenésnek, erőt kell ugyanis gyűjtened ahhoz, hogy az előtted álló kihívást különösebb bonyodalmak nélkül abszolválhasd! Hidd el, a többiek is megértik, ha nemet mondasz nekik, nem állhatsz mindig, akár a saját rovásodra mások szolgálatába.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon olyasvalaki toppanhat az életedbe, akiről már régen lemondtál ugyan, de annak idején elég intenzív érzelmeket tápláltál az irányába. Az első megdöbbentéstől szóhoz sem jutsz, ám amikor sikerül megértened, hogy új esélyt kaptál az Élettől arra, hogy végre egy pár lehessetek, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mielőtt azonban a bérelnél egy menyasszonyi ruhát, igyekezz higgadt maradni -legalábbis látszólag- és feltérképezni, hogy vajon mi az illető szándéka. Azt ugyanis a rózsaszín ködben is érdemes szem előtt tartanod, hogy valamiért annak idején vége lett és elváltak az útjaitok. Bármennyire is ragadnak el tehát az érzelmek, használd a józan eszed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Alapvetően minden esetben a könnyebb utat választanád minden élethelyzetben, kicsit ferde szemmel is tekintetsz azokra az emberekre, akiknek ez simán megy, akiknek sokkal zökkenőmentesebb az útja, neked azonban valamilyen oknál fogva mindig a nagyobb, bonyolultabb feladatok jutnak. Ne bosszankodj azonban emiatt, fogadd el, hogy valószínűleg az Élet azért osztja mindig neked ezeket a kihívásokat, mert képes vagy megbirkózni velük, ha nem is egykönnyen, de végén mindig győzedelmeskedni tudsz. Légy emiatt büszke magadra, ne azt nézd, hogy másoknak mennyire egyszerű, hanem azt, hogy téged milyen kemény fából faragtak! Ez adjon lendületet a mindennapokhoz!

NYILAS (november 23-december 21)

Van valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy túlságosan pesszimista, mindenben a negatívumot látja, sosem tud lelkesedni semmiért és bármiféle új helyzetet illetően abszolút negatív a hozzáállása. Mivel azt gondolod, hogy abszolút nincs jó hatással rád ez a fajta életfilozófia, így mihamarabb állj tovább és igyekezz minimalizálni az illetővel folytatott kommunikációt. Ha valamire nincs szükséged ugyanis, az pont az, hogy valaki megállás nélkül visszahúzzon és lefelé haladjatok, neked ugyanis sokkal fontosabb az, hogy pozitív gondolkodással, céltudatosan törd az utat a sikerek felé, ha pedig ebben valaki megakadályoz, azt egyszerűen hagyd hátra. Bizonyosan van az illetően egy olyan közege, ahol szívesen veszik ezt a fajta attitűdöt, te azonban tartsd távol magad tőle! Hidd el, sokkal jobb lesz neked!

BAK (december 22-január 20)

Alapvetően nem szeretsz kockáztatni, a biztos az, ami a tiéd, épp ezért az, hogy tizenkilencre lapot húzz, abszolút nem lehet opció számodra. A legnagyobb bosszúságodra azonban valaki ma olyan helyzetbe hoz, amelyben kénytelen vagy ebből a fajta biztonsági zónából kilépni és kockáztatni, ettől pedig rendkívül frusztrált vagy. Ha már így alakult, akkor igyekezz taktikázni, ügyelj arra, hogy ne veszíts el mindent és jól érthetően magyarázd el az illetőnek, hogy mivel te nem a bábja vagy, ezért ne hozzon mégegyszer ilyen kellemetlen és számodra dühítő szituációba!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos ügyben kérnek fel arra, hogy foglalj állást, neked pedig a rád nehezedő tehertől megállás nélkül remegnek a lábaid. Amennyiben azonban egy pillanatra belegondolsz, beláthatod, hogy bizonyosan nem véletlenül kerültél te terítékre, hisz rendelkezel annyi tapasztalattal és szakértelemmel, hogy biztos pontot jelents a mostanihoz hasonló helyzetekben. Állj meg tehát magabiztosan a talajon és ne arra gondolj, hogy mekkora a felelősséged, hanem arra, hogy objektív, kézzel fogható, szakértői véleményt alkoss. Hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha határozott vagy, az pedig abszolút nem opció, hogy a félelmeid vegyék át az uralmat a döntéseid felett! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Végre jó híreket kapsz egy bizonyos ügyben, ez pedig határtalan örömmel tölt el, vége ugyanis az álmatlan éjszakáknak, a sok aggodalomnak, felszabadulhatsz bizonyos szempontból, hisz megkaptad a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy pontot tehess az ügy végére. Mielőtt azonban kiugranál a bőrödből, mindenképp győződj meg arról, hogy nem csupán délibábot látsz, hanem igenis valós jeleket veszel, annak érdekében, hogy ne kelljen csalódnod, ha tágabbra nyitod a szemeidet. Amennyiben sikerrel zárod le az ügyet, ünnepeld meg a barátaiddal, hogy végre azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél! Szép munka, vérbeli profikhoz méltó!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!