Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 17.: a Bakokat a környezetük támogatja, a Halak új utakra tévednek

Napi horoszkóp június 17.: a Bakokat a környezetük támogatja, a Halak új utakra tévednek

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Viszonylag monoton és eseménytelen időszak után ma végre megcsillanhat a siker egy bizonyos ügyben, amelyen már hosszú ideje dolgozol. Nagy örömmel tölt el, hogy nem volt hiábavaló az a rengeteg idő és energia, amit a dologra áldoztál, így most teljes joggal fürödhetsz a csillogásban. Ne engedj olyan személyeket a dobogó közelébe, akik csak a babérok learatásához sorakoznak mögötted, védd meg az általad elért eredményt, hisz ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te élvezhesd a munka gyümölcsét és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

BIKA (április 21-május 20)

Végre eljött a hét utolsó munkanapja, így tehát kitörő lelkesedéssel vetheted bele magad a jobbnál jobb szabadidős programokba a hétvége kezdetével! Szervezz a barátaiddal olyan csapatépítő programot, ahol minőségi időt tölthettek együtt, mialatt méginkább összekovácsolódtok! Ha pedig nincs kedved a nagy nyüzsgéshez, akkor csak menj le a vízpartra, bonts ki egy üdítőt, nyalj el egy fagyit, hisz neked is szükséged van a töltődésre. Tegyél pontot a kötelező tennivalók végére, majd hagyj hátra minden gondot, hisz ez a hétvége a kikapcsolódásé!

IKREK (május 21-június 21)

Minden körülmények között fel mered vállalni önmagad, azt, aki vagy, az értékrendeddel, a világról alkotott véleményeddel együtt és ez nagyon nemes dolog. Mivel azonban nem mindenki ért egyet veled, épp ezért akadnak olyanok a környezetedben, akik egyfajta földönkívüliként tekintenek rád, így is kezelnek, mivel nem is értik, hogy lehet valaki ennyire magabiztos minden tekintetben. Mivel mindig lesznek olyanok, akik a véleményed miatt nem szimpatizálnak majd veled, épp ezért nem is mindenkinél lesz a népszerűségi indexed az egekben. Neked azonban nem kell foglalkoznod azzal, hogy mások hogyan ítélnek meg, elsősorban ugyanis saját magadnak, illetve a közvetlen környezetednek kell megfelelned. Ne foglalkozz mindig másokkal, hisz abból nem-igen lehet egy ilyen magabiztos egyéniséget táplálni!

RÁK (június 22-július 22)

Annak ellenére, hogy egy viszonylag világlátott, tapasztalt embernek gondolod magad, mégis gyakran megdöbbent az, ahogy mások képesek átgázolni az embertársaikon, abszolút tisztességtelen eszközökkel, olyan javakhoz jutva, amelyek egyáltalán nem illetik meg őket. Nem érted, hogyan képesek mások csalással győzni, amíg te a tiszta játék híve vagy. Ne légy azonban naiv, sajnos a világ nem egy tündérmese, a téged körülvevő négy falon kívül bizony a nagy hal megeszi a kis halat. Te azonban ne törődj semmivel és senkivel, csak játssz úgy, ahogyan eddig, hisz akkor nyugodt lélekkel nevethetsz a játék végén. Az, hogy mások hogyan, s miként jutnak előre, ne foglalkoztasson, hisz ha tisztességtelen eszközökkel próbálnak bármiféle előnyre szert tenni, előbb-utóbb úgyis az arcukban csattan az egész. A lényeg, hogy a te lelkiismeretes tiszta legyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly döntés előtt állsz, melyről pontosan tudod, hogy nem hozhatod meg elhamarkodottan, az érvek és a körülmények alapos végigzongorázása nélkül. Most csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, mindent járj körbe, mielőtt elhamarkodottan mondanád ki a végszót és netalán később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot, vagy megváltoztatni a forgatókönyvet. Úgy gondolkodj, hogy amennyiben már elindult a folyamat, annál nehezebb lesz visszafordulnod! Most van lehetőséged arra, hogy racionális döntést hozz, így használd ki azt, hogy van egy kis szabadidőd, amikor erre az egyetlen dologra összpontosíthatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben féltékeny rád a sikereid miatt, ezért lépten-nyomon megpróbál ártani neked. Te mély megdöbbenéssel veszed észre, hogy csak azért, mert az ő füve haloványabb a tiédnél, azért akar keresztbe tenni neked. Mielőtt azonban felülnél erre a lóra és azzal foglalatoskodnál, hogy mások miért ilyenek vagy olyanok, csakis azzal foglalkozz, ami előre visz, ne is törődj azokkal a nyújtózkodó karokkal, amelyek próbálnak visszarántani, hisz nekik fogalmuk sincs, milyen az, amikor a másikat önzetlenül támogatják és vele örülnek a sikernek. Te csak önmagadra koncentrálj és ne akarj világbékét teremteni, hisz a hátsó szándékú emberek számára a béke ismeretlen fogalom!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elbizonytalanodtál egy bizonyos dologban, nem tudod, merre is kellene továbbmenned ahhoz, hogy el ne tévedj a sűrű bozótosban, ez pedig némi aggodalommal tölt el. Ne vesztegesd azonban az idődet, érdemes mihamarabb kikérned mások véleményét, hisz nem biztos, hogy egy forró fejjel, meggondolatlanul hozott döntés nem biztos, hogy ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő hányadában minden tőled telhetőt megteszel másokért, azokat az ügyeket pedig különösen a szíveseden viseled, amelyekben a számodra fontos emberek érintettek. Ennek okán sajnos elég sokan kihasználnak, hisz akik számodra fontosak, azoknak a személyeknek nem biztos, hogy te is ugyanolyan helyet foglalsz el a szívükben. Épp ezért sokszor csalódással tölt el a tudat, hogy senki nem vállal át a válladat nyomó terhekből, hogy egyedül kell küzdened az eléd háruló akadályokkal. Semmi baj, attól leszel erősebb, hogy egyedül éred el az általad kitűzött célokat és ne, szorulsz mások támogatására! Azt azonban érdemes végiggondolnod, hogy vajon megéri-e áldozatokat hoznod másokért…

NYILAS (november 23-december 21)

Végre nem kellenek különösebb dioptriák ahhoz, hogy észrevegyél számodra egyértelmű jeleket, így végül minden tekintetben magabiztos döntést hozhass. Amennyiben ugyanis tisztábban látsz az eddigieknél, abban az esetben egész nyugodtan mondhatsz ki olyan dolgokat is, amelyektől eddig féltél, ám annak valószínűleg az volt az oka, hogy nem láttad racionálisan a szituációt. Mostmár azt is nyugodtan beláthatod, hogy felesleges céltalanul futni olyan köröket, amelyekben úgysem vagy kompetens, befolyásolni meg aztán főleg nem tudod. Tedd a dolgod, ahogy eddig is, add bele minden tudásod és tapasztalatod és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

BAK (december 22-január 20)

Bármilyen nagy fába is vágod a fejszédet, mindig támogat a környezeted, a családod, a barátaid és ez a tudat az, ami a nehezebb időkben is bátorít és lendületet ad. Légy hálás azért, hogy nem vagy egyedül, hogy nem kell semmi olyasmivel egymagadban megbirkóznod, ami a szokásosnál nagyobb falat lehet, hisz rengeteg a támogató és segítő ember körülötted. Biztosítsd ezeket az embereket arról, hogy az érzés kölcsönös, hisz te is ott vagy mellettük, bármiről is legyen szó. Ezek a legértékesebb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb bosszúságodra be kell látnod, hogy hacsak nem vagy vezető beosztásban, abban az esetben nem fogod tudni megválasztani a kollégáidat, így nincs más választásod, mint elfogadni a munkakerülőket és nem arra pazarolnod az értékes energiáidat, hogy azon morfondírozz, mások vajon miért nem rendelkeznek ugyanazok munkamorállal, mint te. Különben is, ma a hét utolsó napja van, amikor fejben már neked is a hétvégére érdemes készülnöd, így boronálj össze egy jó társaságot és menjetek el valahova szórakozni! Add át magad a felhőtlen kikapcsolódásnak és ne rágódj olyan dolgokon, amelyek kitakarják a Napot! Majd ráérsz jövőhéten alakítani a kollégáiddal való kapcsolatodat, addig pedig felejtsd el az ilyesfajta terheket!

HALAK (február 20-március 20)

Új utakra tévedsz, amelyeken azelőtt nem jártál még, épp ezért kissé bizonytalan vagy, hisz fogalmad sincs, mikor eshetsz hasra. Félelmeid azonban általad kreált és túlmisztifikált félelmek, valójában egyelőre semmi jelét nem látod ugyanis annak, hogy bármiféle negatív esemény következne be. Vedd fel tehát a szöges cipőd, hisz noha olyan ösvényen gyalogolsz, ahol nincs már turistajelzés sem, rengeteg az akadály, és sűrű a bozót is, mindennek ellenére hallgass a megérzésedre, le ne térj az útról, hisz ha kitartasz, el fogod érni azt a célt, amely felé indultál.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

A tökéletes melltartó méret: Néhány pillanat alatt kiderítheted a TikTok új trükkjével

Ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan megállapíthatod a valódi melltartó méreted, és így megóvhatod magad a fájdalom, az irritáció, a rossz testtartás kialakulásának kockázatától.

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!