Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 5.: a Nyilasok nagy lendülettel mennek előre egy bizonyos cél elérése érdekében, a Bakok pozitív visszaigazolást kapnak

Napi horoszkóp július 5.: a Nyilasok nagy lendülettel mennek előre egy bizonyos cél elérése érdekében, a Bakok pozitív visszaigazolást kapnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztó nagy aggodalommal tekintesz egy olyan helyzetre, amelyet jelen pillanatban abszolút nem tudsz befolyásolni, hisz egyszerűen nem rendelkezel olyan természetfeletti erővel, amely megoldhatná a kialakult szituációt. Amennyiben azonban minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, egyszerűen csak engedd el és ne rimánkodj a sikerért a nap 24 órájában. Kapcsolódj ki, vedd körül magad olyan emberekkel, akikkel érzelmileg biztonságban érzed magad, menjetek el vacsorázni, beszélgessetek nagyokat, foglald el magad és meglátod, pillanatok alatt elszáll a körömrágási mániád. A dolgok pedig egyszerűen maguktól, különösebb aggodalmad nélkül is megtörténnek, pont, ahogy a Sors nagykönyvében meg lettek írva!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag nagy volumenű kalandra vállalkozol, ráadásul a dolog nehézségi foka miatt nagyobb áldozatokat kíván meg tőled, mint amire számítottál. Mielőtt azonban abszolút mérlegelés nélkül belevágnál az egészbe, érdemes azért mégis felsorakoztatnod a mellette és ellene szóló érveket, hisz korántsem biztos, hogy jelen pillanatban érdemes megmásznod a Himaláját, ha nincsen minden feltétel megfelelő módon és minőségben megadva hozzá. Miért okoznál magadnak kudarcélményt, ha nem muszáj? Amennyiben a feltételek nem adottak, tedd talonba a dolgot és majd csak akkor vedd elő, ha teljes mértékben készen állsz és a körülmények is ideálisak!

IKREK (május 21-június 21)

Egy szívedhez közelálló személynek nyújtasz segítséget, ráadásul egy olyan természetű dologban, amelyben nem mindenki vállalna ilyen önzetlenül ekkora szerepet. Mivel azonban úgy érzed, egyszerűen segítened kell, épp ezért ne is hezitálj, tedd, amit a szíved diktál. Hidd el, az illető borzasztóan értékelni fogja azt, amit érte tettél, hisz nagyon kevés ember szaladgál a világban, aki ilyen önfeláldozó tulajdonsággal bír. Büszke lehetsz magadra, hisz ez egy olyan gesztus, ami csak magasabbra emeli az emberi értékeidet!

RÁK (június 22-július 22)

Elég fontos projekten dolgozol viszonylag hosszabb ideje, amelytől nem titkoltan hatalmas eredményt vársz. Ennek okán nem igazán tudod élvezni az életet, kissé feszült vagy a környezetedben élőkkel, nincs türelmed az emberekhez, ami előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodor. Mielőtt azonban bárkit akaratodon kívül megbántanál, igyekezz kicsit elvonatkoztatni és akár némi testmozgással levezetni a benned lévő feszültséget. Persze, nem lehetsz mindig ZEN állapotban, de mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy mások abszolút nem lehetnek áldozatai jelen állapotodnak. Ne okozz magadnak kellemetlen perceket csak azért, mert az eredmény hajtásának okán az átlagosnál könnyebben pattan el a húr!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenképp szeretnél pontot tenni egy elég nyomasztó ügy végére, ennek érdekében igyekszel minden apró részletre odafigyelni, nem szeretnéd ugyanis, hogy a jövőben kellemetlen helyzetbe kerülj csak azért, mert anno nem voltál elég körültekintő. Fontos a precizitás, te pedig minden helyzetben igyekszel úgy gondolkodni, hogy figyelembe veszed a jövőképet is. Rendkívül elismerésre méltó a gondolkodásod, nem véletlenül néznek fel rád olyan sokan, hisz példaértékű vagy az emberek szemében. Ha másért nem, már csak ezért is megéri aprólékosan varrogatni a szálakat, hisz követendő példát látnak benned. Így működnek a profik, igazán büszke lehetsz magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira áldozatkész, hogy hajlandó bármit elvállalni csak azért, hogy neked kedvezzen és téged boldoggá tegyen. Számodra rendkívül meglepő az illető hozzáállása, hirtelen nem is igazán tudod eldönteni, hogy vajon van-e érdek az igyekezete mögött, avagy valóban ennyire önzetlen. Mielőtt tehát elfogadod a segítségét, igyekezz mindenképp aprólékosan feltérképezni a vélt vagy valós mögöttes szándékokat, hisz az, hogy gondolkodás nélkül közel engedd magadhoz, még hatalmas csalódást is okozhat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eddig ugyan a sötétben tapogatóztál egy bizonyos üggyel kapcsolatban, most azonban hirtelen teljesen világossá válik az egész, megtalálod a részletekben az okot és az okozatot, ami rendkívül nagy boldogsággal tölt el. Végre nem kell ezen görcsölnöd, hisz most, hogy tisztán látsz mindent, ez fog hozzásegíteni ahhoz, hogy lezárhasd az egészet és átadd magad a szabadságnak. Épp ezért ne is késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál inkább bele fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Csakis az lebegjen a szemed előtt, hogy mihamarabb felszabadulj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az alkalmas pillanatot várod hosszú ideje, hogy valami olyasmibe kezdj, ami izgatja ugyan a fantáziádat, mivel azonban nem érzed magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy magabiztosan, gond nélkül teljesíthess, ezért vársz a jelekre, amelyek azt sugallják, indulhatsz. A folyamatos várakozás közben bizonyosan van időd végiggondolni azt is, hogy amennyiben egy helyben toporogsz, előbb-utóbb a lehetőséged el fog úszni az árral, te pedig szomorúan nézheted, ahogy viszi a víz. Ne arra figyelj tehát, hogy milyenek a körülmények, ez van most adva, ebből kell a legjobbat kihoznod! Igyekezz összeszedni minden bátorságod és ne félj elindulni az úton! Meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlan fordulat fog nagy lendületet adni a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egy helyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami megtolja a sárban ragadt szekeret! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holt ponton, amely a jövőre nézve is példaértékű.

BAK (december 22-január 20)

A hosszú, áldozatos munka végre meghozza a gyümölcsét számodra a hét második napján, amely egy hatalmas visszaigazolás neked, hisz bizonyosságot nyertél atekintetben, hogy megérte foglalkozni a dologgal, hogy megérte minden mást háttérbe szorítva csak egyetlen erre a bizonyos ügyre koncentrálnod, hisz a mag, amit elvetettél, gyönyörű virágot termett. Nem kell szerénykedned, bátran húzd ki magad és büszkén fogadd az elismerő tekinteteket és gratulációkat, hisz ha valaki megérdemli, az bizony te vagy! Koccints a sikerre a barátaiddal, hisz ez most csak rólad szól! A hét hátralevő részében aztán ráérsz újra a mókuskereket taposni, ám ma még üldögélhetsz nyugodtan a felhők felett!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki olyannyira manipulatív hatást gyakorol rád, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy akarva-akaratlanul is, megállás nélkül a különböző helyzetekben igyekszel bizonyítani a rátermettségedet. Mivel érzed azonban, hogy ez nem az a komfortos helyzet, amelyben jól és felszabadultan érzed magad, épp ezért azt is tudod, hogy nem szeretnél a továbbiakban ilyesfajta nyomás alatt élni. Mérlegeld tehát, hogy az illető számít-e olyan mértékű referenciaszemélynek az életedben, hogy miatta érdemes legyen helyenként veszélyes, de tőled mindenképp távol álló manőverekkel észrevétetned magad. Egyszerűen csak érd be azzal, hogy számodra fontos emberek elismernek azért, amilyen valójában vagy. A többiek pedig hidd el, nem is annyira fontosak.

HALAK (február 20-március 20)

Számodra kiemelten fontos ügyre igyekszel koncentrálni, a barátaidtól azonban folyamatosan jönnek azok az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amin épp az utolsó simításokat végeznéd. Mivel azonban valóban szívügyed a szóban forgó projekt, amelyben már eddig is rengeteg energiát fektettél épp ezért legy erős és határozott, ne engedd, hogy hogy bármi vagy bárki kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz átadni magad a pihenésnek, akkor viszony érdemes teljes lényeddel arra koncentrálnod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!