Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 21.: a Mérlegek munkája végre megtérülni látszik, a Bakoknak érdemes lejjebb adniuk az önmagukkal szemben támasztott elvárásaikból

Napi horoszkóp július 21.: a Mérlegek munkája végre megtérülni látszik, a Bakoknak érdemes lejjebb adniuk az önmagukkal szemben támasztott elvárásaikból

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes ebben a hatalmas kánikulában is néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben olyasmit vágott a fejedhez, amelyre nemhogy nem számítottál, de abszolút övön alulinak éreztél, ezért borzasztóan megvisel a dolog. Olyannyira vagy csalódott, hogy legszívesebben szóba sem állnál senkivel, inkább magányodban dolgoznád fel a veled történteket. Joggal érzed most magad megbántva, ám vigasztaljon a tudat, hogy nem mindenki folyamodik ilyesfajta eszközökhöz, vannak a Világban lojális, érző emberek! Amennyiben szükségét érzed és a lelkednek könnyebb, keress valakit, akinek elmondhatod, mi bánt a dologgal kapcsolatban a legjobban. Ne rágódj ezen sokáig, most ugyan nehéz, de igyekezz levonni a tanulságokat és tovább lépni!

BIKA (április 21-május 20)

Noha nem indul a legfényesebben a napod, valaki meglep valamivel, amit nagyon kedves gesztusnak tartasz. Ennek köszönhetően teljesen megváltozik a gondolkodásod, sokkal pozitívabban tekintesz mindenre, s valamennyi emberre szélesebben mosolyogsz ezután. Igyekezz viszonozni a gesztust, hiszen az efféle dolgok visznek előre, s mutatják azt is, hogy a kis dolgokat is érdemes értékelni. Még a rekkenő hőség sem szegheti ma már a kedved!

IKREK (május 21-június 21)

Konfliktusba kerülsz egy számodra fontos emberrel, aki nem akarja megérteni a mondanivalódat, bármi módon igyekszel meggyőzni őt. Mivel számos hasznos dolgot tehetsz azon kívül, hogy abszolút értetlen emberekre pazarolod az idődet, épp ezért lépj csendesen hátrébb egyet és indulj el egy olyan irányba, amelyben nincsenek ilyesfajta akadályok. Amennyiben valóban igazad van, abban az esetben hosszú távon be is fog bizonyosodni, ha viszont nincsen, akkor megtanultad, hogy érdemes időnként mások véleményét is figyelembe venni!

RÁK (június 22-július 22)

Elvonja a figyelmedet valami, aminek jelen pillanatban nincsen túl nagy jelentősége ugyan, mégis valamilyen oknál fogva magával ragad és egyfolytában ezen jár az eszed. Emiatt azonban nem tudsz minőségi munkát kiadni a kezedből, nem tudsz arra összpontosítani, amit jelenleg csinálsz. Ne akarj emiatt kellemetlen helyzetben kerülni a hétvége közeledtével, próbálj valahogy elvonatkoztatni, mindent végezz el és akkor engedd szabadjára a gondolataidat, ha már nem terhel semmifajta kötelezettség.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nehezedre esik elengedni valamit annak ellenére is, hogy pontosan tudod, már semmiféle hasznod nem származik belőle, csupán hátráltat az előrehaladásban. Mivel azonban rendkívüli módon tudsz ragaszkodni bizonyos szokásokhoz, ügyekhez, emberekhez, érzésekhez, épp ezért most is inkább egyhelyben vesztegelsz. Ezen a ponton azonban érdemes feltenned magadnak a kérdés: vajon hosszú távon mennyire akadályoz a céljaid elérésében, a boldog és nyugodt élet kialakításában az, hogy olyasmit szorongatsz, amit egyetlen mozdulattal el is engedhetnél? Mérlegelj, mi a fontosabb számodra és tanulj meg kevésbé ragaszkodni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenki előtt igyekszel palástolni a benned dúló háborút, borzasztóan unod ugyanis, hogy veled mindig történik valami, hogy úgy érzed, vannak olyan hátráltató faktorok az életedben, amelyek nem engednek előrébb lépni bizonyos dolgokban. Roppant megterhelő azonban non-stop mosolyogni és azt a látszatot kelteni, hogy abszolút kiegyensúlyozott vagy, hogy semmi nem történhet, ami megingatná a lelki harmóniádat. Mivel tehát nem kell a sebezhetetlen ember benyomását keltened, ezért nyugodtan felvállalhatod, ha épp nem kerek valami az életedben. Nyugi, másoknak is vannak gondjaik, hiszen senki sem egy rózsaszín felhőről lábat lógatva figyeli a Világ történéseit!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége közeledtével a sok fáradozás és áldozat bizony megtérülni látszik, hisz végre olyanok is elismerik a munkádat, akiknek a véleménye felér legalább három szakmai díjjal számodra. A pozitív visszajelzések igazolják, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatni a tudásodat. Legyél büszke magadra és nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, hisz bőséggel megérdemled! Koccints a szerelmeddel a sikerre, egy esti, romantikus vacsora keretében!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakitől segítséget remélsz, hisz ígéretet tett arra, hogy bármikor fordulhatsz hozzá, szívesen fogja majd a kezed. Mostanra azonban úgy néz ki, meggondolta magát, kihátrált ugyanis és nemhogy segíteni nem akar, érzésed szerint még bujkál is előled. Abszolút nem érted, mi történhetett, így nem is igen tudsz mit kezdeni a helyzettel, szíved szerint kérdőre vonnád, vajon mi lehetett az oka annak, hogy eltűnt előled, te ugyanis nem a Világ megváltását bíztad volna rá egyébként sem. Ne feltételezd azonban azt, hogy a személyed ellen irányult a dolog, könnyen lehet, hogy olyan problémái akadtak az illetőnek, amelyek nem teszik lehetővé a másoknak történő segítségnyújtást. Fogadd el a helyzetet és igyekezz egymagad megmászni a hegyet!

NYILAS (november 23-december 21)

A tétlenséget megunva egyetlen nap alatt igyekszel behozni minden lemaradást, elhatároztad ugyanis, hogy véget vetsz a káosznak, ami jelenleg minden fronton uralkodik nálad. El kell azonban fogadnod, hogy abszolút nem garantált, hogy a te akaratoddal és elhatározásoddal varázsütésre mindent meg tudsz majd oldani, ráadásul egy nap alatt. Ne tedd olyan magasra a lécet, ne akard garantáltan leverni minden alkalommal, annyit vállalj, amennyit te, magad el tudsz végezni. Hidd el, a megoldás centrikus hozzáállás már önmagában félsiker! Ami pedig nem megy, azt engedd el, hisz attól, mert kattogsz rajta, megoldani nem fogod tudni.

BAK (december 22-január 20)

Elég magasra tetted magaddal szemben a lécet, amelyet bizony abszolút nem könnyű megugrani, mi több, helyenként inkább eszedbe jut, hogy talán túl nagy az elvárás önmagadd szemben, talán érdemes lenne kisebb volumenű célokat kitűznöd. Mivel azonban ennél sokkal kitartóbb ember vagy, így veszel inkább egy nagy levegőt, újra és újra nekifutva a dolognak. Nemes tulajdonság a kitartás, tudni kell azonban meghúzni a határvonalat és belátni, ha valamihez még tapasztalatlannak vagy hozzá nem értőnek számítasz, tudni kell segítséget kérni, illetve belátni, ha értelmetlen hosszasan vesztegetned az idődet. Ennél te sokkal okosabb vagy, minthogy feleslegesen fuss végeláthatatlan köröket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régi szerelmed keres fel a mai napon azzal, hogy neki bizony még nem sikerült lezárnia kettőtök kapcsolatát, ezért az újrakezdésben gondolkodik. Roppant szívet melengető számodra az, hogy ennyi idő elteltével is gyengéd érzelmeket táplál feléd, ám mielőtt hagynád, hogy az eszed helyet a szíved mutassa az utat, érdemes belegondolnod abba, vajon annak idején mi vezetett ahhoz, hogy elváljanak útjaitok és külön-külön menjetek tovább. Amennyiben a józan eszed azt sugallja, hogy okosabb, ha elutasító vagy, abban az esetben világosan, ám az illetőt meg nem bántva tudasd vele, hogy ez a hajó már elúszott és te nem kívánod utolérni.

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje vágysz már arra, hogy kicsit szusszanj, hogy olyasmivel foglalkozz, ami a lelki épülésedet szolgálja, ehelyett a folyamatos rohanás az, amely körüllengi az életedet. Mivel azonban időnként neked is szükséged van a kikapcsolódásra, érdemes a kötelezettségeid letudásával lehetőséget teremteni arra, hogy kicsit feltöltődj. Tarts tehát egy beauty-délutánt, szépülj, próbálj ki új kozmetikumokat, tegyél fel egy hidratáló arcmaszkot, vegyél le a polcról egy romantikus regényt és merülj el a szerelem világában. Ha mindehhez kibontasz egy üveg finom bort is, teljes lesz a kikapcsolódás! Hidd el, mindenkinek jól esnek az ilyen esték!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!