Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 9.: a Bikák racionális döntést hozhatnak, az Oroszlánoknak váratlanul lehet sikerélményben részük

Napi horoszkóp január 9.: a Bikák racionális döntést hozhatnak, az Oroszlánoknak váratlanul lehet sikerélményben részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

Annak ellenére, hogy általábanvéve nem érzed magad a társaság megmondó emberének, nem igazán szereted a hangodat hallatni, időnként mégis szükséged lehet arra, hogy megmutasd, mennyire határozott is tudsz lenni, azt, hogy benned is megvan a vezető egyéniség. A hét második napján éppen egy ilyen helyzet adódik, ahol gyakorlatilag nincs más választásod, mint kiállnod magadért. Hidd el, egyáltalán nem árt, ha a többiek is tudják, bizony nem te vagy az ebihal az akvárium alján, akit bárkinek, bármikor lehet szabad prédája!

BIKA (április 21-május 20)

Racionális gondolkodásod nagy segítségedre lesz majd a mai nap folyamán, váratlan helyzet adódik ugyanis, amelyben elengedhetetlen az, hogy hideg fejjel végiggondolva olyan utat mutass, amely kisegíthet másokat a bajból. Méltán lehetsz büszke magadra, légy azonban óvatos, hiszen nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként pedig könnyű feketét vagy fehéret mondani, a következményekkel viszont nem neked kell számolnod. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos ügyben valaki iránymutatást vár tőled, mely rendkívüli módon legyezi a hiúságodat. Mielőtt azonban felelőtlenül tanácsot osztogatnál, előtte érdemes mindenképp tisztában lenned a helyzet részleteivel annak érdekében, hogy objektív véleményt alkothass. Senki helyett ne hozz azonban döntést, te csakis azt mondd el, mit tennél, ha a másik helyében lennél, de azt a terhet ne vállald magadra, hogy utat mutatsz és később téged tesznek felelőssé. Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út, így nem kérhet később számon. Csak okosan osztogass tanácsot!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban a hét második napján, mégsem igazán tudod, miként kellene megkörnyékezned, nem akarod ugyanis, ha valami rosszat feltételezne rólad. Ne szégyelld azonban megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napján teljesen váratlanul lehet sikerélményben részed, ami abszolút derült égből érkezik, épp ezért magad is nehezen hiszed el, hogy pozitív eredmény születhet egy olyan ügyben, amely jóval kacifáncosabbnak tűnt. Annak, hogy jól tudsz kijönni a helyzetből, az a legnagyobb és legékesebb bizonyítéka, hogy mindenki büszke rád a környezetedben, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Mindenki elismerően tekint rád, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rég nem látott ismerős keres fel a hét második napján, akivel ezer éve nem találkoztál, ráadásul annak idején az elválás sem volt éppen felhőtlen. Mára azonban elmúlt a keserű szájíz, ne utasítsd tehát el, légy nyitott, érdeklődj, hogy mit is szeretne tőled, hisz könnyen lehet, hogy semmi mást, csak tiszta lappal újraindulni. Adj esélyt a béküléseteknek, hiszen ha valaki, akkor te biztosan nem szeretsz haraggal a szívedben élni, így tehát érdemes egy új esélyt adni a kapcsolatotoknak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második napján végre kellőképpen magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy önmagadtól is meghozz egy fontos döntést abban a fajsúlyos ügyben, amely egy ideje frusztrál már. Egészen eddig zavart a bizonytalanság, ám most valahogy megkönnyebbüléssel vegyített büszkeséget érzel, hisz te magad hoztad meg a döntést, amely eredményét tekintve sem lesz a rosszak közé sorolható. Büszke lehetsz magadra, hisz nagy bátorságra vall, ha valaki mer döntést hozni és kockáztatni. Te pedig megtetted, épp ezért nyugodtan bonts erre egy üveg bort és koccints a bátorságodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly döntés terhe okoz álmatlan éjszakákat, melyet nem lehet egyik pillanatról a másikra meghozni. Mivel hosszútávon rendkívüli módon megnehezítheti azonban az életedet ez a szituáció, épp ezért érdemes időt szánnod arra, hogy áttekintsd a helyzetet és megvizsgáld a dolog pozitív és negatív oldalát is. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekbe, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer bizonyosan nem fog visszakopogtatni.

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé túl sokat vársz el magadtól, olyasfajta feladatokat vállalsz el, amelyek abszolút meghaladják a jelenlegi képességeidet, így folyton kudarcot vallasz. Ne add fel azonban, helyezd egy kicsit lejjebb azt a bizonyos lécet, válassz olyan kihívásokat, amelyek sikerélményt tartogatnak számpsra. Amennyiben ismered a korlátaidat és képes vagy őket belátni, abban az esetben nem lesz benned folyton az örökös elégedetlenség érzése. Hidd el, sokkal jobban jársz, ha nem kettesével próbálod a lépcsofokokat átugrálni, lassan, de biztosan is feljebb lehet jutni!

BAK (december 22-január 20)

Nem értesz egyet bizonyos emberek véleményével a hét második napján, amit fel is vállalsz, ennek eredményeképp vitába keveredsz velük és bizony könmyen elszabadulhatnak az indulatok. Mielőtt azonban végérvényesen elromlana a helyzet, előtte érdemes mérlegelned, hogy megéri-e tönkretenni mindent magad körül, hogy vagytok-e annyira fontosak egymásnak, hogy megéri-e mélyebbre süllyedni. Amennyiben nemleges a válaszod, abban az esetben próbáljatok zöldágra vergődni egymással, kössetek kompromisszumot. Hidd el, érdemes közös nevezőt keresni és legalább egy időre félretenni az indulatokat, így ugyanis sokkal élvezhetőbb és boldogabb lesz az életed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezded megelégelni, hogy olyan környezet vesz körül, akik megpróbálnak mindenféle álarcot rád erőltetni, te pedig eddig engedelmesen magadra vetted annak érdekében, nehogy megorroljanak rád. Nem kell azonban másképp viselkedned vagy színészkedned, hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha önmagadat adod. Ne félj attól, hogy mi lesz ha mások meglátják, hogy neked is van egy önálló személyiséged és bizony nálad sem mindig kerek minden. Hidd el, nem te vagy az egyetlen személy az Univerzumban, aki időnként nehezebb helyzetekbe kerül, bármi történjék azonban, igyekezz önazonos maradni, így lesznek ugyanis a legnyugodtabbak az éjszakáid!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan feladatot kaptál a hét második napjára, ami nagyon nincs ínyedre, így nem igazán szeretnél foglalkozni vele, hiszen megítélésed annyi minden mással is eltölthetnéd az idődet. Mivel azonban a felettesed bízott meg vele, ezért jobb, ha mégis előveszed az ügyet, időt áldozol rá és mihamarabb letudod. Amennyiben húzod az időt, abban az esetben annál később szabadulsz, s folyamatosan a fejedben motoszkál majd a gondolat, hogy mégis csinálnod kellene valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha teljesíted, amit ígértél. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, hisz senki nem szeret bűntudattal élni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!