Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 28.: az Ikrek mások boldogságáért dolgoznak, a Vízöntők a célegyenesbe fordulnak

Napi horoszkóp január 28.: az Ikrek mások boldogságáért dolgoznak, a Vízöntők a célegyenesbe fordulnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét érdekes üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Érzed, hogy ott van a lehetőség előtted, csupán a karodat kellene kinyújtani érte, ám félsz a kudarctól, ezért nem is mersz cselekedni, jóllehet, elég régóta álmodozol valami hasonlóról. Ez azonban kevés a sikerhez, mert hiába a sok szebbnél szebb gondolat, ha egyetlen lépést sem teszel annak érdekében, hogy valóra váltsd a vágyaidat. Vetkőzd le a kishitűségedet, állj fel végre a fotelből, s vágj bele a nagy kalandba. Különben elúszik ez a nagyszerű alkalom, és sóvárogva nézheted, ahogyan magával sodorja az ár. Most cselekedj, mert könnyen lehet, hogy holnap már túl késő lenne!

BIKA (április 21.–május 21.)

Meglehetősen zokon veszed, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit egyszerűen nem értesz – hiszen semmi közöd a dologhoz –, s ezért nem is tudod megfelelően kezelni a helyzetet, amivel csak még olajat öntesz a tűzre. Nincs más hátra, mint hogy szedd össze magad, és bátran állj ki az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, szóval veled nem lehet szórakozni! Meglátod, ha fellépsz azokkal szemben, akik megpróbálnak hatalmaskodni feletted,nem fognak többé próbálkozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egyfolytában azon ügyködsz, hogy a környezetedben élőket elégedetté tedd, ezért mindig mindenkinek a rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy emiatt a te dolgaid teljesen a háttérbe szorulnak. Nemes tulajdonság az önzetlenség, korántsem biztos azonban, hogy ez azonos a teljes önfeladással. Mielőtt mások segítségére sietsz, érdemes alaposan számba venni, neked milyen megoldásra váró ügyeid vannak, s először igyekezz azokat lezárni. Ha pedig marad még energiát rá, ám váltsd meg a világot. Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csupán azért, mert néha magaddal is törődsz!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit az első pillanatban nem is igen tudsz mire vélni. Fogalmad sincs, miért volt jó neki az, hogy nevetségessé tett, de mindenképp érdemes hangot adni a csalódottságodnak, hisz joggal vársz magyarázatot arra, mi a fene történt. Igyekezz megértetni az illetővel, hogy nem igazán jó vicc az, amin csak az előadó nevet, miközben mások igencsak kínban érzik magukat. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nehezen fogadod el, ha valami nem sikerül úgy, ahogyan azt korábban eltervezted. Maximalista ember lévén nemigen tudsz beletörődni ebbe, s mindig foggal-körömmel küzdesz, hogy mentsd, amit még menthetőnek gondolsz. De jobban tennéd, ha beletörődnél, hogy te sem vagy mindenható, s belátnád: a görcsös ragaszkodás helyett néha jobb elengedni bizonyos dolgokat. Nem dől össze a világ, ha nem minden a saját elképzeléseid szerint alakul. Ráadásul még az is előfordulhat, hogy jól jössz ki belőle, ha egy terved végrehajtása során gyorsan kudarcot szenvedsz, mert ha még több energiát fektetsz bele, a veszteség is nagyobb lehetne.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egy szorult helyzetben mindenki tőled várja a megoldást, azt gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban ismeri a kiutat, s többféle alternatíva is van a fejében arra, hogy mit kellene lépni a helyzet megmentése érdekében. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, gondolkodj, s ne vállalj olyan dolgokat, amelyek meghaladják a képességeidet. Ne akarj mindenáron a hős szerepében tetszelegni, mert ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, maximum mártír lehet belőled. Mellesleg akkor már másokon sem tudsz segíteni, szóval mérlegeld, hogy mit lépsz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Kinőttél abból a korból, amikor naiv kislányként mindent elhittél. Rendelkezel már elég élettapasztalattal ahhoz, hogy képes legyél mérlegelni, mit kell komolyan venni, s mit nem. Most hallasz valamit, de nem biztos, hogy az ügyesen becsomagolt történetnek lenne bármilyen valóságalapja is. Ezért mielőtt hitelt adnál ennek a históriának, járj alaposan utána, mi lehet igaz belőle, s mi nem. Súlyos konfliktustól kímélheted meg magad, ha kellő körültekintéssel jársz el, s magad győződsz meg róla, hogy tulajdonképpen miről is lehet szó.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben önzetlenül siet a segítségedre. Nagyon hálás vagy neki, hiszen nem mindenki dobna el kaszát-kapát csak azért, hogy a te érdekeidet szolgálja. Mindenképpen tudasd vele, hogy rendkívül nagyra értékeled ezt a gesztust, ugyanakkor biztosítsd arról, hogy a jövőben ő is ugyanannyira számíthat rád, történjék bármi. Megnyugtathat a tudat, hogy ilyen emberekkel veszed körül magadat, hiszen kevés jobb dolog van, mint érezni, hogy a bajban soha nem fognak magadra hagyni.

NYILAS (november 23-december 21)

Mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, ám gyakran előfordul, hogy beleütközöl valamilyen váratlan akadályba, és akkor hajlamos vagy visszafordulni akár röviddel a cél előtt is. Így rendre kudarcot vallasz, ami alaposan a kedvedet szegi, s nemigen mersz már belevágni új dolgokba. Szabadulj meg végre a kishitűségtől, hiszen egy tehetséges, értékes ember vagy, aki megérdemli, hogy sikereket érjen el. De ehhez elsőként is bíznod kell saját magadban, a tudásodban, a felkészültségedben, a tapasztalataidban. Szóval legközelebb érdemes kipróbálni, mi történik, ha nem adod fel idő előtt a küzdelmet. Valószínűleg annyi, hogy eléred azt, amit szeretnél!

BAK (december 22.–január 20.)

Eddig csak kívülállóként figyelted egy bizonyos szituáció alakulását, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok. Így gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mielőtt végképp elfajulna a helyzet. Ez nem egy kellemes feladat, de utóbb hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, s akkor méltán lehetsz majd büszke magadra.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Célegyenesbe fordultál, abszolút győztese vagy a helyzetnek, nem volt tehát hiábavaló a sok gyakorlás és a kemény munka. Teljesen elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt ennyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami végig segített az utadon. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed! Bármikor jöhet ugyanis olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, épp ezért legyél felkészült, hogy ne foghasson ki rajtad semmi!

HALAK (február 20.–március 20.)

Elszántan küzdesz azért, hogy a környezetedben minden cselekedettel elismerést válts ki, s a megfelelési kényszer kezd teljesen eluralkodni rajtad. Roppant fárasztó azonban folyton azt találgatni, vajon az adott helyzetben mit várnak el tőled mások – már ha egyáltalán elvárnak bármit is, mert ez sem biztos. Eljött az idő, hogy végre feltedd magadnak a kérdést, vajon nem a saját boldogságod a fontosabb? Rajtad áll, hogy miként döntesz: vállalod önmagad, vagy tényleg csak azzal törődsz, hogy milyennek lát téged a külvilág.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!