Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 25.: a Szüzek igyekeznek másoknak megfelelni, a Mérlegek furcsa helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp január 25.: a Szüzek igyekeznek másoknak megfelelni, a Mérlegek furcsa helyzetbe kerülhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén végre sikerülhet pontot tenned egy bizonyos ügy végére, ami már hosszú ideje foglalkoztat. Rajtad múlik azonban, hogy a helyzetet miként oldod meg, amennyiben elég ügyes vagy, abban az esetben jó esélyed van arra, hogy viszonylag jól kerülj ki belőle. Ha sikerül lezárnod, akkor bizony nagy kő eshet le a szívedről és ez a bizonyos ügy nem is nyomaszt majd tovább. Tanulságképpen pedig vond le a következtetést: nem érdemes semmit túl sokáig halogatni, mert attól csak te érzed rosszul magad. Legközelebb legyél tehát célratörőbb, most pedig örülj neki, ha tényleg elhatározásra jutottál, így ugyanis végre ismét a számodra fontos dolgokkal és személyekke foglalkozhatsz!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmiről szerzel tudomást a hét közepén, ami igen-igen kedvező irányban befolyásolhatja az életedet. Ám mivel ez még nem garantálja a sikert, így nem is érdemes beleélned magad abba, hogy a számodra tényleg jól alakulnak a dolgok. Légy tehát résen, állj készenlétben annak érdekében, hogy bármilyen váratlan helyzetben is adekvát módon tudj cselekedni. Ugyanakkor érdemes nyitottnak lenned arra is, hogy felismerd, ha valamilyen kedvező alkalom kínálkozik. Amennyiben ilyen lehetőség jön szembe veled, ne habozz, azonnal ragadd meg!

IKREK (május 21-június 21)

Jelentős változást szeretnél elérni az életedben, ám úgy látod, hogy a környezetedben élők egyelőre nincsenek erre felkészülve. Ezért az elképzeléseidbe egyelőre ne is avass be senkit, gondosan tervezd inkább meg minden lépésedet és csak akkor beszélj a szándékaidról, ha már magadban mindent tisztáztál és jó esélyt látsz arra, hogy a kitűzött célt el is tudod érni. Vigyázz azonban arra, kivel osztod meg a gondolataidat, hisz könnyen lehet, hogy akit a barátodnak véltél, az valójában egy kígyó, akit a kebleden melengetsz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén szarvashibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, ami az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes eddig befektetett munkád. Itt van tehát a megfelelő alkalom arra, hogy lassíts és gondolkodj azon, hogy miként tovább. Annyi tudás és tapasztalat birtokában vagy, amit kevesen mondhatnak el magukról, s ha megoldáscentrikusan gondolkodsz, ebből a helyzetből is jól keveredhetsz ki! Ne feledd: feladni csupán a levelet szokták!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem feltétlenül jól ítélsz meg egy bizonyos helyzetet a hét közepén, melynek oka az is lehet, hogy nem figyeltél a részletekre. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, ám ezért semmiképpen ne ess kétségbe, keresd meg inkább a lehető legegyszerűbb megoldást, melyen még te is meglepődhetsz, hogy milyen egyszerű. Magadat pedig semmiképpen ne ostorozd emiatt, hiszen senki nem tévedhetetlen, mégis tudd elismerni, ha hibáztál. Legközelebb biztosan nem fogsz megbotlani, ha hasonló ügybe keveredsz, most ugyanis megfizetted a tanulópénzt ahhoz, hogy ne lépj bele ugyanabba a gödörbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdesz belekerülni egy olyan mókuskerékbe, amelyen előre látszik, hogy roppant nehéz lesz kiszállnod belőle. Van ugyanis valaki a közvetlen környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolván, hogy csak akkor tekint rád egyenrangú félként, ha te is leteszel valami olyasmit az asztalra, ami őt lenyűgözheti. Mielőtt tehát belekerülsz egy ilyesfajta bizonyítási spirálba, érdemes megállnod egy pillnatra és végiggondolnod, mi a fontosabb. Az, hogy valaki elismerését kivívd vagy az, hogy te magd önazonos maradj és fel merd vállalni azt is, ha épp nem vagy tökéletes. Nem biztos, hogy az előbbi hosszútavú garanciát jelent, az utóbbi viszont legalább azt bizonyítja, hogy te is emberből vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Furcsa helyzetbe kerülsz a hét közepén, valaki ugyanis elég tisztességtelen eszközökkel próbál sarokba szorítani, amit te nem is tudsz hova tenni, hisz annyira távol áll tőled ez a fajta viselkedés, hogy egyszerűen leesett állal figyeled, mit művel az illető. Amennyiben sikerül az első megdöbbenésből felocsúdnod, abban az esetben azonnal állj ki magadért, mielőtt teret nyerne körülötted az aljasságnak ezen formája. Bátran állj ki magadért, hisz ha te nem, helyetted senki nem mondja majd ki, hogy eddig és ne tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig a segítségére voltál másoknak, ennek eredményeképp pedig háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben olyan ügyek részese lettél, amelyek kissé túlmutatnak az értékrendeden. Ezt azonban valahogy gyorsan belegyógyultál, s tőled oly szokatlan módon hajlandó voltál kizárólag mások szempontjait előtérbe helyezni. Tedd fel azonban magadnak a kérdést: ez így vajon tényleg rendjén van? Valóban ez a helyes megoldás? Gondold végig, mi a fontosabb, az, hogy önmagad életét építsd vagy olyan személyekét, akik a pocsolyát nem lépnék át érted!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak rohanásból, no meg abból, hogy a tökéletesség látszatát próbáltad fenntartani. Vannak, akik emiatt irigykedve is néznek rád, hiszen ők is olyan felhőtlen életről álmodoznak, amellyel -látszólag- téged áldott meg a sors. Amennyiben azonban őszinte vagy magaddal szemben, akkor bizony bevallhatod, hogy a látszat csal. Neked is vannak ugyanis olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, s egyáltalán nem örülnél neki, ha ezek napvilágra kerülnének. Nyugodtan vállald fel, hogy nem minden felhőtlen a te életedben sem, ennek ellenére így is boldog vagy, mutasd tehát meg mindenkinek, hogyan is lehet a saját gyengeségeidet beismerve mégis boldogan élni! Hidd el, sokkal hitelesebb leszel!

BAK (december 22-január 20)

Mivel a héten elvégzendő feladatoknak se szeri, se száma, épp ezért szeretnéd időben elkezdeni valamennyit véglegesíteni, majd lassan lezárni annak érdekében, hogy ne hétvégére maradjon minden. A hét közepe egészen ideálisnak tűnik arra, hogy hozzakezdj a folyamathoz, ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy ne vállalj több feladatot. Rendeld alá most a halasztható programokat azoknak a feladatoknak, amelyeknek éppen a végén jársz, hisz amennyiben elodázod a befejezést, abban az esetben ismét csak tornyosulni fognak a fejed felett. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad, ha nem vékonyodik a listád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki mindent megtesz azért, hogy megnyerjen magának, neked pedig az első pillanattól kezdve valahogy furcsán bűzlik a dolog. Amennyiben tehát valósak a megérzéseid, abban az esetben ne hagyj magadra erőltetni semmit. Semmiképpen ne engedj mások meggyőzési kísérleteinek, igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, s a számodra kevéssé vonzó céljai eléréséhez inkább keressen másokat. Így lesz nyugodt a lelkiismereted!

HALAK (február 20-március 20)

Általában bejönnek a megérzéseid, sok esetben hagyatkozol is rájuk és ez az esetek dö tő többségében be is jön. Példának okáért a hét közepén valaki olyasfajta üzleti ajánlattal keres meg, ami már olyannyira sok hasznot ígér, hogy ez önmagában gyanút ébreszt benned. Ha a hetedik érzéked azt sugallja, hogy nem érdemes élni a felkínált lehetőséggel, ne habozz, s azonnal mondj rá nemet. Hidd el, így jössz ki jobban a dologból, bár első pillantásra úgy fest, érdemes lenne engedni a kísértésnek.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!