Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 25.: a Szüzek igyekeznek másoknak megfelelni, a Mérlegek furcsa helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp január 25.: a Szüzek igyekeznek másoknak megfelelni, a Mérlegek furcsa helyzetbe kerülhetnek
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén végre sikerülhet pontot tenned egy bizonyos ügy végére, ami már hosszú ideje foglalkoztat. Rajtad múlik azonban, hogy a helyzetet miként oldod meg, amennyiben elég ügyes vagy, abban az esetben jó esélyed van arra, hogy viszonylag jól kerülj ki belőle. Ha sikerül lezárnod, akkor bizony nagy kő eshet le a szívedről és ez a bizonyos ügy nem is nyomaszt majd tovább. Tanulságképpen pedig vond le a következtetést: nem érdemes semmit túl sokáig halogatni, mert attól csak te érzed rosszul magad. Legközelebb legyél tehát célratörőbb, most pedig örülj neki, ha tényleg elhatározásra jutottál, így ugyanis végre ismét a számodra fontos dolgokkal és személyekke foglalkozhatsz!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmiről szerzel tudomást a hét közepén, ami igen-igen kedvező irányban befolyásolhatja az életedet. Ám mivel ez még nem garantálja a sikert, így nem is érdemes beleélned magad abba, hogy a számodra tényleg jól alakulnak a dolgok. Légy tehát résen, állj készenlétben annak érdekében, hogy bármilyen váratlan helyzetben is adekvát módon tudj cselekedni. Ugyanakkor érdemes nyitottnak lenned arra is, hogy felismerd, ha valamilyen kedvező alkalom kínálkozik. Amennyiben ilyen lehetőség jön szembe veled, ne habozz, azonnal ragadd meg!

IKREK (május 21-június 21)

Jelentős változást szeretnél elérni az életedben, ám úgy látod, hogy a környezetedben élők egyelőre nincsenek erre felkészülve. Ezért az elképzeléseidbe egyelőre ne is avass be senkit, gondosan tervezd inkább meg minden lépésedet és csak akkor beszélj a szándékaidról, ha már magadban mindent tisztáztál és jó esélyt látsz arra, hogy a kitűzött célt el is tudod érni. Vigyázz azonban arra, kivel osztod meg a gondolataidat, hisz könnyen lehet, hogy akit a barátodnak véltél, az valójában egy kígyó, akit a kebleden melengetsz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén szarvashibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, ami az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes eddig befektetett munkád. Itt van tehát a megfelelő alkalom arra, hogy lassíts és gondolkodj azon, hogy miként tovább. Annyi tudás és tapasztalat birtokában vagy, amit kevesen mondhatnak el magukról, s ha megoldáscentrikusan gondolkodsz, ebből a helyzetből is jól keveredhetsz ki! Ne feledd: feladni csupán a levelet szokták!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem feltétlenül jól ítélsz meg egy bizonyos helyzetet a hét közepén, melynek oka az is lehet, hogy nem figyeltél a részletekre. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, ám ezért semmiképpen ne ess kétségbe, keresd meg inkább a lehető legegyszerűbb megoldást, melyen még te is meglepődhetsz, hogy milyen egyszerű. Magadat pedig semmiképpen ne ostorozd emiatt, hiszen senki nem tévedhetetlen, mégis tudd elismerni, ha hibáztál. Legközelebb biztosan nem fogsz megbotlani, ha hasonló ügybe keveredsz, most ugyanis megfizetted a tanulópénzt ahhoz, hogy ne lépj bele ugyanabba a gödörbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdesz belekerülni egy olyan mókuskerékbe, amelyen előre látszik, hogy roppant nehéz lesz kiszállnod belőle. Van ugyanis valaki a közvetlen környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolván, hogy csak akkor tekint rád egyenrangú félként, ha te is leteszel valami olyasmit az asztalra, ami őt lenyűgözheti. Mielőtt tehát belekerülsz egy ilyesfajta bizonyítási spirálba, érdemes megállnod egy pillnatra és végiggondolnod, mi a fontosabb. Az, hogy valaki elismerését kivívd vagy az, hogy te magd önazonos maradj és fel merd vállalni azt is, ha épp nem vagy tökéletes. Nem biztos, hogy az előbbi hosszútavú garanciát jelent, az utóbbi viszont legalább azt bizonyítja, hogy te is emberből vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Furcsa helyzetbe kerülsz a hét közepén, valaki ugyanis elég tisztességtelen eszközökkel próbál sarokba szorítani, amit te nem is tudsz hova tenni, hisz annyira távol áll tőled ez a fajta viselkedés, hogy egyszerűen leesett állal figyeled, mit művel az illető. Amennyiben sikerül az első megdöbbenésből felocsúdnod, abban az esetben azonnal állj ki magadért, mielőtt teret nyerne körülötted az aljasságnak ezen formája. Bátran állj ki magadért, hisz ha te nem, helyetted senki nem mondja majd ki, hogy eddig és ne tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig a segítségére voltál másoknak, ennek eredményeképp pedig háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben olyan ügyek részese lettél, amelyek kissé túlmutatnak az értékrendeden. Ezt azonban valahogy gyorsan belegyógyultál, s tőled oly szokatlan módon hajlandó voltál kizárólag mások szempontjait előtérbe helyezni. Tedd fel azonban magadnak a kérdést: ez így vajon tényleg rendjén van? Valóban ez a helyes megoldás? Gondold végig, mi a fontosabb, az, hogy önmagad életét építsd vagy olyan személyekét, akik a pocsolyát nem lépnék át érted!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak rohanásból, no meg abból, hogy a tökéletesség látszatát próbáltad fenntartani. Vannak, akik emiatt irigykedve is néznek rád, hiszen ők is olyan felhőtlen életről álmodoznak, amellyel -látszólag- téged áldott meg a sors. Amennyiben azonban őszinte vagy magaddal szemben, akkor bizony bevallhatod, hogy a látszat csal. Neked is vannak ugyanis olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, s egyáltalán nem örülnél neki, ha ezek napvilágra kerülnének. Nyugodtan vállald fel, hogy nem minden felhőtlen a te életedben sem, ennek ellenére így is boldog vagy, mutasd tehát meg mindenkinek, hogyan is lehet a saját gyengeségeidet beismerve mégis boldogan élni! Hidd el, sokkal hitelesebb leszel!

BAK (december 22-január 20)

Mivel a héten elvégzendő feladatoknak se szeri, se száma, épp ezért szeretnéd időben elkezdeni valamennyit véglegesíteni, majd lassan lezárni annak érdekében, hogy ne hétvégére maradjon minden. A hét közepe egészen ideálisnak tűnik arra, hogy hozzakezdj a folyamathoz, ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy ne vállalj több feladatot. Rendeld alá most a halasztható programokat azoknak a feladatoknak, amelyeknek éppen a végén jársz, hisz amennyiben elodázod a befejezést, abban az esetben ismét csak tornyosulni fognak a fejed felett. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad, ha nem vékonyodik a listád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki mindent megtesz azért, hogy megnyerjen magának, neked pedig az első pillanattól kezdve valahogy furcsán bűzlik a dolog. Amennyiben tehát valósak a megérzéseid, abban az esetben ne hagyj magadra erőltetni semmit. Semmiképpen ne engedj mások meggyőzési kísérleteinek, igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, s a számodra kevéssé vonzó céljai eléréséhez inkább keressen másokat. Így lesz nyugodt a lelkiismereted!

HALAK (február 20-március 20)

Általában bejönnek a megérzéseid, sok esetben hagyatkozol is rájuk és ez az esetek dö tő többségében be is jön. Példának okáért a hét közepén valaki olyasfajta üzleti ajánlattal keres meg, ami már olyannyira sok hasznot ígér, hogy ez önmagában gyanút ébreszt benned. Ha a hetedik érzéked azt sugallja, hogy nem érdemes élni a felkínált lehetőséggel, ne habozz, s azonnal mondj rá nemet. Hidd el, így jössz ki jobban a dologból, bár első pillantásra úgy fest, érdemes lenne engedni a kísértésnek.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!