Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 25.: a Kosok nagyobb volumenű kihívásban gondolkodnak, a Skorpiók talpraesettségüket bizonyíthatják

Napi horoszkóp január 25.: a Kosok nagyobb volumenű kihívásban gondolkodnak, a Skorpiók talpraesettségüket bizonyíthatják
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát néhány percet szánnod a horoszkópodra!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

Mivel kissé egysíkúnak érzed mostanában az életed, nagyobb volumenű kihívásban gondolkodsz. Olyasmiben, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el. Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot. Ebben az esetben adj időt magadnak a felkészülésre, hisz nem hajt a tatár!

BIKA (április 21-május 21)

Egy, a múltban meg nem oldott, kellemetlen probléma tör most felszínre, amely igen sok bosszúságot okozott régebben is, érthető módon tehát nem szeretnéd, ha ezúttal is olyannyira megkeserítené az életed. Épp ezért még csírájában fojtsd el az ügyet, még azelőtt oldd meg bármi áron, mielőtt ismét gondot okozna. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

IKREK (május 22-június 21)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól láthatóan is feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges fórumon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess és ezzel a hiányérzeted felváltsa az elégedettség érzése. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség! Fel ne add most, amikor olyan régóta rovod a köröket ez ügyben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta dologgal kell szembenézned, amelyről az elején korántsem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért, amikor szembesülsz a helyzettel, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál és a kijárat felé rohannál. Mivel azonban a nyitott mondatok elől nem tudsz elmenekülni, hisz mind megoldásra várakozva akkor is itt lesznek, amikor visszaosonsz, ezért sokkal jobb, ha a sarkadra állsz, összeszeded magad és megoldás centrikusan, lépésről lépésre haladva kreativitásod felhasználva megkeresed a megoldó kulcsot. Ne ijedj meg, ha az első képlet nem oldja meg a problémát, akkor majd lesz egy következő és egy utána következő is! Higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy „Hűbele” Balázs módjára, gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mit mesélni majd az unokáknak, nem igaz?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled, Te azonban túl nagy felelősséget érzel ezzel magadon, így nem nagyon mered felvállalni a véleményed. Hetedik érzéked ezúttal sem csal, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben nem jön be a tanácsod, nem Te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni a helyzetből, diplomatikusan mondd azt, amit a szíved diktál, egész pontosan, hogy nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzet adódik, amikor hirtelen minden szempár rád szegeződik, olyan érvekkel kell ugyanis meggyőznöd több embert is, amelyek segítségével végül sikeresek lehettek abban, amin mindannyian dolgoztok. Inspirálóan hat rád a nagy érdeklődés, határozottan és magabiztosan tudod előadni magad, s annak eredményeként sikerül megnyerned a tömeg támogatását, mindenki elismerően bólint és kötélnek áll majd. Együtt nagyon ütős csapatot alkothattok, s komoly kihívásoknak tudtok majd megfelelni! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy a végkimenetel, hisz felmutatható eredményt szeretnél produkálni, ezért kellőképpen mélyre ásva magad, minden apró részletet megnézve úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned ahhoz, hogy a végén a célban elégedetten tekinthess a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

BAK (december 22-január 20)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, ami még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett, hogy fejben már a hétvégére készülnél. Ám mivel lemondani nem tudod őket, igyekezz rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni a végükre. Ha sikerül lezárni mindent, nyugodtan add át magad a pihenésnek és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, hisz a hét utolsó munkanapja sokkal inkább a folyamatban lévő ügyek lezárásáról szól, mintsem új feladatok elkezdéséről. Adj magadnak időt és lehetőséget, hogy hétvégén feltöltődj!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a társaság ceremóniamestere, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel, ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegezze a tekintetét. Nem kell önmagadból bohócot csinálva és meghazudtolva a saját elveid kiállnod és érdekes helyett szánalmassá tenni magad. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, melyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, sokkal hamarabb fog minden szempár rád szegeződni, mint azt gondolnád!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!