Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 24.: a Skorpiók jelentős előnyre tehetnek szert, a Vízöntőknek érdemes komolyabban venniük bizonyos dolgokat

Napi horoszkóp január 24.: a Skorpiók jelentős előnyre tehetnek szert, a Vízöntőknek érdemes komolyabban venniük bizonyos dolgokat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

A saját értékrended szerint úgy éled az életedet, hogy amennyiben valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén váratlan kiadások lesznek azok, amelyek egy pillanatra beárnyékolják a napot, nagyon nincs azonban választásod, mint fizetni, letudni a dolgot és tovább lépni. Nem érdemes emiatt hosszasan bosszankodnod, hisz olyasfajta kiadásról van szó, amely akkor is terhelt volna, ha bármit teszel ellene. Ne ragadj a helyzetbe, igyekezz mihamarabb helyretenni magadban az egészet, hisz ha hagyod, hogy rányomja a bélyegét a hangulatodra, akkor az egész napod odalesz. Végy tehát egy nagy levegőt, fizess és lépj tovább, ez most így alakult!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén végre úgy érzed, készen állsz egy fontos döntés meghozatalára, valaki azonban folyamatosan visszahúz, semmiképp nem szeretné ugyanis, ha tovább lépnél. Nagyra értékeled az illető ragaszkodását, nem is akarod megbántani, az azonban bizonyos, hogy egyetlen személy miatt nem maradhatsz a jelenlegi helyeden. Itt az ideje a váltásnak, ezt te is határozottan érzed, épp ezért igyekezz szofisztikáltan, gyengéd határozottsággal megértetni vele, hogy neked most a saját érdekeidet kell szem előtt tartanod, nem ragadhatsz bele egy-egy élethelyzetbe, csak mert mások úgy akarják. Ha az illetőnek sokat jelentesz, akkor képes lesz elengedni, te pedig boldogan szárnyalhatsz tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Végre pozitív véget ér egy számodra fontos, de végtelenül hosszú ideje húzódó ügy, ez pedig abszolút okot adhat az ünneplésre. Rendkívüli módon felszabadultnak érzed magad, hisz olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz, hisz innnentől kezdve más dolgokkal is foglalkozhatsz. Nyiss a világ felé, tele van újdonságokkal, neked csupán észre kell venned a kínálkozó lehetőségeket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled, olyan helyzetek elé állítva, amelyekben biztosan nem tudsz majd tisztességgel helyt állni. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened és szándékosan szeretnének kiszúrni veled, csupáncsak a fejlődésedben hisznek és abban, hogy teher alatt nő a pálma. Noha nem tervezted ilyen bonyolultra a mai napot, mégis igyekezz összeszedni magad és egyfajta teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, egyszerűen csak többet szeretnének kihozni belőled!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Te vagy az a személy, aki szíve szerint a Világ összes gondját bevállalná, mindenki helyett elvégezné a feladatát, csak azért, hogy népszerű legyen mások szemében. Ez mind nagyra értékelendő, ám az irgalmas Teréz Anya szerepében érdemes arra is ügyelned, hogy amennyiben nem vagy top formában, abban az esetben ne vállald túl magad. Ez most egy zsúfolt időszak, a saját ügyeiddel kapcsolatban is vergődsz, nemhogy másokét a nyakadba vedd, hogy aztán összeroskadj az egész alatt. Ne feledd: nem vagy valamiféle jótékonysági intézmény, nem kell tehátmindig készenlétben állnod és mások útját taposnod azok helyett, akiknek valójában illene!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben átlép egy bizonyos erkölcsi határt a hét közepén, méghozzá olyanformán, ami a te értékrendedet abszolút nem közelíti meg, épp ezért nem is igen tudod hova tenni a dolgot. Nem gondoltad volna ugyanis, hogy ennyire félteismerhet valaki, az ugyanis a homlokodra van szinte írva, hogy miképp éled az életed és mi az, ami abszolút nem fér bele. Épp ezért egy percig ne hezitálj, ne fuss udvariassági köröket, hisz ez most nem az a pillanat, amikor neked kellene finomkodnod. Hozd az illető tudtára határozottan, hogy szó sem lehet arról, hogy elhatárolódsz tőle. Ha megérti, az a legjobb, ha meg nem, az nem a te gondod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén végre izgalmas történések adnak lehetőséget arra, hogy jelentős előnyre tehess szert egy számodra fontos ügyben. Azok az impulzusok, amelyek érnek, számodra a Mindent jelentik a Semmi közepén, épp ezért gyakorlatilag egyfajta kontroll nélküli vágtázásba kezdesz. Mielőtt azonban minden a visszájára sülne el, ne feledd, nem egy teljesítménytúrán veszel részt, nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőként szakítsd át a győzelmet jelentő célszalagot, hisz így az egész futam a minőség rovására mehet. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan végezd a dolgodat, hisz az előnyt csak akkor tudod megtartani, ha valóban hibátlanul dolgozol!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén egy bizonyos projekt kapcsán hirtelen elbizonytalanodsz, tulajdonképp nem is nagyon tudod eldönteni, hogy jó helyen jársz-e és hogy tovább kell-e menned. Ne hagyd magad azonban meginogni, csakis előre nézz, az utadra koncentrálj, hisz azt, amiért annyit küzdöttél, már nem veheti el tőled senki. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról vagy visszafordulsz, abban az esetben bizony hosszú ideig bánhatod majd, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, akkor bizony elég nagy csalódást okozhatsz magadnak!

BAK (december 22-január 20)

A környezeted abszolút számít rád egy különösen nagy jelentőséggel bíró projekt kapcsán és mivel neked a homlokodra van írva a megoldáscentrikus gondolkodás, illetve az önálló munkavégzés képessége, épp ezért azonnal hozzád fordulnak a segítségre szoruló személyek. Mivel nem okoz gondot a csapatmunka, gyakorlatilag kirázol mindent a kisujjadból, épp ezért bátran állj oda az élre és vezesd ki az elveszetteket a bozótosból. Légy büszke agilis gondolkodásodra, a többiek bizony rendkívül hálásak lesznek neked, hisz épp jókor érkeztél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlzott magabiztosságodba törhet bele a bicskád a hét közepén, a szokásosnál nagyobb lazasággal kezelsz ugyanis egy bizonyos ügyet, amely sokkal nagyobb koncentrációt igényelne részedről annál, mint ahogy hozzáállsz. Ennek fizetheted meg árát, legközelebb pedig már tudni fogod, hogy miképp érdemes hozzáállnod egy-egy, felelősséggel járó feladathoz. Semmit nem érdemes félvállról venni, addig biztosan nem, amíg ki nem derül, hogy egyetlen akadállyal vagy egy egész akadálypályával kell-e megküzdened. Hidd el, a siker egyik titka az alázat, ezt mindig ajánlott szem előtt tartanod!

HALAK (február 20-március 20)

A közvetlen környezeted nem igazán hisz abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudásod, akaraterőd és kitartásod, amelyekkel esetleg komolyabb eredményeket érhetsz el, ők ugyanis egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, nem igazán látják benned a tehetséget. Minderre azonban rácáfolhatsz a hét közepén, lehetőséged adódik ugyanis arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod. Ne késlekedj tehát, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!