Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 18.: a Kosokkal szemben valaki éles kritikát fogalmaz meg, a Rákok komoly elhatározásra jutnak

Napi horoszkóp január 18.: a Kosokkal szemben valaki éles kritikát fogalmaz meg, a Rákok komoly elhatározásra jutnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is számíthatsz izgalmakra, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 18.

KOS (március 21-április 20)

Valaki elég mellbevágó kritikával illet a hét második felében, amellyel az első döbbenet miatt nem is igen tudsz mit kezdeni azon kívül, hogy rendkívülien fel vagy háborodva. Amennyiben azonban a sértődöttségedet félre tudod tenni egy pillanatra, abban az esetben érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta kritikát fogalmazzon meg veled szemben. Talán, ha kívülről tekintesz a szituációra, valóban te is látod, hogy hol hibáztál, mivel azonban biztosan bűnről van szó, fogadd el a kritikus szavakat és igyekezz korrigálni, hogy a jövőben ne kerülj hasonló helyzetbe. Ne orrolj meg emiatt rá, inkább légy hálás, hogy nem egy olyan, számodra fontos személy látta meg, akinél ez nem tartozik az apró botlások közé!

BIKA (április 21-május 20)

Komoly kihívással szembesülsz a hét második felében, amely nagy izgalommal tölt el, hisz pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, időnként vágyik azonban az új élményekre, a kalandokra. Ne félj tehát elvállalni, ne hezitálj sokat, hisz olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

IKREK (május 21-június 21)

Híresen nagy racionalitásod miatt számos ember a környezetedben hozzád fordul tanácsért, melyet előszeretettel osztogatsz, hisz egyfelől legyezi a hiúságodat, másfelől pedig mégsem a te bőröd van a vásáron, így tehát jóval könnyebb dolgod van. Légy azonban óvatos, hisz mégsem minden helyzetet láthatsz át teljesen, kívülállóként pedig jóval könnyebb feketét vagy fehéret mondani, a következményekkel azonban mégsem neked kell számolnod. Csak olyan tanácsot adj tehát, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt sarokba szorított helyzetbe hozni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében arra kell rájönnöd, hogy érdemes változtatnod az emberekhez történő hozzáállásodon annak érdekében, hogy ne ültessen mindenki lépten-nyomon hintába. Úgy érzed ugyanis, hogy folyamatosan a bolondját járatja veled mindenki, melyhez te valamiért eddig lelkesen asszisztáltál. Ma azonban eljön a pillanat, amikor megvilágosodsz és végre kijelentheted, hogy eddig és nem tovább. Joggal érzed ugyanis azt, hogy egyfajta birka-módra bánnak veled bizonyos személyek, akik tulajdonképp eszközként használnak a céljaik elérésére. Ne hagyd magad, mutasd meg mindenkinek, hogy milyen fából faragtak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, az eddigihez képest teljesen más irányba kell elindulnod ahhoz, hogy végre sikerrel abszolválhass egy bizonyos feladatot. Érdemes tehát alaposan átgondolnod, hogy merre is menj, arra ugyanis nincsen felesleges időd és energiád, hogy mellékutakon csak céltalanul kóvályogj. Találd meg a megfelelő útvonalat, amelynek mentén végre elérhetsz a célodig anélkül, hogy különösebben nagyobb veszteségek vagy kudarcok érnének!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy régi konfliktust szeretnél rendezni valakivel a hét második felében, aki egykor sokat jelentett neked, az igazat megvallva tehát hiányzik. Ezért is jutsz arra a következtetésre, hogy felkeresed az illetőt, hogy kísérletet tegyél a békekötésre. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy két esélyes a dolog. Nem biztos ugyanis, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted, hisz könnyen lehet, hogy a szóban forgó személyben is van bőven tüske veled szemben. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében végre pozitív visszaigazolást kapsz olyan emberektől, akiknek a véleménye fontos számodra és ez rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utadat, tetteid és szavaid bizony valamilyen formán nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést, arra azonban ügyelj, hogy az elismerés meg ne részegítsen, hisz az jelentősen befolyásolhatja a józan ítélőképességedet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan sok energiát fektetsz abba, hogy másoknak megfelelj, ennek érdekében gyakorlatilag mindent magadra vállalsz csak azért, hogy senki ne csalódjon benned. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, illetve mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját életedet kontroll alatt tartsd, hogy te is elégedetten mosolyogj a tükörképedre. Húzz meg egy vastag vonalat a saját érdekedben, tudd saját magad előtérbe helyezni a prioritási sorrendben, mert ha mindig arra figyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, akkor bizony jó eséllyel csak te, magad nem leszel boldog!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében fontos részletre derül fény egy általad fontosnak tartott ügyben, olyasfajta dolgokról szerzel ugyanis tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz nagyban előremozdíthatja az eseményeket. Egyelőre ne éld bele magad túlságosan abba, hogy a siker garantált lesz, tegyél meg mindent azért, hogy a végén valóban a győzelemre koccinthass. Addig pedig nincs más hátra, mint alázattal, céltudatosan tenni a dolgodat annak érdekében, hogy valóban kézzel fogható eredmény szülessen!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében nagyobbra fújsz egy bizonyos ügyet, ami korántsem biztos, hogy akkor problémát okozott volna, mint amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, épp ezért nem kell görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot úgy, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás. Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ami azt illeti, mások életében kiváló tanácsadó vagy, pontosan látod a helyes útirányt egy-egy helyzetben, ezért is fordulnak hozzád olyan sokan. Borzasztóan legyezi a hiúságodat a tudat, hogy ennyi mindenkinek jelentenek a szavaid ilyen sokat, mindemellett azonban hatalmas felelősség is az, hogy adott esetben a te tanácsaid nyomán, más emberek élete miképp alakul. Épp ezért igyekezz óvatosan bánni a szavakkal, ne mássz bele könyékig abba, amibe nem muszáj, így tudod talán a leginkább megóvni magad attól, hogy később felelősségre vonjon bárki vagy esetleg neked legyenek álmatlan éjszakáid!

HALAK (február 20-március 20)

Próbálsz valakit meggyőzni a hét második felében egy bizonyos dologgal kapcsolatban és ugyan érzésed szerint mindent megteszel a siker érdekében, mégis úgy tűnik, hogy gyakorlatilag süket fülekre találsz, az illető ugyanis folyamatosan visszadobja a feldobott labdákat. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját életedre, a saját ügyeidre koncentrálj, hisz csak és kizárólag azért vagy felelős. Amennyiben tehát nem sikerül jobb belátásra bírnod a másik felet, abban az esetben engedd el a dolgot, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!