Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 16.: a Kosok izgalmas híreket kapnak, az Ikrek az átlagosnál nagyobb nyomásnak vannak kitéve

Napi horoszkóp január 16.: a Kosok izgalmas híreket kapnak, az Ikrek az átlagosnál nagyobb nyomásnak vannak kitéve
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 16.

KOS (március 21-április 20)

Izgalmas híreket kapsz a hétvége első napján, amelyek végre reményt adnak arra, hogy a sok befektetett munka megtérüljön és a sikert ünnepelhesd. Olyannyira izgatott vagy, hogy legszívesebben azonnal a világba kiáltanád a boldogságodat, mielőtt azonban gondolkodás nélkül bárkinek bármit elárulnál, igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni és megtartani azokat az információkat, amelyekkel mások visszaélhetnek, hisz nem mindenki örül majd feltétlenül az általad elért részeredménynek. Kezeld diszkréten a helyzetet és csupán azokkal oszd meg a titkodat, akikben maradéktalanul megbízol!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a szemed láttára rohan a vesztébe, te pedig betegre izgulod magad azért, hogy minél kevesebb sebbel megússza a helyzetet. Eddig nem akartál ugyan közbeavatkozni, ám most mindenképp szükségét érzed, hogy megakadályozd a nagy becsapódást, épp ezért minden tőled telhetőt igyekszel megtenni azért, hogy megóvd az illetőt azoktól a veszélyektől, amelyek szerinted leselkednek rá. Mielőtt tehát túlságosan ingoványos talajra tévednél, igyekezz megfontoltan dobni azt a bizonyos mentőövet, nehogy a lendület miatt te is a vízbe ess!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol mindenki tőled várja a megoldást, hisz a többiek a sötétben tapogatóznak. Ugyan ezt nem mered bevallani senkinek, halvány fogalmad sincs azonban arról, hogy vajon mi lehet a megoldás, illetve hogy miért pont te kerültél a középpontba. Mielőtt tehát megpróbálnak egy olyan kabátot rád erőltetni, amely sem méretben, sem fazonban nem illik hozzád, igyekezz bátran kiállni és nagyobb nyilvánosság előtt bevallani, hogy nem te vagy az az ember, akiben ők a megmentőt látják, ezenkívül a felelősséget sem igen szeretnéd ezzel magadra vállalni. Ne akarj mások elvárásoknak megfelelni, hisz azzal csak magadnak okoznál álmatlan éjszakákat!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki épp akkor nyitja fel a szemed egy bizonyos ügyben, amikor kezdtél már némiképp elvakulni és másféle szemszögből megközelíteni a helyzetet. Hálás lehetsz az illetőnek hisz pont jókor érkezett, mielőtt meggondolatlanul helytelen döntést hoztál volna. Ugyan alapvetően józan gondolkodással bírsz, bizony neked is vannak olyan napjaid, amikor sokkal inkább hajlamos vagy a valóságtól elrugaszkodni és olyasfajta illúziókból várat építeni, amelyeknek abszolút nincs létjogosultságuk. Álmodozni jó dolog, de tudj meghúzni egy határvonalat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Azt gondolod, semmi nem lephet meg, annyi élettapasztalattal bírsz, hogy jöhet bármi, nem lesz sem mellbevágó, illetve nem okoz majd problémát annak megoldása. Mielőtt azonban túlságosan elbíznád magad, kicsit ereszkedj lejjebb a föld felé, hisz ha őszinte vagy magaddal, bizony beláthatod, hogy nem szuperhősként jöttél a világra és nem az univerzum megmentésére vagy hivatott. Hidd el, ha eggyel szerényebb és felkészültebb vagy, ahelyett, hogy az általad világba kiáltott hős lenne az, aki beszél belőled, a népszerűséged sem fog csorbát szenvedni és te magad sem leszel folyton abban a kényszerhelyzetben, hogy mindenképp nagy kihívásokat teljesíts annak érdekében, hogy ki ne ess a szerepedből! A nagyotmondás még senkinek nem vált előnyére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, elkaptad a fonalat, végre vége a bizonytalanságnak és mehetsz előre, hisz zöld utat kaptál. Annak érdekében tehát, hogy behozd az általad tetemesnek vélt lemaradásodat, iszonyatos tempóval kezdesz előre rohanni, aminek azonban nagy hasra esés lehet az eredménye. Mielőtt ez esetleg bekövetkezne, állj meg, végy három mély levegőt és lásd be, az, ha eszeveszett tempóban igyekszel előrébb jutni, sokkal nagyobb kockázatokat tartogat, semmint az, ha jól megfontolt lépésekkel haladsz előre, hisz ha már úgy alakult, hogy zöld lett a jelzés számodra, ne kótyavetyéld el a lehetőséget! Lassan járj, tovább érsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közelálló személy olyasféle meglepetést okoz, ami különösen nagy léleksimogató hatással bír és pont akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükséged volt rá. Igyekezz minél világosabban az illető tudtára hozni, hogy mennyire jól esik neked az, hogy ebben a rohanó világban nemcsak önmagára, hanem másokra is gondolt. Ezúttal bizonyosságot nyert számodra az, hogy érdemes mások felé nyitnod, hogy érdemes építened a kapcsolataidat, hogy érdemes neked is adnod és jónak lenned, hisz pozitív értelemben kamatos kamatokkal kaphatod vissza mindazt, amit adtál vagy tettél. Milyen szép is tud lenni az Élet, nem igaz?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy gondolod, végre megtaláltad azt a fajta taktikát, amelyet érdemes alkalmaznod annak érdekében, hogy hosszabb távon sikeres lehess. Azzal azonban számolnod kell, hogy a siker bizony nem kis áldozatokkal jár, amelyeket meg kell hoznod annak érdekében, hogy a dobogó legfelső fokán ünnepelhess. Ezen a pontos érdemes tehát mérlegelned, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már túl nagy áldozatot kíván tőled. Úgy hozd meg a döntésedet, hogy mindent számításba vettél, így nem nagyon érhetnek meglepetések. Ne feledd azonban, a győzelemhez időnként kockáztatnod kell!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé sok volt mostanában körülötted az átlagosnál nagyobb volumenű történés, neked pedig arra sem volt időd, hogy az egyiket feldolgozd, rögtön jött a következő. Ennek bizony az lett az eredménye, hogy lelkileg szépen lassan elkezdtél lemerülni, így jelen pillanatban kezded úgy érezni, hogy kiégtél, legszívesebben ülsz és nézel magad elé, hogy az agyad valamennyire offline üzemmódba kapcsolhassa magát. Mielőtt tehát nagyon baj történne és végleg lemerülnél, érdemes ezt a napot arra szánnod, hogy magányodba vonulj, rendezd a soraidat és fejben mindent a helyes mappába pakolj. Hidd el, ha végre kitisztul a kép, olyan leszel majd, mintha kicseréltek volna! Szánj magadra elegendő időt, hisz az életedben te vagy a prioritási sorrend legelején!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle helyzetben kell ma állást foglalnod, amely bizony nem tartozik az általad komfortosnak vélt szituációk közé, ezúttal még sincs más választásod, mint hangosan hallatni a véleményedet. Mielőtt azonban olyasmit mondanál meggondolatlanul, ami kellemetlen visszhangokat eredményezne, kérj egy kis gondolkodási időt, hisz nem egy csip-csup helyzetben kell helyt állnod, teljes joggal szeretnéd tehát, ha 100%-os valójában lenne rálátásod a történésekre. Amennyiben sikerült tehát mindent mérlegelned, nyugodtan vállald fel a véleményedet és mondd ki hangosan, mire jutottál, hisz ha mindent számításba vettél, nyugodt lelkiismerettel foglalhatsz állást. Ne félj a hangodat hallatni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad élvezett helyzet a végéhez közeledik, te pedig ezáltal kissé melankolikus hangulatba kerülsz. Nem szereted a változásokat, nem szereted, ha valami véget ér, sokkal inkább preferálod azokat a történéseket, amelyeknek nem szakad csakúgy hirtelen végük. Bármennyire is nehéz azonban, el kell fogadnod a tényt, hogy a világ, a benne lévő eseményekkel folyamatos változásban van, be kellene látnod, hogy a saját lelki békéd és belső harmóniád érdekében jobb, ha hozzászoksz a "semmi sem állandó" tényéhez, hisz ha sikerül ezt akceptálnod, sokkal rugalmasabbá válsz és nem okoz gondot a különböző helyzetek lezárása. Ez most lehet, hogy véget ér, de holnap jön egy új kihívás, amely legalább annyira lehet élvezetes, mint amennyire az eddigi volt az! Hidd el, érdemes nyitottabbnak lenned!

HALAK (február 20-március 20)

Igazi maximalista vagy, soha nem éred be a majdnem jó eredménnyel, addig töröd az utat, amíg a tökéletes, általad elképzelt képet nem látod magad előtt. Ennek érdekében tehát állandóan pörögnöd kell, mindig azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb, hogyan fejlődhetnél, egyetlen percre sem tudsz leállni. Ezen a ponton be kellene azonban látnod, hogy a mérgezett egér módjára történő folyamatos szaladgálás és pörgés sem tesz jót neked, illetve előbb vagy utóbb, de konfliktusba fogsz kerülni, hisz az általad táplált maximalizmust ugyan akaratlanul, de másokra is kiveted majd. Lassíts, szánj időt a feltöltődésre, hidd el, attól, hogy időnként kikapcsolódsz, még nem dől dugába minden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!