Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 12.: a Rákok szeretnének a monotonitásból kitörni, a Mérlegek régi konfliktust rendezhetnek

Napi horoszkóp január 12.: a Rákok szeretnének a monotonitásból kitörni, a Mérlegek régi konfliktust rendezhetnek
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes a hét második felében is néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 12.

KOS (március 21-április 20)

Valami olyasmi nyomja a lelked, amivel jelen pillanatban nem tudsz mit kezdeni, még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg tudod oldani a helyzetet. Éppen ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki lehet az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki a titkodat, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha feltárod ennek az embernek a problémádat, máris könnyítettél a lelkeden, s reménykedhetsz benne, hogy az illető –nálad nagyobb tapasztalatai okán– hasznos tanácsokkal is szolgálhat. Megoldáscentrikusan gondoljátok át közösen a helyzetet, s könnyen lehet, a megoldás közelebb van hozzád, mintsem azt gondoltad volna!

BIKA (április 21-május 20)

Valami, aminek eddig nem tulajdonítottál különösebb jelentőséget, a hét második felében mégis nehéz perceket okoz, emiatt igen-igen bosszús vagy, nem érted ugyanis, hogyan lett a bolhából ilyen hamar ekkora elefánt. Ahelyett azonban, hogy az idődet bosszankodásra vesztegetnéd, inkább fókuszálj arra, hogy most miként tudod mihamarabb megoldani a problémát, nehogy aztán a végén a nyakadba szakadjon az egész. Minden más ráér, hisz nálad ez van a fontossági sorrend élén, így semmi más nem lehet olyan sürgető, mint ez az egyetlen dolog, amelynek nem odázhatod tovább a megoldását. Gyorsan zárd le az ügyet, hogy ne nyomaszthasson tovább s hidd el, akkor te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

IKREK (május 21-június 21)

Minden körülmények között ragaszkodsz a tisztességes eljáráshoz, illetve ahhoz, hogy a legrövidebb és egyenes úton juss el a célodig anélkül, hogy másoknak ártanál vagy átgázolnál bárkin. Éppen ezért okoz akkora csalódást neked, amikor rájössz, hogy valaki hátba támadt és lelkiismeret-furdalás nélkül a földbe taposott. Meg kell azonban tanulnod, hogy az élet már csak ilyen, s te magad akármennyire is szeretnél tisztességes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem ezt a megoldást választják. Nem kell azonban mindig felvenni a kesztyűt, mert ha egy gazemberrel becsületes eszközökkel próbálsz küzdeni, azzal mindjárt az ő módszereit is legitimálod. Az ilyen embereket inkább messziről kerüld el!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé monotonnak érzed a jelenlegi munkádat, abszolút nem vagy elégedett, éppen ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb továbblépj és végre olyasmivel foglalkozhass, amit érdekesnek tartasz és ami rejt némi izgalmat is magában. Ne akard azonban túltolni a dolgot, mert azzal csak azt fogod elérni, hogy hibát hibára halmozol majd, és nem tudsz szabadulni a mostani helyzetedből. Inkább érdemes végiggondolnod, mit és hogyan kellene tenned ahhoz, hogy mielőbb letudd végre a lezáratlan és kényelmetlennek tartott ügyeidet úgy, hogy azok lehetőség szerint később se köszönjenek vissza. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass, inspirálódhass, hogy végül valamilyen pozitív eredményt tudj felmutatni. Alaposan gondold át, hogy a készülő toronyból honnan veszel ki építőelemeket, s azokat hová illeszted vissza annak érdekében, hogy stabilabb építményt kapj. Ha nem jól döntesz, a torony csak egyre ingatagabb lesz, annak pedig könnyen az lehet az eredménye, hogy a nyakadba borul az egész. Ne olyasmin próbálj változtatni, ami a projekt egészének sikerét veszélyeztetheti. Ezúttal jelentéktelennek tűnő kis lépések is kihatással lehetnek a dologra, most inkább ezekre koncentrálj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében olyan szituáció adódik, amikor egyszerűen, egyik pillanatról a másikra kicsúszik a kezedből az irányítás és szinte kontrollálhatatlanul sodródsz, semmiféle lehetőséged nincs arra, hogy a saját döntéseidnek megfelelően alakítsd a folyamatot. Ne ess azonban kétségbe, találd meg azt a tempót, amely mellet a legkevesebb esélyed van arra, hogy nagyot ess és igyekezz abban a tempóban menetelni. Mivel nincs nagy ráhatásod a dolgok alakulására, inkább próbáld élvezni, amit csinálsz, hisz ha folyton a körülmények miatt aggódsz, akkor bizony mentálisan elég hamar kimerülhetsz és hétvégére teljesen ki leszel facsarva. Inkább próbáld meg a helyzet pozitív oldalát megfogni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta várod a megfelelő pillanatot, hogy valakivel rendezz egy régi, téged rendkívüli módon zavaróan lezárt konfliktust, aki azelőtt elég fontos szerepet töltött be az életedben, egy csúf vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatodat és mondanivalódat, keresd meg az illetőt, és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne örökké ez járjon a fejedben. Mindenképp érdemes egy próbát tenned, hisz a lelki nyugalmad mindennél fontosabb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második felében egyszerűen akaratodon kívül sodródsz bele egy szerencsétlen szituációba, amelyben ugyan az első pillanattól kezdve eléggé kényelmetlenül érzed magad, ám most már nem-igen van más választásod, mint a lehető legjobb tudásod szerint kell megállni a helyedet. Próbáld tehát a maximumot kihozni magadból, ne engedd, hogy a körülmények befolyásoljanak, csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hiszen érthető módon a lehető legkorábban szeretnél szabadulni ebből a kínos helyzetből. A helyzet abszolút nem reménytelen, csupán egy kis rátermettség kell hozzá!

NYILAS (november 23-december 21)

Érzed ugyan, hogy jó úton vagy, és a saját nyugodt tempódban haladva is elérheted a hétre kitűzött célodat, valamiért a mai nap folyamán azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded a magad által elvárt eredményt, melynek viszont -te is beláthatod- nem sok értelme van. Ráadásul ha valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést arrogánsan visszautasítod, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad, jó eséllyel még meg is sértődik miatta. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj, lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz!

BAK (december 22-január 20)

Kezdesz ráunni az örökös, látszólag cél nélküli vesszőfutásra, hiszen ugyan megállás nélkül mozgásban vagy, mégsem igazán látod, hogy tulajdonképp merre tartasz vagy egyáltalán tartasz-e bárhová. Leállni nem mersz, azt ugyanis abszolút feladásként értékelnéd. Mindez azonban csak önámítás, mert kétségkívül mozgásban vagy ugyan, ám csak körbe-körbe szaladgálsz. Így viszont aligha juthatsz egyről a kettőre. Ideje lenne ezt felismerni, s véget vetni az önbecsapásnak, mert ebből a dologból semmit nem fogsz kihozni. Találj inkáb valami értelmes célt, ami talán nagyobb sikerrel kecsegtető munkára motivál. Még nem késő, éppen ezért érdemes végiggondolni, hogy igazából merre szeretnél tartani, s egyáltelán mit vársz az élettől. Ne húzd az időt, keress megfelelő motivációt, ami új lendületet adhat, mi több, sikerrel kecsegtethet. Akkor pedig elmondhatod, hogy te bizony mindent megtettél a céljaid elérésének érdekében.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, hosszú ideje ballagsz ugyanazon az útvonalon, ennek okán kissé gépiesen, különösebb motiváció és perspektíva nélkül mész előre, s már régen lemondtál arról, hogy bármilyen eredményt is elérhetsz. Így azonban beleszürkülsz a hétköznapi robotba, kezd unalmassá válni az életed, s végül mély apátiába zuhanszhatsz. Ne mondj le azonban ilyen könnyen a saját boldogságodról, addig változtass, amíg van rá lehetőséged, mert amennyiben most nem ragadod meg a kínálkozó alkalmat, az bizony el fog úszni az árral, te pedig soha nem fogsz kitörni ebből az állapotból. Keresd a kihívást, az új élményeket, amelyek lendületet adhatnak a továbblépéshez. Fontos, hogy legyen célod, találj valamilyen motivációt, amely ösztönöz. Hidd el, menni fog!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron meg szeretné határozni, hogyan és miként éld az életedet annak érdekében, hogy mindenképp boldog legyél. Először rendkívül indulatosan reagálsz a kéretlen életvezetési tanácsokra, ám rá kell jönnöd, ez sehova nem vezet majd. Éppen ezért érdemes higgadtabban elbeszélgetned vele, mely beszélgetés során határozottan és világosan a tudtára adhatod, hogy miért szeretnél a saját életed alakításáról te magad dönteni. Tedd egyértelművé, hogy önálló, szuverén személyként nem szorulsz mások kéretlen tanácsaira. Amennyiben a mondanivalódat fogyasztható formában tálalod, akkoe bizonyosan nem kesz konfliktushelyzet a dologból.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Kép

Exkluzív! A Dűne: Második rész főszereplői meséltek nekünk a film legvadabb kulisszatitkairól

„Ez még csak a kezdet” – mondta a Dűne - Első rész legvégén a Zendaya által életre keltett Csani, és milyen igaza volt: a második rész ugyanis még látványosabb, drámaibb, ráadásul végre jobban megismerhetjük a szereplőket, a motivációjukat. Szóval, ha tetszett az első rész, a február 29-én debütáló új film ugyanolyan függőséget okoz majd, mint a fűszer.

Kép

Egy új kutatás szerint a szingli nők a kutyájukat választják a pasik helyett

Jobb, ha senki nem állítja választás elé a kutyagazdikat, ők ugyanis jó eséllyel a négylábú társuk mellett döntenek majd, és inkább a randipartnerüktől vesznek búcsút.

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!