Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 1.: a Rákokat izgalmas hírek villanyozzák fel, a Szüzek büszkék lehetnek magukra

Napi horoszkóp január 1.: a Rákokat izgalmas hírek villanyozzák fel, a Szüzek büszkék lehetnek magukra
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év első napjára is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Az év első napján aggódsz valakiért, akivel kapcsolatban azt gondolod, hogy a vesztébe rohan. Ennek megfelelően jótékony céllal próbálod meg figyelmeztetni, az illető azonban nem veszi épp jónéven ezt a fajta törődést. Vedd a lapot és igykezz háttérbe vonulni annak érdekében, hogy megmaradhasson a kettőtök közötti kiegyensúlyozott viszony, az évet pedig egyébként sem jó bonyolult élethelyzetekkel kezdeni. Fogadd el, hogy időnként vannak olyan szituációk, amelyektől nem tudod megóvni a szeretteidet, bármennyire is szeretnéd!

BIKA (április 21-május 20)

Szeretnél valakinek imponálni, ennek érdekében olyasmire is képes vagy, ami jócskán a határaidon kívül esik. Mivel azonban az illető nem igazán veszi a lapot, éppen ezért veheted ezt egy jelnek is, hogy ami nem megy, azt nem érdemes mindenáron erőltetni. Bizonyára a Sors nem neked rendelte őt, van azonban odakint a világban valaki, aki csak rád vár. Őt kell keresned, a szóban forgó személyt pedig útjára engedni, hisz egyértelművé vált az, hogy nektek külöm történetet szánt az Élet. Igyekezz tehát ezt elfogadni és továbblépni!

IKREK (május 21-június 21)

Az év első napján valaki ellentmond neked egy teljesen egyértelmű helyzetben, amit az első pillanatban nem tudsz mire vélni, majd rögtön után roppant módon felháborodsz. Olyannyira, hogy szíved szerint gyakorlatilag azonnal hátat fordítanál és elsétálnál, ez azonban -te is pontosan tudod- nem megoldás. Próbálj tehát lehiggadni, ne csupán a rosszat lásd az illetőben, fordulj felé nyitottabb gondolkodással, hallgasd meg a véleményét és meglátod, előbb juttok majd dűlőre, mint gondolnátok!

RÁK (június 22-július 22)

Bár elég nagy macskajaj gyötör az év első napján, mégis olyasmi történik, ami teljesen felvillanyoz, hiszen pozitív híreket kapsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban. Rögtön el is fújják a hallottak a másnaposságodat, mi több készen állsz azonnal cselekedni. Nem eszik azonban olyan forrón a kását, igyekezz tehát lehiggadni, próbálj először ismét 100%-os versenyformába lendülni, majd akkor nekiveselkedni a megoldásra váró ügynek, ha minden sínen van körülötted. Nyugi, nem hajt a tatár, időd, mint a tenger!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Sokat remélsz egy bizonyos helyzettől, melynek elérése érdekében képes vagy bármire, épp ezért a kompetencihatárodat túllépve olyasmit teszel, ami bizony elég nagy bajba sodorhat. Mielőtt azonban ez napvilágot látna, igyekezz mindenképp kiköszörülni a csorbát, semmi más nem fontos most. Próbálj erre koncentrálni és ne arra, hogy ezen zsörtölődsz. Nyilván nem így szeretted volna kezdeni az évet, ám ha már így alakult, akkor próbálj mindent megtenni azért, hogy ezt most megúszd, legközelebb pedig igyekezz úgy taktikázni, hogy ne kerülj a szakadék szélére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ha belegondolsz abba, hogy az elmúlt évben mit sikerült letenned az asztalra, akkor bizony büszkén vonhatod le a konzekvenciát, hisz abszolút felértél a csúcsra, sikerült elérned mindent, amit előre elterveztél. Bár nagyon sok időt és energiát kellett feláldoznod érte, de abszolút megért minden odaadott percet. Nem volt hiába a fáradozásod, hisz eljött az idő, amikor végre élvezheted és két kézzel foghatod a munkád gyümölcsét, amit csakis magadnak köszönhetsz, a kitartásodnak, az akaraterődnek, a céltudatosságodnak. Jobban nem is indulhatna ez az év, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az év első napját ugyan a szilveszteri buli utáni renegerálódással szeretted volna tölteni, mégis váratlan helyzet adódik, amelyben a te szakértelmedre lesz szükség, illetve arra, hogy a megfelelő tapasztalatodat és tudásodat bevetve együtt oldjátok meg a helyzetet. Ennek lesz egyfajta csapatépítő ereje is, ami azért hasznos, mert a sikereken keresztül össze tudjátok kovácsolni a közösséget. Segítőkészségedért nagyon hálásak lesznek neked a családodban élők, te pedig büszke lehetsz magadra, mert mindig jókor vagy jó helyen, mely tényleg elismerésre méltó!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az év első napján előállsz az eddig megdönthetetlennek hitt terveddel a családodnak, akik csak és kizarólag a hátulütőket látják a dologban. Nem érted, miért nem értenek egyet veled, azért azonban nem érdemes semmifajta vitába belemenned, hogy aztán a végén adott esetben megbántsd őket, gyakorolj ehelyett diplomáciát, köszönd meg a jótanácsokat és igyekezz a magad útját járni. Amennyiben elhasalsz, abban az esetben neked kell vállalnod a felelősséget, ezzel pontosan tisztában vagy, ilyenformán vállalj tehát bármit is!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly feladatot vállalsz magadra rögtön az év első napján, melyre talán kissé elhamarkodottan mondtál igent. Az első pillanatban ugyanis kiderül, hogy fikarcnyit sem konyítasz a dologhoz, mely nem kis fejtörést okoz. Igyekezz tehát gyorsan színt vallani, mondd ki, amit ilyenkor illik, egészen pontosan, hogy nem nőttél fel a szóban forgó feladat teljesítéséhez. Nem szégyen az, ha beismered a gyengeségedet, mi több, talán hitelesebb lehetsz ezáltal mások szemében!

BAK (december 22-január 20)

Az év első napján a szilveszteri buliból felocsúdva számot vetsz az elmúlt egy évvel, azzal, hogy honnan indultál, milyen célokat tűztél ki, mekkora utat tettél meg és hogy sikerült-e valamennyi célkitűzésedet elérned. Ennek alapján nem lehetsz elégedetlen, hisz többé-kevésbé bezsebelhetted mindazon eredményeket, amelyeket szerettél volna, nem lehet tehát panaszra okod. Igyekezz az előtted álló időszakot arra használni, hogy újabb, győzelmeket zsebelj be, hogy megtaláld és szinten tartsd a harmóniát az életedben, hogy boldog legyél. Nem is indulhatna jobban az újév, mint elégedett érzésekkel, nem igaz?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki olyasmivel kapcsolatban szeretne megnyerni magának az év első napján, ami tőled nemhogy távol áll, de köszönőviszonyban sem vagy vele. Ennek okán mindenféle kifogással megpróbálsz előállni, az illető azonban nem nagyon olvas a sorok között. Annak érdekében tehát, hogy a mondanivalód eljusson hozzá, próbálj taktikát változtatni és világosan, határozottan, de diplomatikusan a tudtára adni, hogy rossz ajtón kopogtat. Ügyelj arra, hogy sem ne legyél arrogáns, se vitát ne generáljon kettőtök között a véleménykülönbség, hisz tudod: sosem jó nézeteltéréssel kezdeni az évet!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan a mondás úgy tartja, hogy az év első napján nem ajánlott vitába keveredned, hisz akkor az egész évedet a konfliktusok határozzák majd meg, mégis akad valaki a környezetedben, aki minden szavadba beleköt, egyszerűen nem fér a bőrében, mindenáron ki akarna hozni a sodrodból. Mivel azonban te sokkal intelligensebb vagy annál, minthogy hagyd magad provokálni, épp ezért az első pillanatban zárd ki és, ne menj bele semmiféle adok-kapokba, inkább kerüld el nagy ívben. Nincs ugyanis szükséged arra, hogy az előtted álló év első fejezetének első lapját befeketítse valaki!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!