Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 3.: a Skorpióknak nézeteltérésük támad valakivel, a Nyilasok mentálisan fáradtnak érzik magukat

Napi horoszkóp február 3.: a Skorpióknak nézeteltérésük támad valakivel, a Nyilasok mentálisan fáradtnak érzik magukat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából számos izgalmas dolgot tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz a rendszerezettséghez, a szervezettség az, ami tartja benned a lelket egy-egy nagyobb volumenű ügyben, ennek köszönhetően tudsz eredményes lenni. Amennyiben tehát egy váratlan fordulat határozza meg azt, hogy merre menj és mit csinálj, az rendkívülien kétségbe tud ejteni, hisz nem vagy hozzászokva a kiszámíthatatlansághoz. Ne ess azonban kétségbe, használd az eszedet, nem fogsz megfulladni attól, hogy nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen a víz felszínén maradni. Az egész csupán bátorság és talpraesettség kérdése!

BIKA (április 21-május 20)

Magabiztosságod általában nem enged megingatni abban, hogy sikeresen abszolválhasd a rád bízott feladatokat, a hét első napján azonban mégsem a terveidnek megfelelően sülnek el a dolgok és ez nagyon elbizonytalanít. Ha már így alakult, akkor igyekezz gyorsan cselekedni, mielőtt rossz irányba indulna az egész és a végén mintegy lavinaként omolna rád. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is biztos vagy a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod, hiszen ha idő előtt engeded el a kormányt és hátradőlsz, abból sok jó nem jöhet ki!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében nem igazán tudsz koncentrálni, teljesen a hétvégi programokon jár az eszed, ez a fajta álmodozás azonban jó eséllyel bajba is sodorhat, hisz olyan hibát véthetsz, amelyet nehéz lehet helyrehoznod. Mielőtt a dugába dőlt küldetések határoznák meg a mai napodat, előtte igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, fejben helyretenni a dolgokat és úgy nekifutni az akadálypályának, hogy nem fogod lépten-nyomon leverni a léceket. Igen, innen szép nyerni, ám ha sikerül összeszedned magad és beleadsz apait-anyait annak érdekében, hogy minél kevesebb hibával teljesíts, akkor nem fájhat a fejed emiatt. Csupán egyik lábadat tedd a másik után, így biztosan nem fogsz bennük megbotlani és hasra esni! Jön a hétvége hamarosan, ám ha nem teszel mindennek pontot a végére, képtelen leszel élvezni!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül dühösnek érzed magad amiatt, hogy nem sikerül egy általad vállalt feladatot hibátlanul, a te mércéd szerint tökéletesen teljesíteni, emiatt azt gondolod, hogy neked kell vállalnod a felelősséget. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és borogatod a benned lévő dühöt, abban az esetben rá fogsz ébredni, hogy csupán a te értékrended szerint nem sikerült csillagos ötösre abszolválnod az eredményt, mások ezt abszolút nem így gondolják. Ez is egy kiváló bizonyíték arra, hogy alapvetően túl sokat vársz el önmagadtól, amennyiben tehát sikerül kicsit lejjebb helyezned a lécet, abban az esetben sokkal több sikerélményed lehet. Légy toleránsabb magaddal szemben, hisz korántsem biztos az, hogy nem vagy képes sikereket elérni, az egész csupán hozzáállás kérdése!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, a mai nap az előzetes várakozásaiddal ellentétben olyan kihívásokat tartogat, ahol bizony szükséged lehet minden energiádra és eddig megszerzett tapasztalatodra. Szerencsére azonban nem kell egyedül megtenned az utat, vannak ugyanis mögötted olyan személyek, akik mindenben támogatnak, a legkomolyabb kihívásoktól kezdve a legőrültebb kalandokig. Így sokkal bátrabban futhatsz neki az akadálypályának, ugyanakkor az is fontos, hogy higgy magadban, mert egy kis elszántsággal és önbizalommal a legmagasabb csúcsokat is meg tudod majd hódítani! Ne hagyd, hogy a kishitűség legyen úrrá rajtad, győzd le a félelmeidet, a kételyeidet, és bátran indulj neki annak, ami rád vár! Hidd el, ha már benne vagy, nem is tűnik majd olyan kilátástalannak az egész!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Közölnöd kell ma valamit egy számodra abszolút nem közömbös személlyel, ennek okán fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mindenképp szeretnél biztosra menni az ügyben annak érdekében, hogy semmiképp nem bántsd meg az illetőt a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, hisz ha virágnyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha nem vagy az a kifejezetten exhibicionista típus, ma mégis nagyobb plénum előtt kell felszólalnod. Rendkívüli módon zavarba ejt az, hogyha minden szempár rád szegeződik és neked valami olyasmit kell bevállalnod, ami a komfortzónádon kívül esik, ma még sincs mád választásod. Végy tehát egy nagyobb levegőt, légy bátor és igyekezz olyanformán szerepelni, ahogy azt a helyzet megkívánja. Ne misztifikáld túl a dolgot, egyszerűen vállald bátran a véleményedet, nincs mitől félned, hiszen neked is lehet saját álláspontod, amelyet nyugodtan, kötöttségek és frusztráció nélkül vállalhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nézeteltérésed támad valakivel, aki túl közel áll hozzád ahhoz, hogy az egyet nem értés miatt komolyabb konfliktusba keveredj vele. Pontosan látod, hogy teljesen különböző álláspontot képviseltek, amit finoman meg is próbálhatsz elmagyarázni neki, amennyiben azonban a veszett fejsze nyelét markolászod, abban az esetben engedd el és tartsd tiszteletben, hogy másféle utat választott. Ettől még lehet a viszony felhőtlen közöttetek, hisz így színes a Világ, hogy tele van különféle emberekkel, akik különbözőségük ellenére is közel tudnak kerülni egymáshoz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében igyekszel ugyan kézben tartani mindent, mentálisan azonban annyira fáradtnak érzed magad, hogy borzasztóan nehéz dolgod van. Mielőtt tehát egyfajta káoszhelyzetet teremtenél azzal, hogy mérgezett egerek módjára, felspannolva rohangálsz körbe, ezáltal nagy esélyt adva magadnak arra, hogy hatalmasat ess és minden esélyedet elbukd, igyekezz összeszedni magad, valamiféle rendszert felállítani és aszerint haladni, amit a józan ész diktál. Elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni, használd tehát az eszed, és akkor nem jelenthet gondot, hogy felfuss a hegy csúcsára! Ne aggódj, nem sokára itt a hétvége, amikor átadhatod magad a pihenésnek!

BAK (december 22-január 20)

A precizitás mintaképe vagy, gyakorlatilag minden lépésedet előre megtervezed annak érdekében, hogy semmiféle váratlan fordulat ne húzhassa keresztbe a számításaidat. A pontos, matematikailag kiszámított szituációk sorában azonban ma olyan hirtelen fordulat adódik, ahol az első pillanatban azt sem tudod, mihez kezdj a kialakult helyzettel. Ne ess azonban kétségbe, hisz neked is megengedett a tévedés lehetősége. Ha mindig iszonyatos görcsben, egyfajta karót nyelve éled az életed, lemaradsz az élvezetekről és az élményekről! Tanulj meg lazítani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a hét második felére kezdesz kimerülni, hatalmas a nyomás rajtad minden fronton, így ma eluralkodik rajtad az érzés, hogy egyedül kellene elutaznod valahova, ahol nincsenek frusztrációk, határidők és versenyhelyzet. Mivel azonban erre fizikailag nincs lehetőséged, épp ezért igyekezz olyan pozitív impulzusokat keresni, amelyek továbblöknek kissé az utadon, hiszen most abszolút benneragadtál valamiben, amiből nem-igen látod a kiutat. Tekintettel arra, hogy fontos ügyeket kell kézben tartanod, ezért mindenképp próbálj koncentrálni, hisz ha lemaradsz és elveszel a dolgok sűrűjében, onnantól elég nehéz lesz nyerni! Igyekezz kevesebb terhet a nyakadba venni, hisz az, ha összeroskadsz alattuk, még nem oldja meg valamennyit!

HALAK (február 20-március 20)

Csalódást okoz ma valaki, akiről elvakultan hitted, hogy közel áll hozzád és soha nem okozna csalódást neked, ma azonban rá kell jönnöd, hogy abszolút félreismerted őt. Emiatt borzasztóan csalódott vagy és azonnal hátat fordítasz neki, mert annál súlyosabb bűn számodra nem is létezik, mint az árulás. Mivel mindenkit megillet azonban az ártatlanság vélelme, érdemes egy esélyt adnod neki, hogy legyen lehetősége megmagyarázni, mit és miért tett. Ha még ezek után is úgy ítéled meg, hogy eljátszotta a bizalmad, nem kell megerőltetned magad és udvariassági köröket futni. Nem biztos azonban, hogy minden az ő hibája, épp ezért próbáld az ő szemszögéből is vizsgálni a helyzetet annak érdekében, hogy objektív véleményt tudj mondani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!