Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 26.: az Ikrek végre megtalálják a sikerhez vezető utat, a Rákokat gyengéd érzelmek kötik valakihez

Napi horoszkóp február 26.: az Ikrek végre megtalálják a sikerhez vezető utat, a Rákokat gyengéd érzelmek kötik valakihez
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét különleges üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26.

KOS (március 21.–április 20.)

Pontosan meghatároztad magadnak, mit szeretnél elérni, de abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal is. Így azt is tudod, hogy a cél, amit kitűztél, a pillanatnyi lehetőségeidhez képest eléggé merésznek tűnik, ezért nem is mersz belevágni a dologba. Ne hagyd azonban, hogy a félelem uralkodjék el rajtad, mert ha minden akadálytól azonnal visszarettensz, soha nem leszel igazán sikeres ember. Érdemes tehát mérlegelned, hogy mi a helyes stratégia: továbbra is egy helyben toporogva álmodozol – vagy végre erőt veszel magadon, s némi önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, s ha a célodra gondolsz, nem is marad majd időd a felesleges frusztrációiddal foglalkozni!

BIKA (április 21.–május 21.)

Ez ma a te napod! Végre minden a terveid szerint alakul, s pontosan az előre meghatározott ütemterv szerint alakulnak a dolgaid. Éppen ezért most olyan dolgokra is jut majd időd, amelyekre más, sokkal zsúfoltabb napokon nem, így tehát használd ki a helyzetet és törődj egy kicsit saját magaddal is. Foglalkozz például olyasmivel, amire csak nagyon ritkán van lehetőséged: menj el egy szépségszalonba vagy hívd el egy barátnődet shoppingolni! Jót tesz majd egy kis kikapcsolódás, feltöltődés, ami nagy lendületet adhat a hét további részére!

IKREK (május 22.–június 21.)

Végre úgy érzed, megtaláltad a saját utadat és megnyugtat, hogy ezúttal a szíved és az eszed szerint egyaránt a helyes irányba haladsz. Lesznek persze elegen, akik megpróbálnak majd befolyásolni – talán mert máris irigylik a körvonalazódó sikert? –, de semmiképpen ne hallgass rájuk, hanem tedd azt, amit jónak tartasz. Ha pedig eléred a célodat, az meggyőző bizonyíték lesz arra is, hogy érdemes hinni önmagadban, s ha kellő elszántsággal fogsz bele valamibe, akkor senki és semmi nem állíthat meg, s akár az egész világot le tudod győzni.

RÁK (június 22.–július 22.)

Valakihez gyengéd érzelmek fűznek, mégsem mered bevallani, mert a korábbi csalódásaid miatt falat építettél magad köré. Nem akarod engedni, hogy még egyszer támadási felületet adhass azzal, hogy megnyílsz és kinyilvánítod az érzéseidet. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd mindenáron erőnek erejével a közeledbe férkőzni. Jobban jársz, ha lebontod a felépített barikádot és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt a dolognak!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Noha karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, valami erőteljesen hátráltat és visszahúz, akadályozva abban, hogy átszakíthasd végre a célszalagot. Érdemes végiggondolnod, mi okozza, hogy nem tudsz megfelelő ütemben haladni, s min kellene változtatnod ahhoz, hogy akadálytalanul megtehesd az utolsó lépéseket. Amennyiben nem találod a megoldást, kérj segítséget, ne vesztegesd az időd arra, hogy hosszan elmélázol azon, hol kerülhetett porszem a gépezetbe. Nem szégyen az, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a te érdemed lesz a siker, amit senki nem vehet el tőled!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy rád akarja erőlteti az akaratát, és a céljai eléréséhez csupán eszközként igyekszik felhasználni téged. Neked azonban megvannak a saját dolgaid, így inkább foglalkozz azokkal. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy átlátsz rajta, és nem fogsz soha úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek. Tedd világossá azt is, hogy nem fogod másoknak kikaparni a gesztenyét!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Egy eldurvult vita hevében valaki – talán akaratlanul is – a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz neked. Nem vártad volna ugyanis, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag önös érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ez igencsak a kedvedet szegi, de próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Úgy tűnik, egy számodra fontos ügyben nem fogsz sikerrel járni, mert valaki – lehet, hogy talán akaratán kívül – bizonytalanságot ébreszt benned, és elhiteti veled, hogy egyáltalán nem is vagy alkalmas a feladat megoldására. Jobban teszed, ha nem hiszel neki, mert igazából azt sem tudhatod, hogy milyen általad ismeretlen megfontolások vezérlik. Emiatt azonban ne legyenek kétségeid, mert ha kívülálló személyek sugallatára megfutamodsz, később nagyon bánni fogod a dolgot, s elsősorban önmagadban okozol nagy csalódást. Ha őszintén hiszel abban, amit csinálsz, semmiképpen ne hagyd magad mások által befolyásolni, hanem bátran állj ki az elveid mellett, s vidd végig, amit elhatároztál!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Kissé hitevesztetten mész előre, gépies mozdulatokkal teszed a dolgodat, s már régen nem hiszel abban, hogy sikerülhet olyan eredményt produkálni, ami téged is boldoggá tesz majd. Ezt az apátiát és közönyt nem tudod palástolni, tehát a környezetedben is észrevették, hogy megcsömörlöttél. Ez a létező legrosszabb forgatókönyv, ami csak előfordulhat. Most meg kell ráznod magad, s egy utolsó nagy erőfeszítéssel le kell úsznod az előtted levő távot. Nem csak immel-ámmal, hanem határozott karcsapásokkal, különben semmi értelme az egésznek, mert csak veszíteni fogsz. Szedd össze magad, mert meglátod, ha valóban akarod, elérheted a célodat!

BAK (december 22.–január 20.)

Általában nem vagy az a típus, aki a saját árnyékától is megijed, ám ezúttal valami mégis rossz érzéseket kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, mi benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell erőlködnöd, hanem maradj szépen csendben, s várd meg, amíg a viharfelhők elvonulnak. Az ember néha bölcsen teszi, ha hallgat a megérzéseire, és csak figyeli, hogy mi történik körülötte. Hidd el, van olyan helyzet, amikor ez lehet a legjobb stratégia.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Konfliktusba keveredsz egy illetővel, mert tévesen ítélsz meg egy szituációt. Azt gondolod, hogy téged is belekevert valamibe, amihez semmi közöd, mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges ugyanis még tovább rontani a helyzeten, amíg nem látsz teljesen világosan. Feleslegesen ne bánts meg senkit, s akkor is lágy óvatos, ha az érintett a számodra teljesen hiteltelen, és egyáltalán nem adsz a véleményére. Feleslegesen ne keresd a bajt magadnak!

HALAK (február 20.–március 20.)

Egy hozzád közel álló ismerősöd kéri a segítségedet egy igen kényes ügyben, ami nemcsak neki, hanem a számodra is kellemetlen lehet. Az illetőt semmiképpen nem szeretnéd magára hagyni a bajban, ezért dobj neki mentőövet, de arra ügyelj, hogy ezzel nehogy többet árts neki, mint amennyit használhatsz. Ugyanakkor figyelj arra is, hogy maradj a saját elveid és értékrendet keretein belül, magadat tehát semmiképpen ne sodord még kellemetlenebb helyzetbe. Próbáljatok valamilyen ésszerű kompromisszumos megoldást találni, hogy mindketten súlyosabb sérülések nélkül ússzátok meg a dolgot.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!