Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 4.: a Kosok számára minden ideálisnak tűnik a céljaik megvalósításához, a Bikák végre megpihenhetnek a nagy hajtás után

Napi horoszkóp december 4.: a Kosok számára minden ideálisnak tűnik a céljaik megvalósításához, a Bikák végre megpihenhetnek a nagy hajtás után

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek mind-mind a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, végre kezd minden összeállni ahhoz, hogy megvalósítsd a terveidet, ami roppant nagy lendületet adhat az indulásnál. Mielőtt elindulsz azonban, győződj meg arról, hogy ideálisak-e a körülmények és csak abban az esetben rugaszkodj el, ha biztos vagy magadban. Lesznek ugyan körülötted, akik legszívesebben megingatnának a magabiztosságodban, ne haragudj meg emiatt azonban rájuk, hisz nem rossz szándékból bizonytalanítanak el, ők csupán at aggodalmaikat fogalmazzák meg neked. Légy türelmes és nyugtasd meg a környezetedet, hogy kockázat mindenben van, te pedig mindent megtettél azért, hogy minimalizáld a bukás lehetőségét!

BIKA (április 21-május 20)

Időnként jól esik egy kis lopott idő, amikor nem a másoknak történő megfelelésről szól az életed, hanem csakis önmagadra koncentrálhatsz, hisz a boldogságodat helyezheted előtérbe, nem azt, hogy ki és mivel lenne elégedettebb a jelenleginél. Végezz tehát el minden kötelező teendőt a hétvége első napján és ha sikerült lezárnod mindent, akkor a nap hátralevő részében találj olyasféle elfoglaltságot, ami a lelkedre abszolút pozitív hatással van és egy kicsit feltöltődhetsz általa. Jól eső érzés az, hogy nem nyaggat senki a határidőkkel, az el nem végzett teendőddel, hisz te most nyugodt lelkiismerettel végre azt csinálhatsz, amit akarsz. Majd hétfőn visszaszállsz a mókuskerékbe!

IKREK (május 21-június 21)

Saját meggyőződésed szerint, önállóan szeretnéd az utadat járni, akad azonban valaki a környezetedben, aki mindenféleképp szeretné átvenni feletted az irányítást. Téged viszont -aki hozzászokott az abszolút függetlenséghez-, borzasztóan bosszant, hogy az illető jön és egyszerűen belekotnyeleskedik abba, hogy melyik lábad melyik után kellene tenned. Ne engedj tehát teret annak, hogy bárki megfosszon a függetlenségedtől, első pillanatban határozottan állj ki az elveidért a saját védelmedben. Ez a te életed, ne engedd, hogy más élje!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire vágysz, melyet ebben a pillanatban kissé nagy misztikum övez, neked azonban izgatja a fantáziádat. A közvetlen környezeted ugyan óvva int attól, hogy pont az Ünnepe közeledtével orosz rulettbe kezdj, te azonban egyre inkább szeretnél belevágni. Amennyiben felkészültnek érzed magad mentálisan és fizikailag is, abban az esetben a legnagyobb céltudatossággal el is imdulhatsz az álmaid megvalósításának útján! Magyarázd el az aggódóknak, hogy a történelemben még senkinek nem sikerült úgy maradandót alkotnia, hogy megállás nélkül csak a karosszékben ücsörgött sálat kötögetve és csupán csak a gondolatai kaptak szárnya. Hajrá, légy egy kicsit kalandvágyóbb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elvakultan hiszel valamiben, annak ellenére is, hogy mások óvva intenek a dologtól, te mégis ebben látod a jövődet. Mielőtt azonban olyannyira mélyre merülnél benne, hogy már a lábad sem ér le, igyekezz józan ésszel végiggondolni, hogy vajon másoknak van-e alapjuk az aggodalomra. Hogy mi az, amit te nem látsz, ha nem látod és mi az, ami a többieket megijeszti. Amennyiben tehát van okuk arra, hogy lebeszéljenek és neked sikerül megértened a mondanivalójukat, mindenképp érdemes rájuk hallgatnod, hisz fontos vagy nekik és nem szeretnék, ha bajod esne. Ha viszont többszöri átgondolásra sem látsz semmi kivetnivalót a dologban, nyugtasd meg őket, hisz pontosan tudod, hogy merre kell menned.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hajlamos vagy túlszeretni embereket, ha valakitől pozitív érzelmeket kapsz, százszorosan adod vissza, emiatt nagyon népszerű vagy a környezetedben. Vigyázz azonban, akadnak bőséggel, olyanok is, akik kihasználnak, az irányodba táplált érzelmeik hamisak és abszolút átlátszóak. Igyekezz tehát szelektálni és csak azoknak osztani a szeretetedből, akikről pontosan tudod, hogy nem fognak visszaélni vele. Az Élet sajnos nem egy rózsaszín világ, próbáld tehát megóvni magad a csalódásoktól. Használd a józan eszed, ne láss bizonyos emberekbe többet, mint amennyi bennük van és igyekezz meghallani, ha egy-egy kígyó sziszeg körülötted, hisz a marásuk mérgező lehet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Több lehetőséget hittél egy bizonyos dologban, mint amennyi benne volt és ez most roppant nagy csalódással tölt el. Akkora elánnal indultál ugyanis el az úton és sajnos nagy hason csúszás lett a vége, ez pedig jelentősen meghúzza a lelkesedésedet is. Ne aggódj, nem minden helyzet ugyanolyan, ez most pont nem jött a legjobban ki, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy más szituációknak is hasonló végkimenetelük lesz. Ne veszítsd el a lelkesedésed, vondd le a megfelelő konzekvenciát a dologból és gyorsan zárd le, mielőtt tovább emésztenéd magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem túl pozitív gondolatok kavarognak a fejedben egy bizonyos üggyel kapcsolatban, amelyek végül abban is megakadályozhatnak, hogy hiba nélkül, vállalható eredménnyel teljesíts. Mivel nincs még minden veszve, épp ezért igyekezz összeszedni magad és kizárni azokat a negatív dolgokat, amelyeket könnyen bevonzhatsz, mindezt annak érdekében, hogy ne ezen múljon a küldetés kimenetele. Csakis arra összpontosíts, hogy ha beleadsz apait-anyait, akkor bizony nem okozhat gondot az, hogy hiba nélkül végigmenj az akadálypályán, épp ezért tedd oda magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, akivel tulajdonképp nem is álltok egymáshoz olyan közel, mégis mivel te mész éppen szembe vele, rád zúdít egy olyasfajta titkot, ami számodra egyrészt roppant kellemetlen, másrészt pedig nem a hétköznapi és könnyű kategóriából való. Hirtelen nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, legszívesebben egy tollvonással visszacsinálnád az egészet, ám mivel ez nem a varázslóiskola, ezért kénytelen vagy a helyén kezelni a dolgot. Mindenekelőtt tudasd az illetővel, hogy nem épp te vagy a legalkalmasabb arra, hogy mentőövet dobj neki, de ha már így alakult, megpróbálsz segíteni neki. Ügyelj azonban arra, hogy ne vállalj olyasmit, amivel bajba sodorhatod magad, hisz az egész nem ér ennyit!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, az év végének közeledtével kezded az utolsó energiatartalékaidat felélni, egyszerűen az utolsó szuszt is kihajtottad már magadból. Mivel azonban a feletteseid sajnos ezt nem feltétlenül akceptálják, így egyelőre nem is kapsz lehetőséget a pihenésre és arra, hogy töltőre csatlakoztasd magad. Épp ezért bármennyire is nehezedre esik, mivel nem kaptál zöld utat, igyekezz megrázni magad és abban a tudatban teljesíteni a rád váró feladatokat, hogy nemsokára jönnek az Ünnepek, amikor átadhatod magad a valódi pihenésnek. Addig pedig próbáld valahogy motiválni magad, hisz a felelősségrevonás nem tartozik senki kedvencei közé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki jó szándékkal szeretne útbaigazítani, te azonban arrogánsan utasítod el, úgy tűnik ugyanis számodra, hogy az illető bele szeretne avatkozni a dolgodba. Miután világossá válik számodra is, hogy abszolút nem akart ártani, a lehető leggyorsabban kérj elnézést, nehogy ez a malőr a kapcsolatotokra nyomja a bélyegét. Ma ilyen felemás hangulatú napod van egyébként is, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy felmentést kapsz az ehhez hasonló helyzetekben, így tehát amennyiben úgy érzed, nem vagy ma jóban a Világgal, inkább zárd ki a külvilágot, amíg nem sikerül helyére billentened a lelki békédet!

HALAK (február 20-március 20)

Konfliktusba keveredsz valakivel, aki egyszerűen nem akarja megérteni a mondanivalódat annak ellenére sem, hogy számodra nem is lehetne nyilvánvalóbb a dolog. Ez viszont annyira feldühít téged, hogy hajlamos vagy arrogánsan védeni az érdekeidet, ami nem tesz túl jót a népszerűségednek sem. Épp ezért igyekezz megmagyarázni érthetően, mi a felháborodásod oka, próbálj észérvekkel kiállni magadért, hisz ha elmagyarázod a dolog lényegét, talán eggyel nagyobb esélyed lesz arra is, hogy támogatókat találj. Keressetek egy közös nevezőt, ne engedjetek teret a csatározásnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!