Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 26.: a Mérlegek törődnek másokkal, a Skorpiók maximalisták

Napi horoszkóp december 26.: a Mérlegek törődnek másokkal, a Skorpiók maximalisták
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz ismét izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Nagy terveid vannak, melyeket mindenképp szeretnél megvalósítani, akadnak azonban páran, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem mondja ki senki, de érzed, hogy néhányan nem örülnek a terveidnek. Talán féltenek, mert határozott céljaid vannak, s kész is vagy tenni azért, hogy elérd, amit akarsz. Ne engedd magad befolyásolni, amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban, csak menj tovább a magad útján, s ha célba értél, mindenki látja majd, hogy érdemes volt belevágnod!

BIKA (április 21-május 21)

Meghoztál egy régóta halogatott, nehéz döntést, amely mindenképp hatással lesz rövid- és hosszabb távon a jövődre is. Most még ugyan nem vagy biztos benne, hogy a legjobb megoldást váltottad, de most már nem érdemes sokat rágódni s dolgon. Főleg ha az első lépéseket is megtetted, mert akkor már csak egy lehetőséged van:végigjárni az eltervezett utat, s a lehetőségek szerint minél jobbat, többet kell kihozni belőle. Azon meg ne morfondírozz, hogy esetleg mit rontottál el, esetleg mivel nem számoltál. Ez majd menet közben úgyis kiderül, de reménykedj, hogy használható tervet tettél le az asztalra.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan feladattal bíznak meg, amiről már az első pillanatban tudod, hogy egyedül nem leszel képes elvégezni. Kapsz azonban valakit segítségül hozzá, aki nagyon jó hatással lehet rád, mert sokat tanulhatsz tőle. Te azonban ennél többet látsz benne, egy vonzó férfit, akivel a munkaidőn kívül is szívesen találkoznál. Ha ez valóban komoly, jelezd az illetőnek, hogy te nyitott vagy új szintre emelni a kapcsolatotokat. Fogd azonban vissza magad, mert ha túl rámenős vagy, elriaszthatod a "zsákmányt". Vess be inkább valamilyen óvatos női praktikákat, s ha az érzelmek közösek, az illető venni fogja a jelzést.

RÁK (június 22-július 22)

Amikor már úgy érzed, fogytán a lelki és a fizikai erőd, jön egy váratlan impulzus, ami lendületet ad a folytatáshoz. Nem is számítottál erre, de mindenképpen szükséged volt rá, mert megerősít abban, hogy van értelme küzdeni. Most tehát semmiképpen ne add fel, mert talán már csak egy kicsit kell kitartanod ahhoz, hogy elérd a célodat, és a nehéz időszak után jöhet majd egy kis pihenés is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Sikerült megtalálod a célodat, amit mostantól igyekszel mindenáron elérni, s az sem rettent vissza, hogy esetleg hatalmas akadályokat kell majd leküzdened. Gondosan állíts össze egy cselekvési tervet, és számolj azzal is, hogy váratlan fordulatok következhetnek be, amelyek csak tovább nehezítik a dolgodat. Eléggé tapasztalt vagy ahhoz, hogy mindenre gyorsan reagálj és úrrá légy a helyzeten, még ha a tüzet okádó hétfejű sárkány kerül is az utadba. Ez nem lesz egyszerű menet, de ha sikerrel jársz, rendkívül büszke lehetsz majd magadra.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituációba keveredsz, amelyben mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy el tudd magyarázni, neked pontosan miért is nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan mondd ki, azért biztosan nem fogod mások helyett elvinni a balhét, mert ők eszeveszett módon menekülnek a felelősség elől. Szégyelljék ezért magukat, de neked nincs ezzel semmi dolgot. Ne is foglalkozz velük, mert a te lelkiismereted ezúttal tiszta!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Igyekszel felvidítani valakit, akinek a karácsonyi eléggé rossz állapotban van a lelke. Ez mindenképpen nemes próbálkozás, és szervezz az illetővel olyan közös programot, amely elfeledteti vele a gondjait és újra tud majd nevetni! Te jó vagy ezekben a dolgokban, vesd be a kreativitásodat, és találj ki valamilyen fergeteges időtöltést. Hidd el, a barátod igen hálás lesz érte, te pedig büszke lehetsz magadra. S az is lehet, ha egyszer te kerülsz bajba, ugyanezt a törődést és figyelmességet másoktól visszakaphatod majd.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl sok energiát fektetsz egy olyan dologba, amelyről egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is fogod tudni vinni. Ügyelj arra, hogy ne minden figyelmed és erőd ebben vesztegesd el, próbálj megtartani egy egészséges szintet, mert így nem marad majd más dolgokra sem időd, sem energiád. Természetesen teljes erőbedobással küzdhetsz, hisz maximalista vagy, ám észre kell venned azt is, hogy meddig érdemes menned, meddig látsz még perspektívát a dologban. Amennyiben feleslegesnek ítéled meg az érte futott köröket, inkább zárd le és kezdj olyan dolgokba, amelyekben reális sikert látsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Szereted előre kiszámítani a történéseket, de ha hiba csúszik a számításokba, gyakran pánikba eset, mindent eldobsz, ami a kezedben van és gyorsan futásnak eredsz. Ez a legrosszabb, amit ilyen helyzetben csak tehetsz, mert odalesz az önbecsülésed, s mások bizalmát is elveszítheted. Bölcsebben jársz el, ha számba veszed a hibáidat, és gyorsan igyekszel mindent korrigálni. Nem jóvátehetetlen melléfogásokról van ugyanis szó, amelyeket képtelenség lenne utóbb kijavítani. Ha összeszedet magad, ha újratervezel egyes folyamatokat, látni fogod, hogy mennyire nem reménytelen a helyzet. Csak bíznod kell magadban, a képességeidben, a tudásodban, és máris nyilvánvaló lesz a számodra is, hogy nem olyan kilátástalanok a dolgok!

BAK (december 22-január 20)

Görcsösen ragaszkodsz valakihez, aki talán fojtónak érzi a közelségedet. Ne akarj azonban rátelepedni, mert ez nyilvánvalóan zavarja. Engedd kicsit szabadon, s ha már mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor kísérd figyelemmel a távolból, de hagyd kibontakozni, hiszen másként csak azt éred el, hogy az illető besokall és továbbáll. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, hadd repüljön ő is. Ha eltörik a szárnya, úgy legalább a saját bőrén tanulja meg, hogy hol vannak a korlátai. Csak abba gondolj bele, hogy te vajon szeretnéd-e, ha valaki minden lépésedről tudni szeretne? Na ugye, hogy nem.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az a fajta ember vagy, aki szereti a saját ügyeit mindenképpen maga intézni, s önmagáról gondoskodni. Ám könnyen előfordulhat, hogy egyedül nem fogsz boldogulni, de ha akkor is ragaszkodsz ahhoz, hogy külön utakon járj, annak csúfos kudarc lehet a következménye. Néha bele kell törődnöd, hogy bizonyos helyzetekben te kevés vagy, és érdemes legalább néha segítséget kérni. Biztosan vannak barátaid, akik megértik a problémáidat, s készek akár önzetlenül tanácsokkal szolgálni. Együtt meg biztosan többre mentek, bár ehhez le kell számolnod egy illúzióval: te sem vagy szuperember, hanem csak egy hétköznapi halandó!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan korlátokat állítottál magad köré, amelyek akadályoznak a továbblépésben, így pedig beleragadsz egy szerencsétlen élethelyzetbe, amiből nem tudsz szabadulni. Tágítsd a határaidat, ne te légy saját magad legnagyobb akadálya, hanem próbálj távlatosabban gondolkodni. Benned is megvannak a képességek ahhoz, hogy bátran megragadj minden kínálkozó lehetőséget, s akkor korábban elképzelhetetlen perspektívák nyílhatnak meg előtted. Ha nem így teszel, csak féltékenyen figyelheted, hogy mások megvalósítják az álmaikat, elérik a céljaikat. Nem vagy te eleve vesztésre ítélve, ezért szedd össze magad, és mutasd meg, milyen képességek rejlenek benned. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezt soha ne feledd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!