Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kisebb káoszt kell megoldaniuk, a Halak ügyei pozitív irányt vesznek

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kisebb káoszt kell megoldaniuk, a Halak ügyei pozitív irányt vesznek
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat hoztak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Olyannyira társas lény vagy, hogy csak és kizárólag párkapcsolatban tudsz működni, abszolút félembernek érzed magad, ha szingli vagy, ezért mindenáron hajtod a szerelmet. Amennyiben a nagy hajtásban azonban megállsz egy pillanatra és belegondolsz, bizony rájöhetsz arra, hogy önálló személyként te, magad is értékes ember vagy, nem kell hozzá senki, aki képvisel vagy akire felnézhetsz. Persze, párkapcsolatban élni rendkívül nagy biztonság, ám boldog lehetsz szingliként is. Abszolút nem a létszám határoz meg téged, sokkal inkább az, hogy mennyire vagy képes önmagad értékelni!

BIKA (április 21-május 20)

Időnként annyira a fejed fölé tornyosulnak a negatív dolgok, hogy egyszerűen azt érzed, jobb ha nem is veszel tudomást a körülötted lévő problémákról és konfliktusokról. Azt azonban mindenképp érdemes észben tartanod, hogy attól mert elzárkózol a negatívumoktól, az még korántsem jelenti azt, hogy nem is léteznek. Egyszerűen csak menekülsz előlük, ami azt eredményezheti, hogy egyszer csak utolérnek és csőstül szakadnak a nyakadba. Ennek elkerülése érdekében érdemes szembenézned és bátran megküzdened velük, hisz azzal magadnak is bebizonyíthatod, mennyire talpraesett és életrevaló ember vagy. Bújj ki tehát a barlangodból és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Hidd el, nem is olyan borzasztóak a dolgok, mint amilyennek látszanak!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontja is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el ezt a dolgot és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan ajtókat döngetsz, amelyekhez nincs még kulcsod, illetve a jelenleg nyitva lévőket sem sikerült még bezárnod. Nem véletlenül nem nyílik tehát a következő ajtó, nyilvánvalóan vannak elvarratlan szálak, amelyek miatt nem tudsz továbblépni. Amennyiben úgy véled, készen állsz arra, hogy másféle kiaknázatlan lehetőségeket keress, abban az esetben mindennek tegyél pontot a végére, hisz másképp nem fogod tudni végleg bezárni ezeket az ajtókat. Hidd el, ha csupán egyetlen dolgokra koncentrálsz és nem köszön vissza semmi a múltból, sokkal könnyebben érheted el az általad kitűzött célokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki különösen nagy szívességet kér tőled, te pedig -noha rengeteg a tennivalód- elvállalod a segítségnyújtást, hisz nem akarsz csalódást okozni másnak az önös érdekeid miatt. Rendkívül önzetlen hozzáállásra vall az, hogy csapot-papot képes vagy otthagyni csak azért, hogy mások szolgálatába állhass, ám mielőtt meggondolatlanul cselekednél, esetleg te, magad hagynál hátra számodra fontos feladatokat, érdemes mérlegelned, vajon mindenképp elengedhetetlen részese vagy annak a szívességnek, amit mások kérnek tőled, avagy csupán a lustaságuk az, ami vezérli őket. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, pláne úgy ne, hogy közben a te ügyeid is elúsznak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly döntés terhe van most a nyakadban, amely meghatározza a hangulatodat is, emiatt egész egyszerűen csak tolod magad előtt az egész dolgot. Ez azonban semmiféle megoldást nem szül majd, csupán azt éred el vele, hogy hosszabb ideig nyomja majd rá a bélyegét a hétköznapjaidra. Amennyiben eleget rágódtál már emiatt, abban az esetben próbálj megoldás centrikusabban gondolkodni, esetleg olyan személy segítségét igénybe venni, akinek a véleménye hiteles számodra. Nem szégyen, ha egyedül nem megy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem találod a helyedet egy bizonyos szituációban, nem vagy tisztában a kompetenciáiddal, ezáltal fogalmad sincs, ki és mit vár el tőled. Érthető módon tehát feszült vagy, ám mielőtt még feleslegesen okoznál magadnak vérnyomás kilengést, érdemes tájékozódnod annak érdekében, hogy fizikailag hozzájárulhass a sikerhez. Úgy biztosan nem fogsz tudni részt vállalni semmiből, hogy csupán az árral sodródsz és valamiféle lótifuti segítő szerepét vállalod magadra. Kérdezz bátran, mondd el a többieknek a saját ötleteidet, bontakoztasd ki a kreativitásodat, meglátod, értékelni fogják! Hallasd a hangod, máshogy nem fogsz tudni érvényesülni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan lehetőség körvonalazódik előtted, amellyel végre könnyebben elérheted a céljaidat, ezáltal sokkal gondtalanabb életet élhetsz. Mielőtt azonban bármibe fejest ugranál, igyekezz azért két lábbal a földön maradni és mérlegelni, hogy mennyi veszélyt tartogat ez a bizonyos lehetőség, illetve hogy valóban képes leszel-e általa változtatni az életeden. Érdemes töviről hegyire átbogarásznod a dolgot és csakis akkor belevágnod, ha józan ésszel végiggondolva kevés a veszítenivalód!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra rendkívül fontos célt tűztél ki magad elé a hét utolsó munkanapjára, ezen dolgozol teljes mellbedobással. Pontosan tudod, hogy összeszedettnek kell lenned ahhoz, hogy eredményes lehess, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy kifogástalan munkát végezz. Persze, vannak más feladatok is ezen kívül, ám neked most választanod kell: vagy mindenbe belekezdesz egy kicsit vagy a halasztható ügyeket félre teszed egy rövid időre a siker érdekében. A lényeg, hogy összeszedett legyél, hisz másképp nem fogsz tudni célba érni!

BAK (december 22-január 20)

Noha inkább annak vagy a híve, hogy rend a lelke mindennek, a hét utolsó munkanapján mégis olyan helyzetben találod magad, ahol elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Ezt az első pillanatban eléggé nyomasztónak találod, mert úgy érzed, ha nem látod át a dolgokat azonnal, el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszedet, nem fogsz megfulladni attól, mert nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen, egy kis női fortéllyal a víz felszínén maradni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb igyekezeteddel sem sikerül a másikat jobb belátásra bírni egy bizonyos helyzetben, emiatt kissé tanácstalan vagy, mit is kellene tenned annak érdekében, hogy meggyőzd egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Mielőtt azonban nagyobb áldozatokat hoznál, érdemes belegondolnod, vajon megéri-e ilyen volumenű dolgokra időt pazarolnod, vajon van-e ebben az ügyben annyi perspektíva, hogy jobban belemerülj, miközben számodra hasznosabb dolgokra is felhasználhatnád az energiádat. Amennyiben a válasz nemleges, ebben az esetben lépj tovább, ne foglalkozz felesleges dolgokkal! Tedd máshol hasznossá magad, a másik fél pedig majd boldogul, ahogy tud!

HALAK (február 20-március 20)

Végre jó irányt vesznek a folyamatban lévő ügyeid, ami különösen megnyugtató számodra, nem gondoltad ugyanis, hogy van még perspektíva és fel tud az állóvíz kavarodni, ezáltal te is nagyobb lendületet kapsz. Használd ki az alkalmat és hozd ki valamennyi helyzetből a maximumot, mindeközben ügyelj arra, hogy csakis egy dologgal foglalkozz, hisz egy fenékkel nem fogsz tudni több lovon egyszerre vágtázni. Csak szép sorjában haladj, nehogy dugába dőljön minden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Alternatív szereposztás: 2024-ben valószínűleg őket castingolnák a Titanic főbb szerepeire

Ha most készülne a film, nekik nagy esélyük lenne arra, hogy bekerüljenek.

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!