Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 18.: a Szüzeket magával ragadja a karácsonyi hangulat, a Nyilasok hasznos leckét kaphatnak az élettől

Napi horoszkóp december 18.: a Szüzeket magával ragadja a karácsonyi hangulat, a Nyilasok hasznos leckét kaphatnak az élettől
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje nehezítette meg a dolgod egy igen komoly akadály, minden oldalról igyekeztél megközelíteni, de úgy tűnt, mégsem sikerül elhárítani és továbbhaladnod. Most azonban olyan segítséget kapsz egy nem várt személytől, mellyel végre nem kell egy helyben vesztegelned. Légy hálás az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna továbblépned. Most pedig csak előre nézz, hisz a hátad mögött már csak olyan dolgok vannak, amikre a jövőben nem lesz szükséged!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag hosszú ideje teszi az idegeidet próbára egy bizonyos ügy, rádtestáltak ugyanis minden felelősséget, hogy amennyiben nem sikerül abszolválni, legyen kire mutogatni. Te pedig ez alatt a súly alatt roskadozol elég régóta, fogalmad sincs, hogyan tegyél pontot a dolog végére, ez pedig rendkívül frusztráló számodra. Ne ess azonban kétségbe, összpontosíts a megoldásra annak érdekében, hogy mihamarabb lezárhasd az ügyet. Mivel sajnos téged terhel a felelősség, minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy vállalható eredményt produkálj. Legközelebb pedig amennyiben van lehetőséged, mondj határozottan nemet az ilyesfajta "felkérésekre"!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján hirtelen kell döntést hoznod, abszolút nincs idő arra, hogy nekiállj és sakkozni és azon lamentálni, higy mi lehet a döntésed rövid- és hosszútávú következménye. Viszonylag sarokba szorított helyzetben vagy, ne hezitálj tehát, mondd ki, hogy fekete vagy fehér. Hidd el, rendkívülien meg fogsz könnyebbülni, ha kimondtad, amit ki kellett. Akármennyire is bosszantó, időnként vannak olyan kényszerszülte szituációk az életben, amikor egyszerűen nincs más opció, mint vakmerőnek lenni!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje álmodozol valamiről, ami azonban egyelőre sajnos igen távolinak tűnik. Akadályok tömegét kell ugyanis legyőznöd annak érdekében, hogy a magadénak tudhasd azt, amit megálmodtál. Mivel azonban abszolút motivált vagy és nem ismersz lehetetlent, épp ezért mindenképp érdemes belevágnod a dologba, hisz másképp nem lesz a tiéd. Eleget készültél, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat, így tehát semmi sem tart vissza attól, hogy benevezz. Higgy magadban, a sikerben és abban, hogy te is képes vagy a győzelemre, csupán kitartás és akaraterő szükséges hozzá! Kelj fel és indulj, hisz ma még megteheted!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján olyasvalaki hoz ki a sodrodból, akit egyébként sem szívlelsz, ma pedig különösképpen felbosszant. Mielőtt azonban teret adnál az indulataidnak, észre kell vennéd, hogy puszta provokáció az egész, tulajdonképp az illetőnek semmi más célja nincsen, mint másokat kihozni a béketűrésből. Ne tedd meg tehát neki azt a szívességet, hogy felrobbansz és kitörnek az érzelmeid belőled, bármilyen nehéz is, igyekezz tehát higgadt maradni és továbblépni. Nem kell boldoggá tenned azzal, hogy miatta vagy bosszús! Egyébként is jön a karácsony, épp ezért a saját lelki békéd fenntartására koncentrálj inkább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján magával ragad a karácsony érzése, egész Michael Bublé szól a hangszóróból, miközben ajándékot csomagolsz, mézeskalács illata tölti meg az otthonodat, te pedig határtalanul boldog vagy. Hívd meg a legjobb barátnődet, ebédeljetek együtt, nézzetek meg egy karácsonyi filmet, este pedig menjetek el a karácsonyi vásárba, hisz ez a nap nem szól másról, mint az ünnepre hangolódásról. A meghittség érzését ma senki nem veheti el tőled!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján úgy érzed, tele vagy olyan energiákkal, amelyeket fehasználva igazán hasznos dolgokat valósíthatsz meg, épp ezért gyakorlatilag minden fórumon felajánlod a segítségedet abban bízva, hogy valahol valóban hasznossá teheted magad. Ügyelj azonban arra is, hogy ne vállalj túl sok feladatot, hisz azzal olyan felesleges terhet tehetsz a nyakadba, amellyel végül kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. Ügyelj arra, hogy mindenképp olyan fába vágd a fejszédet, amely nem dől rád a végén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút feleslegesnek tűnő dologgal foglakozol a hét utolsó napján, melyből nem igazán érzed a haszon, illetve a siker illatát. Szíved szerint ott is hagynád az egészet, az sem nagyon érdekel, ha dugába dől az egész. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy mennyi időd és energiád veszne kárba azzal, ha hátat fordítánál és elballagnál. Amennyiben nem lesz nagy a deficit számodra, abban az esetben valóban érdemes más, jóval hasznosabb tevékenységekre koncentrálni ahelyett, hogy feleseleges dolgokra pazarold az idődet. Annyi más, elvégzésre váró feladat van még karácsony közeledtével, hogy biztosan találsz helyett sok más elfoglaltságot!

NYILAS (november 23-december 21)

Túlságosan jóhiszeműen állsz egy bizonyos dologhoz, a naivitásnak azonban meg is lesz az ára. Eléggé frusztrál a tudat, hogy ilyenformán bedőltél valaminek, azt hitted, ennél jóval dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az életről. Semmiképp ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, ám igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha csak és kizárólag a pozitív oldalukról közelítesz meg bizonyos helyzeteket, hisz nagy árat fizethetsz értük!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben kissé összegabalyodtak a szálak, te magad is nehezen tudod követni, ki kivel van illetve mi a helyes sorrend. Épp ezért, hogy ne húzd már tovább a szálat, a hét utolsó napján ülj le, rendezd a gondolataidat és állíts fel valamiféle sorrendet, amely alapján kibogozod a csomót, hisz téged is zavar a kialakult helyzet. Hozzá vagy ugyanis szokva a rendhez, de most valahogy mégis kezd követhetetlenné válni minden. Amennyiben azonban határozott lépésekkel és kellő talpraesettséggel sikerül megoldani a helyzetet, neked is nagy kő esik majd le a szívedről. Épp ezért ne késlekedj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonytalan helyzetedben a hét utolsó napján olyan szituációt hoz az sors, mely megoldást nyújthat és kisegíthet a feneketlennek tűnő szituációból. Ragadd tehát meg a lehetőséget, amely nem minden pillanatban hullik a fejedre, hisz ezzel kiváltságos helyzetbe kerültél, melyet a szerencsének is köszönhetsz. Ha sikerült pontot tenned az ügy végére és nem muszáj, akkor ne vállalj a mai napon nagyobb volumenű dolgokat, hisz ez már eleve rengeteg energiát kivett belőled. Kapcsolódj ki, készülj a karácsonyra!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napja olyan szituációt hoz, ahol ugyan első pillanattól kezdve elég kényelmetlenül érzed magad, mégis kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyed. Próbáld tehát a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények és a kétségbeesés magukkal ragadjanak. Csakis arra összpontosíts, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hisz érthető módon a lehető legkevesebb időt próbálsz az idődből vesztegetni. Vannak bizony ilyen helyzetek néha, amikor meg kell küzdened az átlagosnál nagyobb akadályokkal annak érdekében, hogy tapasztalatot gyűjthess. Ne feledd: ettől csak erősebb leszel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!