Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 15.: a Bikák ragaszkodnak az általuk választott útvonalhoz, az Oroszlánok számára fontos az őszinteség

Napi horoszkóp december 15.: a Bikák ragaszkodnak az általuk választott útvonalhoz, az Oroszlánok számára fontos az őszinteség
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Szereted ha minden, általad eltervezett dolog úgy alakul, ahogy megálmodtad, nincs ínyedre semmiféle váratlan fordulat, illetve azt is rendkívül frusztrálónak találod, ha valaki belekontárkodik bármilyen folyamatban lévő ügyedbe anélkül, hogy megkérted volna rá. Ez a hozzáállás helyénvaló egy bizonyos szintig, arra azonban fel kell készülnöd, hogy konfliktushelyzetet okozhat, akadnak ugyanis bőséggel a közvetlen környezetedben olyan személyek, akik szeretnek derékig belemászni mások dolgába. Ügyelj rá, hogy semmiképp ne legyél arrogáns, igyekezz diplomatikusan távol tartani őket, így számos vitát előzhetsz meg és saját magad irányíthatod a saját ügyeidet!

BIKA (április 21-május 20)

Teljes meggyőződéssel gondolod azt, hogy a végsőkig ragaszkodnod kell egy bizonyos útvonalhoz, hisz ha letérsz róla és taktikát változtatsz, abban az esetben szinte garantáltan el fogsz veszni. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, rájöhetsz, hogy örökös félelmekből és kishitűségből soha nem fogsz tudni erős alapra építkezni, hisz folyamatosan meg fog remegni az, amit építesz. Ne akard eleve elrendelni az eredményt azzal, hogy görcsösen ragaszkodsz elavult taktikákhoz és útvonalakhoz, amennyiben egy-egy helyzet megkívánja a változtatást a siker érdekében, abban az esetben érdemes sokkal bátrabban nagyot álmodni. Hidd el, aki mer, az nyer!

IKREK (május 21-június 21)

Oyasfajta, nagyobb volumenű feladattal küzdesz, amelyről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani a kitűzött határidő lejárta előtt. Szerencséte azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és visszaélni a bizalmaddal. Együtt, csapatban oldjátok meg tehát a rátok váró feladatot annak érdekében, hogy egyfelől később kicsikarhassatok valamiféle elismerést, másfelől hogy gyorsabban menjen a munka. Ha sikerül mindent befejezni, igyatok egy pohár forralt bort a hangulatos karácsonyi vásárban, hisz anélkül nincs ünnepi készülődés sem!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos helyzetben a másodhegedűs szerepébe kerülsz, amit cseppet sem bánsz, hisz elég nagy volumenű vállalkozásról van szó, így ha nem feltétlenül sül el jól a dolog, abban az esetben nem neked kell elvinned a balhét. Ne tévesszen meg azonban az, hogy te csupán fegyverhordozó vagy, ne menekülj a felelősségvállalás elől, ha úgy adódik, hisz hajlott háttal sokkal nehezebb a mindennapokat élni, semmint egyenes gerinccel járni. Adj bele így is, úgy is apait-anyait, hogy rajtad ne múljon a dicsőség, de ha rosszul sül el a dolog, abba is állj bele határozottan és ami téged illet, vállalj garanciát rá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig, minden körülmények között törekszel az őszintén, de korántsem bántóan megfogalmazott véleménynyilvánításra és ezt joggal várod el veled szemben másoktól is. A legnagyobb megdöbbenésedre vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem rendelkeznek hasonló felfogással, te pedig nem-igen tudsz az ilyen emberekkel mit kezdeni. Amennyiben tehát szeretnéd a folyamatos frusztrációt és csalódást elkerülni, abban az esetben jobban teszed, ha hátrahagyod ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Márpedig miért bonyolítanád az életedet, ha nem muszáj?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Készen állsz arra, hogy lezárj egy olyan helyzetet, amelyben nem nagyon találsz már elérhető célokat, inkább azt érzed, hogy egyhelyben toporogsz. Igyekezz tehát megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni ebben a zsákutcában, túlságosan azonban nem érdemes magyarázkodásba bocsátkoznod. Amennyiben te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, amely még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem úgy sikerült valami, ahogy eltervezted, emiatt nagyon bosszús és feszült vagy, nem-igen tudod feldolgozni ezt a kudarcot, hisz nagyon fontos volt számodra ez a bizonyos dolog. Mielőtt azonban a benned, épp forrásban lévő indulatok felszínre törnének benned és akaratlanul megbántanál olyan embereket, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Igyekezz megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát, amelyek a jövőbeni sikerhez kellenek. Ne a kudarcot lásd az egészben, inkább arra koncentrálj, hogy legközelebb biztosan sikerülni fog!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, valahogy azonban sosem merted volna realizálni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha kézzel foghatóvá válik számodra is. Most azonban bizonyosságot nyertél arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, így teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteg energiát áldoztál valamire, amitől olyan eredményt vársz, hogy azt mondhasd, érdemes volt foglalkozni vele és olyan sok időt szánni rá, ám valahogy mégsem jön olyan könnyen a pozitív visszaigazolás. Mivel azonban hosszú ideje dolgozol rajta, épp ezért nem érdemes most hátat fordítanod a dolognak, sokkal inkább igyekezz kicsit megrázni magad és elfogadni, amennyiben az eredmények késleltetve jönnek. Rohanásból még senki nem tudott semmiféle babért learatni, így biztosan nem ez lesz a megoldás!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, egy bizonyos helyzetben kezd a kezeid közül kicsúszni az irányítás, valamilyen oknál fogva nem tudod kontrollálni az eseményeket. Rendkívüli módon frusztrál az, hogy jelen pillanatban nincs ráhatásod az dologra, ez pedig érzésed szerint elrendelheti az eredményt is. Mielőtt azonban a frusztrációd határozná meg a cselekedeteidet, gondolj bele, hogy mennyivel egyszerűbb az, ha te a tudásod szerint minden tőled telhetőt megteszel, így nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy rajtad semmi nem múlt. Az, hogy az Univerzum miként befolyásolja az eredményt, az abszolút egy rajtad kívülálló dolog, a lényeg, hogy te megtettél mindent, így ne, fogsz álmatlan éjszakákkal küzdeni sem!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra kiemelten fontos ügyek alakulnak kedvezőtlenül, te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül, ahogy az eddig belevetett munka és energia egyszerűen kárba vész. Épp ezért eljött az idő amikor a sarkadra kell állnod és a lehető legnagyobb hatékonysággal közbe kell avatkoznod, hisz korántsem biztos, hogy adódik egyhamar alkalmad arra, hogy sikerre vidd azt, amiért hosszú ideje küzdesz már. Legyen számodra elegendő motiváció az, hogy ha sikerül kijutnod a labirintusból, akkor szinte garantáltan el fogod érni a céljaidat! Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki mindenáron szeretne rábeszélni valamire, te azonban egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy nem feleslegesen kockáztatnál-e és jó eséllyel buknátok-e bele a dologba abban az esetben, ha beadod a derekad. Épp ezért ne mondj azonnal igent, kérj gondolkodási időt annak érdekében, hogy minden apró részletet végigzongorázhass, hisz ez most az a helyzet, amelyet racionálisan végig kell gondolnod ahhoz, hogy megfelelőképp tudj döntést hozni. Ne akarj beleugrálni olyan vizekbe, amelyekről nem tudod, mennyire mélyek, amennyiben tehát nincs lehetőséged arra, hogy lépésről lépésre átrágd magad az előttetek álló kihíváson, abban az esetben nyugodtan mondj nemet. Nem kell vagányan mindenre igent mondani csak azért, hogy népszerű legyél!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

5 fontos vitamin a kutyáknak, amiről tudnod kell

Tudtad, hogy a kutyáknak is szükségük van a megfelelő vitaminokra ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyenek? Nos, az alábbi cikkben öt fontos vitamint fogunk bemutatni, amelyekről minden kutyatulajdonosnak tudnia kell.

Kép

Heti AKCIÓ! Az 5 legjobb hidratáló krém 10.000 Ft alatt

Hoztunk most 5 olyan hidratáló krémet, ami garantáltan felkelti a te érdeklődésedet is.

Kép

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Kép

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!