Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 29.: az Ikreknek kockáztatniuk kell, a Bakokat nagy boldogság éri

Napi horoszkóp augusztus 29.: az Ikreknek kockáztatniuk kell, a Bakokat nagy boldogság éri
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson, vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tudod, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, te sokkal-sokkal erősebb vagy az ilyen kis stílű embereknél! Állj ki magadért és mindenképp keményen tedd oda magad annak érdekében, hogy ne idd meg később annak a levét, hogy akadt valaki, aki nem kedvelt. Különben is, nem szerethet mindenki, akkor olyan unalmas lenne az Élet!

BIKA (április 21-május 20)

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, amely kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét lezáródik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszív hangulatba kerülnöd, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, hogy valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, amely rengeteg pozitívumot tartogathat számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

IKREK (május 21-június 21)

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem. Az első pillanatban rendkívüli módon frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás esélye is, ám ha kihívásként tekintesz a helyzetre és egy kicsit más szemszögből nézel az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, amely elfeledteti veled azt, hogy mekkora a tét. Attól, mert kockáztatsz, még nincs garantáltan, eleve elrendelve az eredmény. Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét, vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A biztos siker érdekében rendkívül koncentrálsz a folyamatban levő ügyeidre, menet közben azonban beleütközhetsz kisebb-nagyobb váratlan akadályokba. A legjobb, ha előre számítasz ezekre, s amikor esetleg belebotlasz valamibe, nem pánikolsz. Eléggé felkészült és tapasztalt vagy ahhoz, hogy szinte semmitől nem kell visszarettenned, és ha bátran beleállsz, biztosan megvalósíthatod az elképeléseidet. Ezzel ráadásul a környezetednek és önmagadnak is bizonyíthatod a rátermettségedet. Hidd el, alig van lehetetlen, most legfeljebb egy kissé kacskaringósabb út vezet el a kitűzött célodhoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül izgatott vagy egy bizonyos dolog miatt, nem is tudsz most a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban akkora izgalmat okoz. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, de minél inkább sürgetsz valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád! Emlékezz: első a kötelesség, utána jöhet a szórakozás!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezeted nem támogatja az elképzeléseid, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utad! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, hisz ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A célegyenesben csúszik ki valami a kezeid közül, csupán csak azért, mert nem összpontosítottál 100%-osan arra, amire kellett volna. Emiatt most hatalmas csalódást érzel, úgy gondolod, hogy hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Ne keseregj azonban túl sokáig, vond le a megfelelő konzekvenciát, emlékeidbe vésd bele ezt a csalódást, hogy legközelebb azonnal eszedbe juthasson a negatív tapasztalan, amely megtanított arra, hogy egyetlen pillanatra sem szabad lankadnia a figyelmednek, főleg nem a célegyenesben! Nyugi, ez a hajó ugyan most elúszott, de a Világ tele van új kihívásokkal, amelyekkel szintén maradandó élményt szerezhetsz! Hajrá, lesz ez még így se!

NYILAS (november 23-december 21)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, hisz így mindketten rossz szájízzel fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok! Méltán lehetsz büszke magadra!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon olyasmi történik veled, amire egyáltalán nem számítottál, de nagyon boldoggá tesz majd. Régóta vágytál már rá, nagyon sokat dolgoztál érte, így rendkívülien megérdemelted már, hogy végre te is megmártózhass a sikerben. Használd ki minden pillanatát, tudasd mindenkivel, mekkora eredményt is értél el és ne foglalkozz azokkal, akik irigyek rád csak azért, mert nekik nem sikerült. Mindent önerődből, rengeteg fáradtsággal értél el, joggal birtoklod tehát. Ezek tehát most a te pillanataid, ne hagyd, hogy mások befeketítsék!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Csapatban kellene együttműködnöd, ennek ellenére bárhogy is igyekszel, egy bizonyos kérdésben nem tudsz egyetérteni a többiekkel, egy pillanatig nem is érted, hogy mit keresel valójában ebben a közösségben, hisz annyira idegen számodra a szituáció, amibe puzzle-darabként illesztettek bele, hogy mindenáron a kiutat keresed. Nem érdemes azonban azonnal menekülőre fognod, próbálj egy közös útvonalat találni, amelyen ők is megtalálják a számításaikat és neked sem kell végleg feladnod az elveid, hisz most az a küldetés, hogy együtt oldjatok meg egy helyzetet. Csapatjátékos lévén biztosan be tudsz illeszkedni, vannak azonban olyan szituációk, amelyeket az értékrendedbe egyszerűen nem tudsz beleilleszteni. De miért is kellene lejjebb adnod belőle?!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, ha kellőképp magabiztos vagy teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy igazad van és jogtalanul kérik rajtad számon ezt a bizonyos dolgot, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenki tudtára hozd, hogy veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha határt szabsz azoknak az embereknek, akik megpróbálnak hatalmat gyakorolva folyton a fejedre húzni álarcokat, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!