Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 24.: az Ikrek kiállnak a saját érdekeikért, a Skorpiók a hatékonyság hívei

Napi horoszkóp augusztus 24.: az Ikrek kiállnak a saját érdekeikért, a Skorpiók a hatékonyság hívei
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Ma váratlanul lehetőséget kapsz arra, hogy egy egészen új oldaladról mutatkozz, melyet a környezeted nem is feltételezett volna rólad. Így most mindenkit lenyűgözve olyasfajta élménnyel gazdagíthatod a körülötted élőket, hogy mindenki a csodájára jár majd. Használd ki, hogy ámulnak rajtad és igyekezz minden tudásod bevetve olyasmivel előrukkolni, amelyhez foghatót még senki nem látott. Vigyázz azonban, nem kell a csillárról fejjel lefelé lógva tojással zsonglőrködnöd, ennél sokkal kisebb, egyszerűbb és kézzel foghatóbb dolgokkal is lehet maradandót alkotni! Ne kockáztasd a testi épséged csak azért, hogy három napig mindenki rólad beszéljen, inkább olyasfajta dolgot produkálj, ami a biztonsági zónán belül esik, mégis extrémnek mondható.

BIKA (április 21-május 20)

Végre akadt valaki, akinek a társaságában felszabadult lehetsz, nyugodtan lehetsz gond nélkül az, aki vagy, abszolút élvezed a vele töltött időt. Hogy ő egy jó barát-e vagy az igaz szerelem, arról azonban neked kell döntened. Amennyiben úgy gondolod, hogy hosszútávon párkapcsolatban is együtt tudnátok működni, érdemes lehetőséget adnod a dolognak. Vigyázz azonban, ne ronts ajtóstól a házba, hisz korántsem biztos, hogy a fizikai vonzalom az illető részéről is megvan, könnyen lehet, hogy te misztifikálod túl a közöttetek lévő kémiát. Óvatosan térképezd fel, vajon ő hogy érez és csak akkor lépj a gázra, ha szabad jelzést kapsz!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben megállás nélkül akadályokat hárít eléd, csak azért, hogy hátráltasson abban, amit szeretnél elérni. Fogalmad sincs, milyen okok állnak a háttérben, annyi bizonyos, hogy nem engedheted meg, hogy teret kapjanak az illető hátsó szándékai és ezt mihamarabb határozottan hozd is a tudtára. Mondd el neki, hogy nem vagy hajlandó ahhoz asszisztálni, amit csinál és mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy elérhesd a célodat. Koncentrálj 100%-ban arra, amit kitűztél magad elé, ne foglalkozz azokkal, akiket nem a jó szándék vezérel, hisz rengeteg energiát emészthet fel az, ha rájuk összpontosítasz az éppen elérni kívánt célod helyett. Ne aggódj, a Karma majd gondoskodik róluk!

RÁK (június 22-július 22)

Noha embertelen mennyiségű energiát fektettél valamibe, amivel a feletteseid bíztak meg, mégis a legnagyobb megdöbbenésedre visszadobják, amikor prezentálod az eredményt, mondván, ez nem az a szint, amit tőled elvárnak. Az első pillanatban rendkívül bosszús vagy, legszívesebben kimondanád, ami a nyelved hegyén van, érdemes azonban egy mély levegőt venned és mérlegre tenned, hogy szembe mész-e a hierachiai rangsorban feletted állókkal -akiknek legtöbb esetben rangjuknál fogva igazuk van-, illetve van-e abban igazság, amit mondanak. Nézd át még egyszer a munkát, alakítsd át, ahol lehet, vess be minden tudást, ami benned van, ha pedig ez nem lesz elég, abban az eseteben valóban érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban a megfelelő helyen vagy-e, illetve hogy ez az az út, ami a tied.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nyitott és pozitív gondolkodásodnak köszönhetően minden körülmények között mindennek megpróbálod csak a jó oldalát nézni, nem esel kétségbe attól, mert egy kisebb akadályt meg kell ugranod. Pozitív életfelfogásoddal másokra is nagy hatással vagy, ennek köszönhetően pedig igen magasan van a népszerűségi indexed is. Mindezek ellenére óvatosnak kell lenned, hisz akadnak majd olyanok is, akik a segítőkészségedet megpróbálják kihasználni és olyasmike akarnak belevinni, ami egyáltalán nem lesz jó neked. Vigyázz magadra, mert felesleges dolgok miatt bajba sodorhatnak és könnyen sérülhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szeretnél végre kitörni a monoton hétköznapokból, szíved szerint felkavarnád az állóvizet, épp ezért mostanában minden bokornál az adrenalin forrásokat. Abszolút érthető az, hogy emlékezetes élményeket szeretnél gyűjteni, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy amennyiben nem rendelkezel túl sok tapasztalattal egy olyasfajta kalandban, amely kockázatokban bővelkedik, abban az esetben nagyon könnyen bukhatsz is a dolgoz, így pedig a pozitív élmény nagyon könnyen rémálommá alakul majd át. Épp ezért csak olyasmiben gondolkodj, amely valódi élmények várnak és nem egy szakadék szélén történő egyensúlyozás az egész!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre nem kell minden percben arra készülnöd, hogy mikor súlyt le rád Damoklész kardja, biztonságban vagy ugyanis, minden pontosan így halad a maga útján, ahogy eltervezted és ez lehetőséget ad neked is arra, hogy kicsit hátradőlj és lazíts. Nézz körül a világban, nyiss új dolgok felé, de ne vállalj egyelőre újabb kihívást, mert ha túlvállalod magad, később minden a fejedre omolhat! Csak olyasmibe kezdj bele, ami a folyamatban lévő ügyekről nem vonja el teljes mértékben minden figyelmed és energiád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút a hatékonyság híve vagy, nem szereted az egyhelyben toporgást és a tétlenséget, épp ezért minden élethelyzetben arra törekszel, hogy céltudatosan végezz minden feladatot. Érdemes azonban óvatosnak lenned, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy ne legyél üres járatban. Inkább tartson tovább a folyamat, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha a minőséget tartod szem előtt!

NYILAS (november 23-december 21)

Ma végre véget érhet az a bizonytalan állapot, amiből nem is olyan rég még görcsösen kerested a kiutat, mostanra azonban megoldódni látszik minden megoldhatatlannak tűnő nyitott mondat és ez tonnás tehertől szabadíthat meg. Jó úton jársz, nem érdemes visszafelé kacsintgatnod, amennyiben ugyanis folyton a múltban vájkálsz, abban az esetben könnyen visszasüppedhetsz abba a mélységbe, ahonnan kín-keservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hisz te is megérdemled, hogy végre kiteljesedhess és olyan szintre emelhesd az életszínvonalad, amelyet nem csak a boldogság, de a siker és a jólét tesz teljessé!

BAK (december 22-január 20)

Kissé borúsan látod a jelenlegi helyzetedet, hisz bármifajta taktikát vetsz be, egyszerűen nem működik semmi. Ez egyszerre szomorít el és dühít fel, hisz nem igazán látod a kiutat a hatalmas kátyúból. Attól azonban, mert elkeseredetten álldogálsz, csak úgy magától biztosan nem történik semmi! Kérj meg valakit, hogy tolja a szekeret hátulról, miközben te meg húzod elölről, hátha sikerül kimozdulni a holtpontról. Nem kell dühöngened, csak mert nem egy nap alatt jön a nagy eredmény, várj türelemmel, lehet, hogy kicsit késik a siker, de annál nagyobb lesz és annál hosszabb távra szól majd! Fel ne add!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Zsúfolt napra számíthatsz, valahogy annyira összetornyosultak az elvégzendő feladatok és programok, amelyekben tisztességben helyt kellene állnod, hogy kissé meg is rémülsz a felelősségtől. Semmi okod azonban a kétségbeesésre, állíts fel egy képzeletbeli táblázatot a fejedben és elsősorban aszerint haladj, ami a legfontosabb teendők közé tartozik. Amennyiben logikusan gondolkodsz, abban az esetben a nap végén gyakorlatilag szabad emberként bonthatsz ki egy üveg rozét, amelyet a megrendelt pizza mellé fogyaszthatsz majd el. Így kell megoldás centrikusan végigmenni egy akadálypályán félelmek és különösebb megtorpanás nélkül, igazi profi vagy!

HALAK (február 20-március 20)

A csillagok mai állása szerint ez az a nap, ami a legalkalmasabb arra, hogy valami maradandót alkoss, olyasfajta pozitív eredményt elérve, ami másoknak egy örök illúzió csupán. Ne akarj azonban mindenbe belevágni csak azért, hogy felhívd magadra a figyelmet, csakis olyasmibe fogj, amihez értesz, tapasztalt vagy benne és felmutatható eredményt tudsz általa produkálni. Ne csinálj magadból cirkuszi bohócot, hisz minél jobban akarod a környezeted figyelmét magadra irányítani, annál inkább válhatsz nevetségessé és hiteltelenné. Felejtsd el a külsőségeket, mutasd meg mindenkinek, hogy mire vagy képes, csillogtasd meg a tehetségedet, a kreativitásodat és hidd el, mindenkinek tátva marad majd a szája!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!