Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 30.: a Kosoknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Vízöntők készen állnak a váltásra

Napi horoszkóp április 30.: a Kosoknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Vízöntők készen állnak a váltásra
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas dolgok várnak a csillagok szerint!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 30.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva, át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot és ez az érzés fog majd elkísérni egész nap!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akiről azt gondolod, hogy sokkal nagyobb tehetséggel áldotta meg a sors, mint téged. Úgy érzed, neked mindenért háromszor annyit kell dolgoznod, mint neki, s emiatt kevesebbnek tartod magad. Sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem vagyunk egyformák, s nem rendelkezünk ugyanazokkal a képességekkel. Lehetséges, hogy az illető abban nem tud jeleskedni, amit te könnyedén teljesítesz. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy mások jobbak, inkább az, hogy neked is vannak kivételes tulajdonságaid. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

IKREK (május 21-június 21)

Nincs túl sok időd arra, hogy cselekedj, hisz határidőre kell végezned, ami meglehetősen megfeszíti a munkatempód. Most minden erődre, tudásodra és tapasztalatodra szükséged van, zárd ki a külvilágot és addig dolgozz az ügyön, addig tökéletesítsd a dolgokat, amíg kifogástalanná nem válnak. Hidd el, hogy meg tudod csinálni, ne engedj mások csábításának és ne úgy gondolj az esetre, mintha egy szükséges rossz lenne! Fogd fel úgy, hogy egy is egy erőpróba, amelynek legyőzésével magasabb szintre léphetsz. Menni fog!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, kezd egy kissé egysíkúvá válni az életed, nem nagyon jelent már kihívást a munkád sem, emiatt kezded elveszíteni az inspirációd. Eljött tehát az idő, hogy tágra nyisd a szemed és új dolgokat keress, amelyekből ihletet meríthetsz ahhoz, hogy némi izgalommal és kalanddal ismét kiszínezd újra a szürke hétköznapokat. Ezek a faktorok jelen vannak a te életedben is, csak észre kell venned őket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy kapkodással igyekszel megoldani valamit, mert szeretnél mihamarabb túl lenni rajta. Így azonban megduplázod a munkád, hisz hibát hibára halmozol, a nagy lótás-futásban. A sok, feleslegesen futott kör helyett inkább dolgozz ki egy tervet, amely alapján lépcsőfokról lépcsőfokra haladva végül sikerrel be tudod fejezni, amit elkezdél. Hidd el, sokkal jobb lesz, ha nem mindent összecsapva csukod be magad mögött az ajtót!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, eddig lázasan dolgoztál azért, hogy elindítsd őket, most pedig hátradőlve figyelheted, hogyan térülnek meg sorjában. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ezekért a sikerekért mind-mind te dolgoztál meg, egytől egyig a te kezed munkáját dícsérik. Ne hagyd azonban, hogy a siker megrészegítsen, hisz nagy feladatok várnak még rád, neked pedig résen kell lenned, nehogy egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár sok mindenki vesz körül, időnként mégis nagyon magányosnak érzed magad. Általában véve nagy a hangzavar körülötted, szép számmal akadnak barátok is, ennek ellenére gyakran van olyan érzésed, hogy egyedül vagy. Nem értenek meg, hiába mondod a saját álláspontod, egyszerűen mindenki hajtja a maga véleményét. Keress valakit, azt az egy embert, aki tényleg kíváncsi a te véleményedre és valóban olyan tanácsokkal lát el, amelyekre szükséged van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed a jelenlegi közösségben nem találod a helyed, nem tudsz beilleszkedni, folyamatosan atrocitásba keveredsz a kollégáiddal azért, mert nem tudsz és nem is akarsz azonosulni az ő nézeteikkel. Apró, kicsinyes játékaikra ráunva egyre többször fordul meg a fejedben, hogy csapot-papot otthagyva becsapod magad mögött az ajtót. Ehelyett talán érdemes hideg fejjel gondolkodni és nem hirtelen felindulásból hátat fordítani, várj az adandó alkalomra és a kínálkozó lehetőségre.

NYILAS (november 23-december 21)

Ha nagyon szeretnél valamit elérni, általában el is tudod, épp ezért nem nagyon vagy hozzászokva, ha hiba csúszik a számításodba és esetleg duplán kell tenned a dolgokért. El kell fogadnod, hogy nem mindig minden a te elképzeléseid szerint történik, semmi baj nincs azzal, ha időnként nem a matek az, ami az életed vezérli. A váratlan helyzetek azok, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy talpraesetten tudj reagálni azokra az akadályokra, amik szemben jönnek.

BAK (december 22-január 20)

Régóta álmodozol valamiről, amire nagyon vágysz, de túl bátortalan vagy ahhoz, hogy lépni merj. Attól félsz, ha nagyot buksz, annyira el fogsz hasalni, hogy nem lesz erőd ismét talpra állni. Be kell azonban látnod, hogy álmodozásból és illúziókból nem lehet várat építeni, ezekből nem fogsz tudni előre lépni, a kitűzött céljaid pedig elérhetetlenné válnak. Kelj fel és járj, vagy fogadd el a sorsod. Az egész kizárólag csak rajtad múlik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú vívódás után jutottál arra a döntésre, hogy változtatsz a jelenlegi élethelyzeteden. Ehhez azonban aprólékos tervet kell kidolgoznod, hogy nehogy véletlenül hiba csússzon a számításodba. Gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, ami az eddigi életed illeti és úgy indulj új utadon, tiszta lappal, hogy csak azokat a dolgokat vidd magaddal, amelyek a jövőd építését szolgálják.

HALAK (február 20-március 20)

Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy megbirkózz egy régóta nyomasztó feladattal, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki bemelegít, s egyaránt jó formában fut ki a pályára. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a megfelelő taktikát és megpróbálsz csapatban együtt küzdeni a társakkal, így nagyobb biztonsággal győzhettek majd. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban próbálsz megcsinálni valamit, mert ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítőszándékkal megfogja a kezedet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!