Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Melyik ránctalanító krémet ajánlják a szakértők?

Melyik ránctalanító krémet ajánlják a szakértők?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Facebook
Twitter
Pinterest
A kozmetikai termékek és márkák zömében nehéz kiválasztani azt a ránctalanító krémet, amely valóban megfelel a bőrtípusának, tényleg hatásos, emellett pedig nem tartalmaz veszélyes és káros anyagokat.

A minősített Lux-Factor natúrkozmetikum büszke a rendkívül hatásos Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémjére, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz, és amely behatol a felhám alá, s így a bőrt mélyebb rétegeiben hidratálja belülről kifelé. Krém, amely már 2 hetes használat után eredményt hoz, láthatóan kisimítja a mimikai és feltölti a mély ráncokat, serkenti az epidermisz természetes megújulását és védi a bőrt a káros külső hatásoktól.

Európai eredetű hialuronsav

A Kínából érkezett generikus hialuron nem mindig klinikailag tesztelt, s nem is tesztelt úgy, hogy biztosítsa az optimális eredményeket. Szerencsére a 4D Hyaluron ránctalanító krém más termékektől abban különbözik, hogy kizárólag 100%-ban természetes, európai eredetű hialuront tartalmaz, amely kíváló minőségű. Ez egy értékes hatóanyag, amely lenyűgöző eredményeket nyújt a ráncok csökkentésében és a bőr fiatalításában.

Kép
forrás: PR

Az egészséges bőr az ápoltśag jele

A káros mellékhatások nélküli, európai eredetű hialuron hosszútávon biztosítja a bőr fiatalos és sima kinézetét, valamint javítja annak struktúráját. A hialuronsav az egészséges bőr kulcsfontosságú eleme, annak hiánya pedig szárazságot, rugalmatlanságot, feszességérzetet, valamint a ráncok és kifejező vonalak megjelenését eredményezi. Ez a kíváló összetevő nagyon sok vizet köt magára és ezáltal egészséges és feszes bőrt biztosít. Öregedéssel csökken az értékes hialuronsav mennyisége, ami azt jelenti, hogy a bőrünk veszít a vízmegkötő képességéből, megjelennek a ráncok és elveszíti egészséges ragyogását.

Kép
forrás: PR

Lenyűgöző eredmények a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után:

Kép

Megfelelő krém választása

Amikor egy nő elér egy bizonyos életkort, még az egészséges életmód sem mindig elegendő a fiatalos megjelenéshez. Főleg az arcbőr az, amely különböző tényezőknek van kitéve, amelyek befolyásolják a korai bőröregedést. A 4D Hyaluron krém sminkalapnak is használható, mivel gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros foltokat. Magas minőségű összetevőivel serkenti a felhám megújulását és már néhány hét rendszeres használat után láthatóan fiatalosabb megjelenést varázsol.

Szakemberek is ajánlják

Šurbek Fošnarič Nina, okleveles gyógyszerész: ˝A Lux-Factor krémben lévő természetes szabadalmazott 4D Hyaluron ránctalanító formula lehetővé teszi a hatóanyagok intenzív átjutását a bőrbe, és mélyebb rétegeibe is behatol. Ez utóbbi miatt a mély és a kifejező ráncok láthatóan csökkennek már a krém első alkalmazása után. Rendszeres használatával javul a bőr tónusa, a bőr szépen kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémje klinikailag tesztelt, kellő tanusítványokkal rendelkezik, valamint nem okoz káros mellékhatásokat. Magam is használom és ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos arcbőrre vágyik!˝

Kép
forrás: PR

Horváth Évát is lenyűgözte

A hírességek között, akik már el sem tudják képzelni reggeleiket a Lux-Factor ránctalanító krém használata nélkül, van egy modell is, aki idén novemberben ünnepli 45. születésnapját. El kell ismernünk, előbb azt mondhatnánk, hogy a 30-as éveiben jár, a szimpatikus Éva ezt mondta a bőrápolásről: '''Nem csak a nyári nap, hanem az őszi-téli hideg és főleg a szél szárítja az arcbőrömet. Én csak előkapom a bevált arckrémemet. És láss csodát, a Lux-Factor 4D HYALURON ránctalanító krém simává, pihe-puhává varázsolja a bőrömet.''

Kép
forrás: PR

30 napos garancia

A 4D Hyaluron krémet kockázat nélkül rendelheted meg. Mivel a Lux-Factor márka annyira biztos a krémje hatékonyságában, minden vásárlónak 30-napos garanciát kínál. Ha véletlenül nem lennél elégedett a termékkel és az eredményekkel, nagyon egyszerűen és minden további magyarázat nélkül 30 napon belül visszaküldheted, a Lux-Factor pedig visszautalja a vételárat.

Kép

FIGYELEM!!!

A cikk olvasói számára most különleges 15% kedvezmény érhető el a teljes vásárlásra, amely a www.luxfactor.com oldalon vagy a 0619995353-as telefonszámon érvényesíthető az alábbi kuponkód megadásával:

ABA15

Kényeztesd bőröd a legjobb áron!

Siess, hiszen 2023. november 2-ig, érvényes!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Kép

7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!