Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Mesevilág nyílt a Duna-parton

Mesevilág nyílt a Duna-parton
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Drágáim, el kell, hogy meséljem nektek, mennyire büszke vagyok a Style Institute-os diákjaimra! Nem csak azért, mert minden gyakorlatukon lelkesen vesznek részt, és fáradhatatlanul dolgoznak és tanulnak, hanem mert velük együtt ilyen kis csodákat alkothatunk, amiről most fogok mesélni!

A héten nyitott ugyanis a Budapest Marriott Hotelben a Santa Shop, ahol fiatal magyar tervezők kincseit lehet megtalálni. Jól sejtitek, ez az üzlet a Mikulás kicsiny boltja, ahol csodás darabokat vásárolhattok karácsonyra anyának, apának, gyerekeknek és szinte mindenkinek, aki szereti a szépet és a kézzel készült, egyedi darabokat.


És rettentő boldog vagyok, hogy ennek a csodás kis mesevilágnak a létrejöttében – a képeken szerintem látszik, mennyire varázslatos lett a berendezés ;) – a Style Institute hallgatói is aktívan részt vettek. Segítettek tervezőket választani, dekorálni, ötletelni, ajándékdobozkákat csomagolni, hajtogatni és pakolgatni, hogy minden ilyen szép legyen a kis pop-up üzletben.

Nem tudom, nektek vannak-e kedvenceitek, de az biztos, hogy a boltban találtok majd újakat! A Mamilla és a Babyberry gyerekeknek készült ajándékokkal, méghozzá nagyon cukikkal, meg kell, hogy mondjam – lehet, hogy be is szerzek Milánnak egy ilyen tündéri párnát!

A Sophie Bello nőies illatú fürdősókkal és szappanokkal érkezett, a ruhás szekciót pedig a NON+, az Ooh my deer, a Fibula és a CUKOVY ruhái között nézelődhettek. A táska és ékszer részlegen is szuper kis tervezőket találtok, köztük Takács Juditot, az Agneskovacsot, a Dorideát, vagy a Béta Versiont. Mindegyiknek érdemes egy kicsit jobban megismerkedni a munkásságával, és persze folyamatosan kutatni az új, fiatal tervezőket, mert övék a jövő.

És persze nézzétek meg a bútorokat is - bele is lehet huppanni egy kis időre - mert azok is gyönyörűek!! Megtudtam, hogy ezek a fantasztikus ráérzéssel felújított bútorok a VintageChic-nél készültek, akiknek sikerült egy jó adag modernséget, üdeséget vinni ezekbe az igazi retro bútordarabokba. Ugye nektek is tetszik, Lányok? ;)

Ha pedig nagyon éhesek vagytok, és nem elég a sütemény, válasszátok a Sunday Brunchot, ami egy zseniális amerikai találmány. Gazdag büféasztal válogatott falatkákkal, magyar és nemzetközi specialitásokkal. Még az a szerencse, hogy én minden konyhát imádok! Jó, tudom, csak olyan opciókat sorolok, ahol korlátlanul lehet fogyasztani, de remélem, nem vagyok egyedül az evés szeretetével. Ráadásul a kilátás innen is isteni! Szóval aki úgy érzi, szeretné megtekinteni a Santa Shopot, azt várja a bolt január elejéig. Szuper karácsonyi shoppingolást kívánok nektek, Lányok!!!

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Próbálj meg 10 perc alatt tusolni, ha újszülött van a házban! Vajon sikerül?

Kisbaba mellett sokszor egy kiadós zuhanyzás is spa-élménynek számít. Vagy mégsem?

Gerard Butler durván megváltozott, a bicepsze a kétszeresére nőtt, nézd meg!

Gerard Butler egyáltalán nem úgy néz ki már, mint ahogy például A csúf igazságban láthattad.

A kereséshez kezdj el gépelni!