Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Frufru vagy nem frufru??!

Europress
Frufru vagy nem frufru??!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A frufru egy olyan különleges hajstlying találmány, ami elég drasztikusan át tudja formálni az emberek arcát. Jó, tudom, az is, ha valaki kopaszra nyírja a fejét egyik napról a másikra, de most nem ez a lényeg. ;) A frufru ugyanis egy olyan, szerintem rendkívül sikkes megoldás, amit ha jól alkalmazunk, gyönyörűen formálhatja az arcot. Nézzünk is néhány celebes példát, hogy nekik sikerült-e megtalálni a tökéletest!

Kate Middleton

Az angol előkelőség idén döntött úgy, hogy kipróbál valami újat – egy diszkrét, szinte fel sem tűnő oldalfrufrut vágatott magának. Az arcformáján nem sokat változtatott az új frizura, talán egy kicsit kerekebbé vált az arca. Nekem tetszett az előző is, de értem én, hogy néha meg kell újulni. Nektek hogy tetszik, Csajok?

Kerry Washington

Drágáim, ki nézi a Botrány című sorozatot? Ha másért nem is, Kerry Washington szuper szettjei miatt érdemes! ;) Ő a viszonylag magas homlokához választott frufrus megoldást és szerintem nagyon jól tette! E nélkül a hangsúly a homlokán van, így viszont harmonikusabb és sokkal fiatalosabb az összhatás. Favorit a válogatásban!!

Rihanna

Rihannából ez a frizura teljesen új nőt varázsolt, emlékeztek még erre a frizkóra? Kerry-hez hasonlóan neki is magas homloka van, és gyémánt arcformája, amihez ugye szuper a frufru. Ő viszont inkább az egyenes változatra szavazott, nem a lágy hullámokra, és kipróbálta már vörösben, szőkében. barnában, meg persze feketeében is, ahogy a képen is látszik. Nektek melyik a tuti? ;)

Jessica Alba

Jessica már többféle típussal próbálkozott: 2009-ben teljes frufrut vágatott, majd később átváltott oldalfrufrura. Szerintem jobb az utóbbi, Ti mit gondoltok? Az alacsony homlokához inkább ez passzol – alacsony homlokú lányok, ugye figyeltek? ;) - és jobban érvényesül a gyönyörű, karakteres arca.

Kim Kardashian

Mrs. West még 2013-ban próbálkozott a frufruval, de aztán hamar vissza is tért a sima, oldalt elválasztott frizurához. Nem állt neki rosszul, de azért mégis csak jobb így, sokkal fiatalosabb és szexibb a hatás frufru nélkül.

Beyoncé

Szerintem imádnivaló Beyoncé stílusa, ahogy egymás után váltogatja a fiatalos és szexis outfiteket. És szerencsére a frizurában is ugyanilyen merészen változtat: ő is vágatott már magának frufrut és csodásan állt neki! Ovális arcformájához egyébként szinte minden fazon illik, az ombré lob is fantasztikus szerintem, úgyhogy nem is vagyok hajlandó választani a két fazon közül, de Ti azért megtehetitek! ;)

Márk napi tipp: Igen, tudom, hogy nem mindenkinek áll jól a frufru, Édeseim, és nehéz döntés frufrut vágatni, mert onnan nehéz a visszaút, de ha megtaláljátok azt, ami a legjobban illik hozzátok, a boldogság garantált! ;) Az szinte általános szabály, hogy akiknek nagyobb a homloka, azoknak nagyobb eséllyel fog jól állni és sokszor érdemes is kipróbálni, akiknek pedig alacsonyabb, azok inkább válasszanak oldalfrufrut. Ha nem tudsz dönteni, nézz be hozzánk a Szalonba és segítünk megtalálni a tökéletes hajstylingot! ;)

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!