Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Liam Hemsworth először jelent meg a vörös szőnyegen a barátnőjével, akibe már 3 éve szerelmes

Liam Hemsworth először jelent meg a vörös szőnyegen a barátnőjével, akibe már 3 éve szerelmes

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az éhezők viadala-filmek sztárja és Gabriella Brooks 2019 óta alkotnak egy párt.

Bár augusztusban arról szóltak a hírek, hogy Liam Hemsworth Liam Hemsworth Színész 99cikk 6galéria 0videó Még több róla szakított a barátnőjével, mert a pandémia után újra beinduló karrierjére akart fókuszálni, most már tudjuk, hogy az In Touch Weekly forrása hatalmasat tévedett. A színész ugyanis egyáltalán nem csatlakozott a szinglik táborához, sőt, a románca Gabriella Brooks modellel november 15-én egy újabb komoly mérföldkőhöz érkezett el. Három évvel a megismerkedésük után először jelentek meg együtt egy hivatalos eseményen, méghozzá Liam „Poker Face” című filmjének sydney-i premierjén. Fun fact: a thriller főszereplője, Russell Crowe pedig a római bemutatón debütált a vörös szőnyegen 27 évvel fiatalabb barátnőjével:

Az éhezők viadala-filmek sztárja 2019-ben kezdett el randizni Gabriellával, amikor véget ért a házassága Miley Cyrusszal. Az egykori páros se veled, se nélküled viszonya közel tíz évig tartott, ezalatt számtalanszor az újságok címlapjára kerültek és az énekesnő is gyakran beszélt a kapcsolatukról a nyilvánosság előtt. (Például „katasztrófaként” hivatkozott arra a közel hét hónapra, amit Liam feleségeként töltött el.) Mindezek után érthető, hogy a színész ma már szeretné megóvni a magánéletét és nem mesél róla az interjúiban.

Íme, Liam és Gabriella a vörös szőnyegen:

Annyit azért biztosan kijelenthetünk, hogy Liam rokonai nagyon megkedvelték Gabriellát, mert a modell gyakran felbukkan az Instagramra feltöltött fotóikon: először a Luke Hemsworth 40. születésnapjáról készült képeken szúrhattuk ki őt 2020 novemberében. Az egyébként köztudott, hogy Liam prioritási listájának élén a családja szerepel, borzasztóan közel áll a testvéreihez és a szüleihez, ezért aligha mutatta volna be nekik a szerelmét, ha nem hosszútávra tervezne vele.

ÉS ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Híres emberek visszafogott esküvői, amelyek bebizonyították, hogy a szerelem minden, amire szükségünk van

Megnézem a galériát

Forrás: Page Six

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.