Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) smoothie kulcsszóra

Kép

Induljon jól a nap a bombaforma smoothie-val!

Ha sok energiára van szükséged, de éppen le szeretnél adni pár kilót, ez a csodás, finom és egészséges smoothie a neked való!

Kép

Ártalmas, ha túl sok gyümölcsöt eszel?

Bár újabban mindenki a cukormentes életre esküszik, mégis literszámra öntjük magunkba a smoothie-kat, hidegen préselt leveket, és a mértéktelen gyümölcsfogyasztás is jellemző (hiszen az úgyis olyan egészséges!)

Kép

Puffadva ébredtél? Ez a 3 reggeli segít!

Előfordulhat olykor, hogy már kora reggel arra ébredsz, hogy teljesen fel van puffadva a hasad. Ezt okozhatja az előző este elfogyasztott vacsora egyik összetevője, de az is, ha túl kevés vizet ittál. Bármi is legyen az, ez a három reggeli segít elűzni a problémát!

Kép

Ezt teszi az álomalakjáért Adriana Lima - Kövesd a módszerét!

A modell titkos smoothie receptjét is elárulta!

Kép

Smoothie, a világ legbolyhosabb cicája

Nem elég, hogy meseszép, de még profi módjára pózol is!

Kép

Kortyold reggelire a lapos has smoothie-t!

Rendszeres edzés mellett vesd be ezt a szuper smoothie-t is, és gyorsan elérheted a vágyott lapos hasat!

Kép

Kérdés: jó ötlet másnaposan edzeni?

A macskajajra mindenkinek megvan a bevált módszere: egy üveg kóla, friss smoothie, a jó öreg rántotta vagy mondjuk a friss levegő!

Kép

Töltődj fel a sütőtökös smoothie-val!

Szuper edzés után vagy reggelire, hiszen sok benne a protein, a rost, a vitamin és szénhidrátot is tartalmaz! Kipróbálod?

Kép

3 perces reggeli smoothie recept

Ha reggelente nincs sok időd, de szeretnél valami szuperegészséges, diétás reggelit, próbáld ki ezt:

Kép

Fogyj óráról-órára! Egész napos fogyiterv

Ha szeretnéd ledobni a fölös kilókat, sajnos nem elég, ha reggel kelbimbót teszel a smoothie-dba és elmész futni. Egész nap meg kell próbálnod olyan döntéseket hozni, amelyek az egészségedet és az alakodat támogatják! Ne aggódj, eláruljuk, mit kell tenned!

Kép

Változtasd a smoothie-dat fogyiitallá!

A smoothie-k szuperegészségesek és nagyon finomak, ha pedig egy-két változtatást bevetsz rajtuk, az alakodnak is nagyon jót tesznek!

Kép

Kezdd úgy a reggelt, mint egy szupermodell!

Karlie Kloss természetesen nagyon figyel a helyes táplálkozásra, gyakran fogyaszt proteinben és vitaminokban gazdag ételeket. Most megmutatjuk, általában mivel kezdi a napját!

Kép

Vigyázz, nehogy hizlaljon a smoothie-d!

Óvatosan, nehogy hizlaló legyen a kedvenc nyári italod!

Kép

Katalin hercegné smoothie-kon él (és további *szaftos* részletek)

Kate Middleton a királyné parancsára júniusban visszatér a nyilvánosság elé. A hírek szerint a döntés szembe megy Kate és Vilmos eredeti szándékával, miszerint a gyerekeik, George és Charlotte minél többet legyenek az anyjukkal. A hercegné kemény diétába kezdett.

Kép

Az összetevő, amit minden smoothie-dba bele kell tenned

Van egy összetevő, ami sokkal egészségesebbé teszi a reggeli italodat, az alakodnak és a bőrödnek is jót tesz. Na mi az?

Kép

Kortyold ezt a nonstop csúcsformáért!

Nem csak télen fontos odafigyelni az immunerősítésre, hiszen ilyenkor is megfázhatsz, esetleg küzdhetsz emésztési zavarokkal, vagy elkaphatsz valamilyen fertőzést. Ha viszont kipróbálod a legújabb smoothie receptünket, minden nap csúcsformában lehetsz!

Kép

Power smoothie nehéz reggelekre

Ha reggel nincs időd rendesen enni, mégis szeretnél valami táplálót juttatni a szervezetedbe, mutatunk egy szuper smoothie receptet, amit könnyű elkészíteni és maxra tekeri az energiaszintedet!

Kép

Leszámolunk a tavaszi fáradtsággal! – Tuti smoothie receptek

Na, drágáim, ma kifosztjuk a hűtőt és a gyümölcsös tálakat, hogy egy kis extra energiához jussunk munka, edzés, vagy épp shopping előtt – utóbbihoz is kell a muníció, én már csak tudom! :) Ezért két tavaszi smoothie recepttel is készültem nektek, amiket egyszerűen el tudtok készíteni, és nem kell nagybevásárlást csinálni előttük! ;)

Kép

Fincsi smoothie a jobb szexért

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy van egy olyan ital, ami nagyon finom, laktató és még a hancúrozást is szenvedélyesebbé teszi?

Kép

Bio energiaital: Körtés, céklás smoothie

A cékla javítja az állóképességet és az izmok teljesítményét is fokozza.

Kép

4 szuperfinom mogyorós smoothie recept

Nincs is jobb kombó a finom és egészségesnél, ha édességről van szó! Amikor rád tör a nassolási vágy, csak dobj magadnak össze egy fincsi smoothie-t, és eszedbe sem jut utána tortát enni!

Kép

Finom smoothie, ami még a fogyásban is segít

Málnás-körtés finomság reggelire, ami az alakodnak is jót tesz!

Előző oldal