Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) ráncok kulcsszóra

Kép

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

A számtalan kozmetikum és márka közül nehéz olyan termékeket választani, amelyek valóban megfelelnek a bőrtípusnak, és nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

Kép

4 kollagénnövelő táplálékkiegészítő, amit a 40 év feletti nőknek naponta szedniük kellene a szakértők szerint

A szakértők azt mondják, hogy 40 év felett ezeket a kollagénszint növelő étrend-kiegészítőket kell szednünk! Bőrünk szebb, közérzetünk pedig sokkal jobb lesz tőle!

Kép

A bőrgyógyász szerint az öregedő bőr hidratálásához ez az egyetlen összetevő, amit keresned kell a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép

Ez a 20 sztár bizonyítja: a férfi nem öregszik, csak nemesedik

A kisfiús pajkosság talán eltűnik, ráncok és őszhajszálak is megjelennek, de a sárm és a kisugárzás megmarad.

Kép

Ha testképzavarod van, nem azt látod a tükörben, ami a valóság - ez a terápia segíthet

Mindenhol ráncokat, zsírpárnákat, gyűrődéseket látsz, és nem találsz semmi szépet magadban? Ha neked is negatív a testképed, ha étkezési zavarod van, ez a módszer segíthet!

Kép

Minden férj példát vehetne Tom Hanksről: a felesége büszke lehet rá

Tom Hanks imádja a feleségét és ez nem függ sem a ráncok, sem a kilók számától.

Kép

Melyik ránctalanító krémet ajánlják a szakértők?

A kozmetikai termékek és márkák zömében nehéz kiválasztani azt a ránctalanító krémet, amely valóban megfelel a bőrtípusának, tényleg hatásos, emellett pedig nem tartalmaz veszélyes és káros anyagokat.

Kép

7 bőrápoló termék, ami nem hiányozhat egy igényes pasi fürdőszobájából

A férfiak alapvetően szeretnek elfeledkezni arról, hogy az ő bőrük is igényli az ápolást, tegyél róla, hogy a pároddal más legyen a helyzet!

Kép

Gwyneth Paltrow elárulta, miért jobb 50-es nőnek lenni, mint 30-asnak

Gwyneth Paltrow 2022-ben lett 50 éves, a sztár pedig jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Kép

Must-have kozmetikumok ráncok ellen

Ha Te is előnyben részesíted a hatóanyag-alapú bőrápolást, akkor mutatunk Neked néhány szuper hazai kozmetikumot, amiket érdemes kipróbálnod a Joy-napok keretein belül, ha anti-aging rutinodba keresed az igazit! :)

Kép

15 híresség, aki büszkén vállalja ősz tincseit - És milyen jól teszi!

Egyre több hollywoodi ikon fordít hátat a drasztikus szépészeti beavatkozásoknak és vállalja büszkén a korát és mindazt, ami azzal jár: az őszülő hajat és a ráncokat. Ma már nem trendi a botox és a plasztika, sokkal inkább buzdítanak arra a hírességek, és járnak elöl saját példájukkal is, hogy vállaljuk fel magunkat és legyünk önazonosak.

Kép

7 dolog a női testen, amit soha többé nem szabadna szégyellnie senkinek

Ha az alábbi dolgok közül eddig bármi zavart, itt az ideje, hogy feloldozd a testedet, ugyanis nincs vele semmi baj!

Kép

5 alattomos étel, ami felgyorsíthatja a bőröd öregedését

Bár teljesen nem tudod kivédeni - hiszen egy természetes folyamat - viszont tehetsz ellene; többek között azzal, hogy odafigyelsz, mit viszel be a szervezetedbe. Bizonyos táplálékok, ételek összetevői ugyanis kifejezetten rossz hatással vannak a bőrre. Mutatjuk, mit kerülj el; vagy legalábbis ne fogyassz túl gyakran. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Eleged van a ráncokból? Ismerkedj meg az arcjógával - Mutatunk egy félperces gyakorlatot is!

Jellemzően hatalmas, kerekre nyílt szemekkel tekintenek rám vissza barátaim, tanítványaim, ismerőseim, amikor legújabb szerelmemről, az arcjógáról kezdek beszélni a számukra. Pár pillanaton belül a meglepettséget felváltja a kíváncsiság, csillogás hiszen az a lendület, amivel az arcjógáról beszélek, beszippantja őket is.

Kép

3 gyakorlat minden napra az arcjóga és kebeltorna megálmodójától, Koós Vikitől

Koós Viki, az Arcjóga ®Arctorna method megálmodója mesélt módszeréről, annak fontosságáról és adott is pár tippet. Vikit mindig vonzotta a természetes fiatalodás, a természet megannyi csodálatos, -szintetikus anyagokkal nem pótolható – remekműve. Kozmetikus, Aromaterapeuta és szépségterapeuta tanulmányai segítettek abban, hogy vendégeit kívül-belül, test-és lélek összhangjában tudja szépíteni, fiatalítani. Ez az ő és módszerének története, az ő elmesélésében. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

4 nem várt tény, amit a bőrgyógyászok szerint muszáj tudnod a retinolról

Jöhet egy kis szakértős elemzés mindenki kedvenc hatóanyagáról?

Kép

30 az új 20! 4 megoldás a hibátlanul sima bőrért, ami csodát tesz az arcoddal

30 felett sok minden megváltozik. Legfőképpen a bőrünk és annak állapota. Az addig gyors sminklemosás már nem elég, sőt mi több, igazi harcot kell vívni az egyre szaporodó ráncok ellen.

Kép

Micsoda? Az alvási szokásaidtól tényleg öregebbnek tűnhetsz a korodnál!

Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan alszunk!

Kép

Madonna ráncok nélkül ünnepli 63. születésnapját - 30-nak se néz ki új képén

63 éves lett Madonna, aki igyekezett megadni a módját az ünneplésnek. Az énekesnő családjával és fiatal párjával ünnepelt, de a friss képein leginkább az a szembetűnő, hogy egy darab ránca sincs...

Kép

A beauty rajongók nagy kedvencei: szérumok, amik csodát tesznek a bőröddel

Ha még nem táraztál be belőlük, akkor most itt az ideje!

Kép

5 étel ráncok ellen: Mutatjuk, mit fogyassz, hogy a bőröd sokáig feszes és ránctalan maradjon!

A bőröregedés, a ráncok megjelenése természetes folyamat, amit megakadályozni nem lehet, ám késleltetni annál inkább! Megfelelő életmóddal, tudatos táplálkozással például sokat tehetsz azért, hogy bőröd minél tovább feszes maradjon, kisebb-nagyobb ráncaid pedig ne mélyüljenek el idő előtt. Mutatunk 5 olyan ételt, amelyek rendszeres fogyasztásával bőrödet sejtszinten láthatod el a fiatalságért és rugalmasságért felelős tápanyagokkal. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Híres nők, akik imádják a botox kezelést és nem is rejtik véka alá

A szépészeti beavatkozások manapság nem számítanak már tabunak, mégsem vállalja fel minden híresség, hogy időnként kap egy-egy szurit.

Kép

20 szuper megoldás, hogy könnyedén felvehesd a kesztyűt a ráncok ellen!

Szérum, olaj, italpor, krém, netán arcmaszk? Mindenki másra esküszik, épp ezért érdemes neked is megtalálni mielőbb a számodra legmegfelelőbbet.

Kép

"Visszatetetném a melleimet a gyári helyükre"

Petyhüdt bőr, öregedés és ráncok egy olyan korban, ahol a tökéletes külső, az örök fiatalság és a különféle szépészeti beavatkozások kötelező kellékei egy sikeres életútnak? Ne már! Nők mesélnek, miért vállalták a plasztikát, a botoxot, a hialuront és miért nem. Az Éva magazin írása.

Kép

Mikroáramos arckezelés otthon? Kipróbáltuk milyen az új FOREO BEAR

Ki ne szeretné, ha a bőre jó sokáig feszes maradna és ráncokkal csak az ingek vasalásánál kéne bajlódnia? Na de mi van akkor, ha nem akarunk hetente kozmetikushoz járni, mégis hatékony eredményt várunk?

Előző oldal
Következő oldal