Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) leves kulcsszóra

Kép

5 híres leszbikus nő, akik coming outjukkal igazi példaképek lettek

Az elmúlt években egyre több híresség döntött úgy, hogy leveszi az álarcát és végre önmagát fogja adni, akár tetszik majd a világnak, akár nem…

Kép

Zeller és szárzeller: egyik jobb, mint a másik, télen pedig kötelező enni őket!

Nem a legszínesebb téli zöldség, sőt, sokan unalmasnak tartják, pedig ideje túllépni a zellerkrémlevesen. Mindkét zeller nagyon fontos szerepet játszik az immunerősítésben - edd őket bátran! A Runner's World magazin írása.

Kép

Egyszerű, de csodafinom őszi levesek immunerősítésre, megfázásra, meg amire csak akarod

Ősszel és télen előtérbe kerülnek a forró, olykor csípős levesek, amik nagyon hasznosak az immunrendszer számára. Nagyon hamar elkészülnek, lehetnek nagyon laktatóak, és felüdülést nyújthatnak a saláták, grillezett holmik mellett. A Runner's World magazin írása.

Kép

Edd, amikor csak tudod, mert a sütőtök egészen fantasztkus a bőrnek!

Kevés csodásabb zöldség létezik az őszi-téli szezonban a sütőtöknél. Sütve mennyei, mehet salátákba, muffinba, készíthetsz belőle levest, köretet - plusz a bőr is meghálálja, ha sokat eszel belőle!

Kép

Minden nap eszel levest? Hatféleképp is hatással van a testedre

Ebben a szezonban kifejezetten nagy szerepet kap ez az étel, de azt tudtad, milyen hatással van a testedre napi fogyasztás mellett?

Kép

Ha leveszed a zoknidat, látod a nyomát a bokád körül? Több egészségügyi problémára is utalhat

Reggel még kényelmes volt a zokni, este viszont már szorítani kezd, és a bőrödön is meglátszik a varrás nyoma? Lehet, hogy valamilyen egészségügyi gondod van!

Kép

Hogyan ments meg egy elázott könyvet?

Elkapott a zuhé? Kilöttyent a leves? Ha elázott könyvet próbálsz megmenteni, hiszed vagy sem, egy alapvető konyhai eszköz lesz a segítségedre.

Kép

Habarás, rántás, staubolás: elmondjuk, melyik sűrítés mire való

Nincs még egy olyan nemzet, aki ennyire szeretné besűríteni az ételeit, mint mi. Sűrítjük a leveseinket, főzelékeinket, mártásokat, szószokat, vagyis majdnem mindent, ami folyékony halmazállapotú.

Kép

5 instant leves tartósítószer-mentesen egyenesen a konyhából

Gondolj újra az instant leveseket és készítsd el őket könnyedén otthon!

Kép

Hat kérdés, amit reggelente tegyél fel magadnak, hogy bírd a karantént

Ez a hat egyszerű kérdés a karantén vagy a szociális távolságtartás időszakában is segít strukturálttá tenni a napot és egy csomó stresszt levesz a válladról.

Kép

Instant rament ettem 5 napig, ez történt velem

Megment, ha nincs időd, ha nem tudsz, vagy nem akarsz főzni; ez a tésztás zacskós leves: a gyorsan elkészülő, ám kevésbé egészséges ételek egyik iskolapéldája. De mi történik, ha mást se eszel több napon át? Nati kipróbálta, és nem számított rá, hogy ez lesz a vége.

Kép

Chris Evans kutyája téged is egy perc alatt levesz a lábadról

A jóképű színészről az egész világ tudja, hogy imádja a kutyákat és amikor csak teheti mindenkit arra ösztönöz, hogy vásárlás helyett inkább látogassanak el egy menhelyre, hiszen ő is ott talált rá hű társára, Dodgerre.

Kép

Az őszi receptek királya: egyszerű, de nagyszerű sütőtökkrémleves

Az ősz nem lehet igazi egy jó kis sütőtökös fogás nélkül! Most mutatunk egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb receptet!

Kép

7 perces leves, náthás napokra

Amit imádok ebben a levesben, hogy nem igényel sem zöldségaprítást, sem pedig hámozást, és előkészülettel, illetve főzéssel együtt tényleg nem több, mint 7 perc elkészíteni.

Kép

3 mennyei görögdinnyés recept, amit imádni fogsz!

A nyár nem lehet teljes görögdinnye nélkül – ugye, ebben egyetérthetünk?! Amellett, hogy isteni íze van, kiválóan hűsít minket a forró napokon, és nem mellesleg az élettani hatásai is igen kedvezőek! Mutatunk is 3 szuper receptet, ha kicsit felturbóznád ezt a finomságot!

Kép

Kusza, sárga, lónak való – fogdefektes hollywoodi színészek

Egy szép mosoly bárkit levesz a lábáról, és ha hollywoodi sztár vagy, akkor bizony a vakítóan fehér, szabályos fogsor kötelező eleme a megjelenésednek. De hát a sztárok közül sem született mindenki tökéletes fogsorral, szerencsére létezik az az összeg, ami árán kiköszörülhetik a csorbát. Az ÉVA Magazin cikke.

Kép

Rémálom: ezzel tette tönkre Sophie Turnerék esküvőjét egy vendég

Sophie Turner és Joe Jonas épp ezerrel készülnek meghitt franciaországi esküvőjükre, de valaki megint beleköpött a levesükbe.

Kép

9 étel, aminek 30 fölött már kínos nem ismerned a receptjét

Nem számíthatsz örökké anyura, nagyira, hogy majd megcsinálja helyetted. A "nagyon jól tudok házhoz rendelni" mondat is csak 30 alatt jópofa. Nézzük hányat tudnál összedobni a konyhában a következő 9 étel közül?

Kép

Mi már tudjuk, mivel csábítasz a nyáron: 10 ellenállhatatlan illat

Friss, merész, csábító és vidám – csokorba szedtük a legújabb nyári illatokat, melyek garantáltan mindenkit levesznek a lábukról.

Kép

Csináld magad vietnámi pho leves, amivel adsz az egészségednek

Egy tál forró vietnámi levesben minden benne van, ami a sikerhez kell: sós alaplé, hús, zöldség bőséggel, rengeteg rizstészta, és friss, egészséges fűszerek.

Kép

SPAR enjoy. - változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból

A fogyasztók a márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Ezen kívül válogathatnak a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatból is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.

Kép

Unod a pufidzsekit és a műszőrmét? Akkor válaszd ezt a kabátot!

Már sajnos nincs több meteorológiai kibúvó, így a lenge darabok után eljött az ideje annak, hogy teljes erőbedobással belevessük magunkat a kabátok forgatagába.

Kép

Leveskocka házilag: adalékanyagmentes, évekre elég és alig félóra alatt kész

Míg nagyanyáinknak ̶a̶ ̶f̶e̶l̶e̶s̶l̶e̶g̶e̶s̶ ̶n̶e̶t̶e̶n̶ ̶s̶z̶ö̶r̶f̶ö̶l̶é̶s̶ ̶h̶e̶l̶y̶e̶t̶t̶ volt idejük órákig levest főzni, addig mi bokros teendőink mellett ráfanyalodunk a leveskockákra. De mit tehet az, akinek se a hosszas főzés, se az adalékanyagokkal telezsúfolt kockák nem nyújtanak megfelelő alternatívát a leveskészítéshez?

Kép

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Kép

Katalin hercegné csak egy az áldozatok közül! 7 női celebritás, aki nem tudta kivonni magát Justin Trudeau hatása alól

Úgy látszik, a kanadai miniszterelnök minden nőt levesz a lábáról, kortól és nemzetiségtől függetlenül.

Előző oldal
Következő oldal