Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) chips kulcsszóra

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Íme Dobó Ági és húga, Edit 3 egészséges és ínycsiklandó receptje, amit bármilyen étrendbe be lehet illeszteni

Dobó Ági és Dobó Edit Alternatív Alapkönyv címmel dobta piacra legújabb receptkönyvét, mely tele van olyan ételekkel, amiket speciális étrendbe is be lehet illeszteni. Ebből mutatnak most nekünk hármat.

Kép

Kerüld őket! A tudomány szerint az alábbi 7 étel a legegészségtelenebb a világon

Valószínűleg te is találkoztál már az alábbi ételekkel, amik bizonyos egészségügyi kockázatokkal járnak.

Kép

Tésztából készített chipszért rajong a net, ráadásul pofonegyszerű elkészíteni

Ha meglátod, te is ki akarod majd próbálni!

Kép

Hogyan hullámzik a hangulat gyomorszűkítő műtét után?

Éva Magazin írása: Karcsúvá leszek a csőgyomor műtét segítségével, amin túlestem – miért vacak a kedvem mégis? Chips, csoki, sütemény – eddig ezt használtam, ha rossz volt a kedvem. És a dolog működött, hiszen mindegyik emeli a szerotoninszintet. Most viszont nem ehetek süteményt, nápolyit, mert a csőgyomor műtét utáni étkezés első heteiben még csak folyékony/pépes étrenden vagyok. Oké, a csoki beleférne a pépesbe, mert a szájban elolvad… De akkor is kibírom nélküle!

Kép

A megfelelő rágcsálnivalók egy maratoni sorozatnézéshez

Unod a csipszet és a popcornt, valami laktatóbbra, egészségesebbre, esetleg izgalmasabbra vágysz? Mindegyikre mutatunk alternatívát!

Kép

Ez az igazi oka annak, hogy a chipses zacskók félig mindig üresek

Két komoly oka is van annak, hogy a chipses zacskók fele miért levegővel van megtöltve, és így máris érthetőbbé válik a dolog.

Kép

Ha eddig kidobtad a gyümölcsök és zöldségek héját, akkor nem tudod, milyen isteni és egészséges csemegétől fosztottad meg magad

Neked is azt szajkózták folyton, hogy egyél több zöldséget és gyümölcsöt? És hogy a héjukban van a vitamin? Ha eddig mégis maximum az almáét etted meg, érdemes a répa, krumpli vagy paszternák héját is kipróbálnod, hiszen amellett, hogy egészségesek, még finomak is.

Kép

9 egészséges nasi, amit bátran ehetsz a munkában vagy otthon

A munka mellett fontos, hogy olyan ételeket egyél, amelyek kellő mennyiségű tápanyaggal látnak el, így hatékonyabb lehetsz egész nap. Éppen ezért most olyan egészséges nasikat gyűjtöttünk össze, amelyek könnyen hordozhatóak, laktatóak és finomak.

Kép

C vitamin, és a boldogság hormonok!

Hagyja abba az alkohollal, chipssel, és gumimacival való stressz kezelését!

Kép

Kíváncsi vagy, vajon mit esznek a sztárok reggelire?

Abban azt hiszem, megegyezhetünk, hogy a reggeli irtó fontos része a napnak, pont annyira, mint az ebéd vagy a vacsora, és a köztük elhelyezkedő mini étkezések, amikor bekapunk egy kis gyümit, vagy más egészséges nyalánkságot, például egy kis banánchips-et vagy zöldséglevet. Úgyhogy nézzük is, mit esznek a celeb hölgyek, hogy megőrizzék alakjukat és közben jól is érezzék magukat – talán inspirálódunk belőle! ;)

Kép

A legjobb nasi tippjeim (bűntudat nélkül)

Tudom, Édeseim, a nassolás és bűntudat úgy járnak kéz a kézben, mint a shopping körút és az üres pénztárca. Vagy a bűntudat. Na, de a lényeg, hogy 2016-ra eljutottunk odáig, hogy az ember nem csak a chips és a gumicukor kínálatból válogathat, ha sorozatfüggőségének készül hódolni. Elmondom, miket készítsetek be a tökéletes tévézési élvezethez! ;)

Kép

Tessék? Nem a chips miatt hízunk?

Egy vadiúj felmérésből kiderült, hogy a magyarok eszik a legkevesebb chips-et Európában. Az emberek többsége imádja, de mivel bűnös élvezetnek tartja, inkább a magokat és aszalt gyümölcsöket részesíti előnyben, ha nassolásról van szó.

Kép

Tatár Csilla tippje: Chips helyett olivabogyót nassol

Nyaralás közben, vacsorára, nassolás helyett, Tatár Csilla a spanyol olivában hisz. A csinos műsorvezető egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére előszeretettel fogyasztja az olívabogyót.

Kép

JOY Top50 álompasi jelölt: Rafael Nadal

„Egyszerű srác vagyok, de tényleg. Az egyszerű dolgokat szeretem. Szeretek a csónakban ülni és pecázni. Szeretek a családommal lenni. És szeretem a chipset.” - nyilatkozta fél mosollyal az arcán Rafael Nadal az egyik interjújában.