Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 tipp, hogy karácsonykor se szaladjanak fel rád a kilók

karácsony
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne aggódj, nem kell lemondanod semmiről sem, mindössze a hozzávalókon érdemes változtatnod egy picit!

Bár előszeretettel viccelődünk azzal, hogy a karácsonyi kalóriák nem számítanak, az igazság az, hogy sajnos éppen az ünnepek alatt szaladnak fel ránk a legkönnyebben a plusz kilók, hiszen ilyenkor általában jóval többet eszünk az átlagosnál, ráadásul sokkal inkább hajlamosak vagyunk a nassolásra is. Ha nem figyelünk oda, komoly emésztési panaszokkal kell szembenéznünk a szeretet ünnepén: a túlevés miatt hasfájást, görcsöt, puffadást, „kemény has” érzetet, székrekedést, hányingert tapasztalhatunk, szélsőséges esetben pedig akár epegörcs vagy akut hasnyálmirigy gyulladás is jelentkezhet. Persze szó sincs arról, hogy le kellene mondanod a kedvenc ünnepi fogásaidról vagy a szaloncukrokról, azonban érdemes betartanod a Szafi Products Kft. ügyvezetőjének, Ipsits Anitának néhány pofonegyszerű tippjét, és akkor a mérleg nem mutat majd többet az ünnepek után.

A Szafi Products Kft. ügyvezetőjének, Ipsits Anitának a tippjeivel elkerülheted, hogy karácsonykor felszaladjanak rád a plusz kilók.
forrás: Szafi Products Kft.
A Szafi Products Kft. ügyvezetőjének, Ipsits Anitának a tippjeivel elkerülheted, hogy karácsonykor felszaladjanak rád a plusz kilók.

Reformáld a régi kedvenceket!

Íme a legfontosabb titok: Tulajdonképpen ehetsz bármit, ha megfelelő alapanyagokból készíted el! Próbáld ki a zserbó, a linzer, illetve a kürtőskalács cukormentes verzióját, ugyanis rengeteg kalóriát lehet spórolni, ha kihagyod a receptből a fehér cukrot és Szafi Reform négyszeres erősségű édesítővel pótlod azt. A zsírszegény töltött káposztához használj rizs helyett Szafi Free zabtöretet és fogyaszd rostban gazdag Szafi Free vagy Szafi Reform lisztkeverékből készült kenyérrel. Ezek lassan felszívódó szénhidrátoknak számítanak, és rostban gazdagok, tehát csökkentik a glikémiás választ. Éppen ezért nem emelkedik majd az egekbe miattuk a vércukorszinted és hamarabb is jóllaksz. A tejfölt cseréld le joghurtra, a tejszínt legfeljebb 10% zsírtartalmú főzőtejszínre vagy növényi tejszínre, a húsokat és a sült krumplit süsd sütőben.

Válts zöldre!

Jegyezd meg a következő szabályt: A tányérunk felét zöldségekkel kell telepakolni! Ezek hamar eltelítenek, a kalóriatartalmuk azonban szerencsére nagyon alacsony, így a fogyasztásuk közben nem kell aggódnod a plusz kilók miatt. Amennyiben salátát eszel köretként a gyorsan felszívódó szénhidrátok mellé, lassíthatod a vércukor emelkedést és elkerülheted a farkaséhséget, ezért nem fog rádtörni a falásroham 1-2 órával evés után. A zöldségekben található vízben oldódó rostok a bélflórádra, a szénhidrát-, és a zsíranyagcserére is jótékony hatással vannak, segítenek csökkenteni a koleszterin-szintet, továbbá megkötik a toxikus, mérgező, rákkeltő anyagok egy részét is, ami például a bő olajban sütéskor, vagy grillezéskor, erős pirításkor keletkezik. A rostoknak köszönhetően kevesebb kalória szívódik fel, mintha csak „üresen” ennél, mert megkötik a bevitt szénhidrátokat és zsírokat.

Maradj aktív!

Persze csábítónak tűnhet bekuckózni ebéd után a kanapéra a kedvenc karácsonyi filmeddel és a Szafi Free forrócsoki ízű itallal, de mielőtt megtennéd, sétálj egy-két órát a környéken, mert ezzel megkönnyítheted a fogások megemésztését és kivédheted a „kajakómát” is. A testmozgás akár családi program is lehet: Kiránduljatok egyet a közelben, menjetek el korcsolyázni és ha éppen havazik, vegyétek elő a szánkókat és vívjatok hógolyócsatát! Egy a lényeg: Maradj aktív az ünnepek alatt is!

Adunk még pár tippet, hogy a karácsony stresszmentes legyen!

Galéria / 6 kép

6 tipp, hogy stresszmentes legyen a karácsony

Megnézem a galériát

Jöhet pár tanács a csillagoktól is?

Galéria / 12 kép

Így éld túl a karácsonyt a horoszkópod szerint

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!