Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mesterséges intelligencia készítette ezt az előzetest

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A jövő már elkezdődött.

Egy új, mesterséges értelemről szóló thriller, a Morgan alkotói úgy gondolták, izgalmas lenne, ha a világ legokosabb szuperszámítógépe, Watson készítene előzetest a filmhez. Watson előbb klasszikus horrorfilmeket analizált, tanulmányozta legfélelmetesebb jeleneteiket, figyelembe vette a képsorokat és a hangot is, és persze más előzetesek felépítését. Utána analizálta a Morgan jeleneteit is majd azt kapta feladatul, hogy készítsen a filmhez előzetest. Watson pedig parádésan helyt állt, ugyan nem ez a legfélelmetesebb előzetes, amit valaha láttunk, de teljesen rendben van, még egy szuperszámítógépnek sem sikerülhet elsőre remekművet alkotni! Az előzetes után az IBM szakemberei és filmesek beszélnek a mesterséges intelligenciáról.

Olvasd el ezt is!

A film egyébként egy kockázatelemző szakemberről (Kate Mara) szól, akinek el kell dönteni egy mesterséges értelemmel felruházott humanoidról, hogy megsemmisítsék-e. A kritikusok egyébként nincsenek elájulva magától a filmtől, azt írják több a sci-fiben az akció, mint a jó ötlet. Szeptember 2-án mutatták be Amerikában, egyelőre nem tudni, hogy hozzánk mikor jön, ha jön.

Hogy tetszik az előzetes?

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!