Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Újulj meg testileg és lelkileg 21 nap alatt – Indul a JOYNESS kihívás!

joyness,happiness,healthiness,welnness,fitness,mindfulness
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Szeretnél leszámolni a rossz szokásaiddal, jó lenne jobban megélni a pillanatokat? Fittebb és egészségesebb akarsz lenni? És ami a legfontosabb: szeretnél valóban boldogabb lenni? Akkor itt a helyed!

Minden napra egy kihívás a "vadiúj én" -ért!

Mindenki arra vágyik, hogy kihozza magából a maximumot, előhívja saját maga legjobb verzióját, ebben pedig most a JOY lesz a segítségedre. Hétfőn, azaz augusztus 20-án indul a JOYNESS kihívás, ami minden fontos területet érintve feladatokat ad naponta egyszer, ezzel közelebb juttatva egy sokkal boldogabb, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élethez.

Arról nem is beszélve, hogy szuper nyereményekkel erősítünk rá a motivációdra, hogy akkor is folytasd a kihívást, ha éppen összecsapnak a fejed felett a hullámok!


Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél?


  1. Csatlakozz a kihívás Facebook-csoportjához, és figyeld, milyen feladattal készülünk minden egyes napra! (De instagramon és a weboldalon is megtalálod az adott nap kihívását)

  2. Végezd el a feladatot, a végeredményt pedig posztold ki a csoportba és/vagy az Instagramra a #joyness hashtaget használva.

  3. Élvezd, ahogy minden egyes nap jobbá teszed az életed.

Ugye milyen egyszerű? Vágj bele velünk, és válj ennek a pozitív közösségnek a tagjává, a kihívás végén pedig nem csak virtuálisan, de személyesen is találkozhatunk, ahol közösen megünnepelhetjük vadiúj, boldogabb énünket a JOYNESS DAY-en!

Ha véget ér a 21 nap, akkor se hagyd abba, hanem időről időre vedd elő ezeket a feladatokat (akár csak egyet-egyet, akár mind a 21-et) hiszen magadon dolgozni minden egyes nap kifizetődik!

#HAPPINESS – Téged mi tesz boldoggá?
#FITNESS – Hozd ki magadból a maximumot!
#HEALTHINESS – Egészségesebb, mint valaha!
#WELLNESS – Érezd jól magad a bőrödben!
#MINDFULLNESS – Számolj le a rossz szokásokkal, és légy jelen!

Itt találod az első két topik, a #happiness és #fitness feladatait, hogy előre készülhess azokra, amelyekre szükséges!

08.20. #HAPPINESS - Egyél édességet!

Irány a kedvenc fagyizód vagy cukrászdád, és bűntudat nélkül edd meg azt a szeletet vagy gombócokat, amit nagyon kívánsz!

Kép

08.21. #HAPPINESS - Legyen állati napod!

A mai nap az állatok jegyében telik. Játssz délután a cicáddal vagy kutyusoddal, és tölts velük több időt, mint általában. Ha viszont nincs állatod, vagy messze vagy tőlük, legalább néhány cuki videót nézz meg, ami azonnal jobb hangulatba kerít.

Kép

08.22. #HAPPINESS - Színes szerda

Viselj színeket! Bizonyított tény, hogy sokkal jobb a kedvünk, ha színes dolgok vesznek körül minket, ezért ma ne viselj feketét vagy fehéret, csakis feltűnőbb árnyalatokat.

Kép

08.23. #HAPPINESS - A család az első!

Ma hívd fel telefonon az anyukádat vagy nagymamádat, és beszélgess vele hosszasan. Egy olyan barátnőre is rácsöröghetsz, akit bár nagyon szeretsz, ritkán beszélgettek!

Kép

08.24. #FITNESS - Csinálj 150 guggolást!

Ma végezz el 150 guggolást! Nyugi, nem egyszerre kell: mondjuk 40 reggel, indulás előtt, aztán 20 a munkahelyi mosdóban ebéd előtt, 20 a délutáni kávé közben, 30 miután hazaértél, és 40 lefekvés előtt. Ha nem vagy annyira sportos, csökkentsd a számot 80-100-ra!

Kép

08.25. #FITNESS - Hasvillantásra fel!

A törzsizmok fejlesztését sokan mellőzik, pedig az egészséges mindennapokhoz is nagy szükség van rájuk: végezd el ezeket a gyakorlatokat 5X1-1 percig 20 másodperces pihenőkkel: plank alkartámaszban, hasprés, oldalplank jobb alkaron támaszkodva, oldalplank bal alkaron támaszkodva.

Kép

08.26. #FITNESS - Kirándulj egy nagyot!

Nem feküdhetsz ma le addig aludni, amíg nincs meg a 12.000 lépés! Az okostelefonodon könnyedén követni tudod, így nincs kifogás. Szakértők szerint minimum 10.000 lépést kellene minden egyes nap megtennünk az egészségünk érdekében, de ha már Joyness kihívás, mi toldjuk meg egy picivel!

Kép

08.27. #FITNESS - Nyújtózz!

Végezz el néhány nyújtógyakorlatot a nap folyamán, ha már úgy érzed, teljesen elgémberedtél: terpeszállásban hajolj előre, az egyik, majd a másik lábadhoz. Nyújtózkodj meg felfelé, majd hajolj az egyik és a másik irányba is (minimum 20 másodpercig). Néhány boka-, csípő-, és fejkörzés is nagyon jól esik, főleg azoknak, akik ülőmunkát végeznek!

Kép

08. 28. #HEALTHINESS - Reggelizz egészségesen!

A legfontosabb, hogy soha ne hagyd ki a reggelit! Ma pedig figyelj arra, hogy valami egészségeset és táplálót egyél, például zabkását gyümölccsel vagy mondjuk rántottát teljes kiőrlésű pirítóssal.

Kép

08.29. #HEALTHINESS - Hidratálj!

Figyelj oda, hogy naponta legalább 2,5 liter vizet igyál, ebben a hőségben nagyon fontos! Reggel készíts a kulacsodba uborkás vizet, és vidd magaddal a munkába, kétóránkénti telefonos értesítővel pedig emlékeztetheted magad az újratöltésre

Kép

08.30. #HEALTHINESS - Nassolj tudatosan!

A délutáni nasidat cseréld le egészségesebbre! Szuper ötlet, ha néhány almaszeletet megkensz mogyoró-, vagy mandulavajjal, hiszen az egészséges zsírok eltelítenek és energiát is adnak. Az is szuper ötlet, ha gouda sajtot viszel el néhány szem aszalt barackkal. Ha pedig valami sósra vágysz, mártogass rikottába friss répát, uborkát és angolzellert.

Kép

08.31. #HEALTHINESS - Ne ülj egész nap!

Munka közben kétóránként tarts szünetet, és sétálj 5-10 percet az épület körül, kapcsolj ki, ez jót tesz az agyműködésednek, és a vérkeringésed is felfrissíti. Állíts be telefonos emlékeztetőt, ha kell.

Kép

09.01. #WELLNESS - Csobbanj egyet!

Menj el egy fürdőbe, ahol jacuzzizhatsz, szaunázhatsz, vagy csobbanj egyet a strandon, és élvezd a napsugarakat, miközben ellazulva pihensz.

Kép

09.02. #WELLNESS - Tarts otthoni szépségnapot!

Kényeztesd magad szépségnappal (vagy órácskával) otthon: Tegyél fel egy hajpakolást és egy arcmaszkot. A hajpakoláshoz használj avokádót, mézet és kókuszolajat összekeverve, hagyd a vizes hajadon 15-20 percig. Az arcmaszkhoz használj mézből, banánból és kókuszolajból készített keveréket, és a megtisztított arcodon hagyd rajta 15 percig.

Kép

09.03. #WELLNESS - Űzd el a hétfői stresszt!

Szervezz otthon egy aromaterápia estét, amit akár egyedül, akár a pasiddal csinálhattok. Alváshoz párologtass levendula olajat, amitől jobban alszol, fürdéshez pedig citromos illatokat válassz, amiktől jó lesz a kedved

Kép

09.04. #WELLNESS - Indítsd jól a reggelt!

Tegyél be meditációs zenét, és lazíts 15 percet, és végezz el egy légzőgyakorlatot, vagy közben nyugiban megihatod a kávédat is.

Kép

09.05. #MINDFULNESS - Csak pozitívan!

Ahelyett, hogy panaszkodnál, inkább írd össze a napod 5 legjobb pillanatát! Így este sokkal pozitívabban gondolsz vissza a napodra, kevésbé leszel stresszes és sokkal könnyebben el tudsz aludni. Ha ezt minden egyes nap megcsinálod, észre fogod venni, hogy mennyivel pozitívabban szemléled a világot.

Kép

09.06. #MINDFULNESS - Kedves üzenet - neked!

Reggel ébredés után nézz bele a tükörbe, és egy postitre írj fel 3 kedves dolgot, ami eszedbe jut magadról, és ragaszd ki a tükörre - mikor hazaérsz, ez a kedves üzenet biztosan mosolyt csal majd az arcodra.

Kép

09.07. #MINDFULNESS - Lepd meg magad!

Gondold végig, miket tettél ezen a héten: jól sikerült a prezentáció, amire régóta készültél, vagy sikerült végre kiszelektálnod a kupis szekrényedet? Igenis megérdemelsz valami ajándékot, magadtól neked: lehet ez egy nyári ruha, egy új rúzs vagy egy mozi.

Kép

09.08. #MINDFULNESS - Le a telót!

Lefekvés előtt már ne nyomkodd a telefonodat! A képernyőből érkező kék fény ugyanis összezavarja a szervezetedet és emiatt még nehezebben tudsz elaludni. Helyette olvass, vagy vegyél egy nyugtató fürdőt, hogy az alvásra hangolódj!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!