Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Böngéssz a JOY Beauty channel videói között!
Legyantázta 3 éves kislánya szemöldökét: a netezők szétszedték az anyukát
JOY25 születésnap támogatói:

Hatalmas retró bulival és megható visszaemlékezéssel ünnepelték a sztárok a JOY Magazin 25. születésnapját

Hatalmas retró bulival és megható visszaemlékezéssel ünnepelték a sztárok a JOY Magazin 25. születésnapját
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

JOY25 születésnap támogatói:
Facebook
Twitter
Pinterest
Szerda este a JOY Magazin partiján a JOY 25. születésnapját ünnepeltük a Terminálban.

Az este a nosztalgiáról szólt, a parti hangulatot pedig a Groovehouse indította be, akik fergeteg koncerttel repítették vissza a jelenlévőket a 90-es évek világába.

Kép
forrás: Ódor Dorottya

Ezt követően a jubileumi magazin három címlapsztárja Dobó Kata, Ónodi Eszter és Osvárt Andrea Osvárt Andrea Színésznő, Modell, Producer 10cikk 1galéria 1videó Még több róla léptek színpadra, akik visszaemlékeztek az évtizedekkel korábban velük készült fotókra és interjúra. Dobó Kata több egykori magyar címlapsztárt is a színpadra szólított. Annoni Zita, Szabó Zsófi, Nyári Dia, Eke Angéla és Tücsi is üzent 25 évvel ezelőtti önmagának.

Szabó Zsófi meghatódva emlékezett vissz arra, amikor Dobó Kata néhány évvel ezelőtt felhívta és félig ismeretlenül is biztatta, hogy higgyen magában. A műsorvezető kiemelte, mennyire fontos, hogy a nők támogassák és segítsék egymást.

Eke Angéla visszaemlékezett a gyerekkorára és elmesélte, hogy soha nem gondolta volna, hogy az a nehéz körülmények között élő kislány, aki volt, egyszer majd elmondhatja magáról, hogy ő volt az első környezettudatos glossy címlapsztár Magyarországon. Abban pedig a színpadon állók mind megegyeztek, hogy 25 évvel ezelőtti önmaguknak azt üzennék, hogy kitartással semmi sem lehetetlen!

Kép
forrás: Ódor Dorottya

A JOY Magazin alapító főszerkesztője Kuczogi Szilvia volt, őt Anry-Soós Éva és Balogh Edina követte a poszton. Alberti Petra 2009-ben, a JOY online kiadásának elindításakor csatlakozott a márkához, amelynek 2018 decembere óta főszerkesztője, valamint a teljes Marquard portfólió tartalomigazgatója is.

1998 nyarán új időszámítás kezdődött a magyar magazinpiacon: megjelent a JOY, igazi trendszetterként, amely rövid időn belül a hazai olvasók kedvence lett.És hogy mit hozott az életünkbe? Életörömöt, őszinteséget, tanácsokat, támogatást, nevetést. A 25 év alatt sokat változtunk, ám az a fajta kíváncsiság, életvidámság és minőség, amelyet a JOY képvisel, soha nem megy ki a divatból.Az az érzés pedig, amit mi érzünk, akik a szívünkbe zártuk a JOY márkát és szellemiségét, talán szintén nem megy ki a divatból, sosem halványul el. Sok minden változott a 25 év alatt, például (már férfiaktok sincsenek... ), már nem magázódunk az olvasókkal, talán még közvetlenebb és őszintébb a kapcsolatunk, mint valaha, és igazán támogató barátnői lehetünk az olvasóinknak, immár minden platformon, a nyomtatott formátumon túl online, a közösségi médiában, videókban is.
25 éve tanácsolunk, kérdezünk, vigasztalunk, támogatunk és együtt nevetünk, mint igazi legjobb barátnők. Legalább még tízszer ennyit kívánok a JOY-nak, és ezúton is, az egész szerkesztőség és a kiadó nevében szeretném megköszönni a megtisztelő figyelmet, a hirdetőink és olvasóink támogatását, hűségét, valamint a magazin hasábjain szereplő sztárok őszinteségét és azt, hogy egy kis betekintést adtak és adnak nekünk gondolataikba, érzéseikbe!

- mondta beszédében Alberti Petra

A JOY Magazin első lapszáma 1998 nyarán jelent meg, az ünnepi, negyed évszázados kiadás pedig 2023. augusztus 23-án került a standokra. Magyarország egyik legnépszerűbb női és életmódmagazinjából eddig 15.118.306 példányt értékesítettek, a 2009-ben elindított joy.hu pedig ma már havi több mint 1 millió valós felhasználót vonz.

„A JOY igazi trendszetterként indult útjára és ma is ezt a szerepet tölti be. A Marquard Group Hungary-nél a tartalomban hiszünk, ehhez pedig folyamatosan kutatjuk az újabb és újabb digitális megoldásokat”

- mondta elFenyővári Szilvia, a JOY Magazint is kiadó svájci médiavállalat ügyvezető igazgatója.

Az ünnepi kiadás borítóján három népszerű magyar színésznő látható. Ónodi Eszter volt 2000-ben az első hazai sztár a JOY címlapján, őt követte Osvárt Andrea Osvárt Andrea Színésznő, Modell, Producer 10cikk 1galéria 1videó Még több róla és Dobó Kata is. Most mindannyian örömmel vállalták, hogy együtt idézik meg a múltat, szembesülnek régi vallomásaikkal és szerepelnek a fotókon.

A JOY 2023-ban igazi multiplatform brand. A márkához kötődő JOY Napok immáron 15 éve ország egyik legjelentősebb vásárlói eseménye, a JOY Tündér CSR program pedig 2015 óta támogat értékes kezdeményezéseket, társadalmi ügyeket. A JOY Social Media Award már hét alkalommal díjazta az ország legkreatívabb, legnépszerűbb közösségi média sztárjait. A JOY Prix de Beauté 22 éve a magyar szépségipar legjelentősebb díja, a gálaműsor a szakma egyik fontos találkozóhelye. A JOY 2018 őszén a magyar médiapiacon elsőként csatlakozott a Fur Free szőrmementes kezdeményezéshez - száműzött minden szőrméből készült terméket és azok hirdetéseit is a lapból.

Fő támogatóink, akik nélkül az esemény nem jöhetett volna létre az ANSWEAR.HU, ANSWEAR LAB, ILLETVE A FIAT500 voltak:

Kép
Kép

Vendégek a felső szinten megtalálhatták a BÚZAVIRÁG GIN és a MÁRKA üdítő italkülönlegességeit, A SZAFI édes és sós falatkáit, illetve a POPCORNBAR-snack-jeit.

Kép
Kép
Kép
Kép

A JOY szülinapi tortájáról és a finomabbnál finomabb vegán sütikről a SUGAR! gondoskodott:

Kép

A Selfie Spinner segítségével pedig az időutazást is megörökíthették a vendégeink:

Láttad már az este legvagányabb sztárszettjeit?

Galéria / 10 kép

Legjobban öltözött sztárok a JOY 25. születésnapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Kép

7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!