Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Létezik örökké tartó szerelem? 5 módszer, ami segít ebben

szerelem,örök szerelem
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ki mondta, hogy a szerelemnek muszáj elmúlnia? A szakértők sem értenek egyet ezzel, hiszen akad néhány módszer, ami segít, hogy sokáig megmaradjon a rózsaszín köd!

A párkapcsolat elején még mindenki azt hiszi, hogy a szerelem örökké fog tartani, de ahogy telik az idő, sokaknál szinte teljesen kialszik a láng. A hétköznapi rutin, a megszokás, az unalom együttesen oszlatják el a rózsaszín ködöt, mígnem azon kapják magukat a felek, hogy a szerelemnek nyoma sincs. De tényleg így kell ennek lennie? Tényleg nincs esély arra, hogy valakik évtizedeken át őszintén oda legyenek egymásért?

A szakértők szerint igenis van erre lehetőség; azonban ezért neked és a pasidnak is tennetek kell. Akad pár módszer, ami segít életben tartani a tüzet, ezért jó, ha tudod, hogy ha az alábbiakat megteszed a pároddal, a szerelem hosszú ideig nem fog elmúlni részetekről!

1. Valami új

Ha minden nap ugyanazt csináljátok, egy idő után unalmassá válik a kapcsolatotok. Ezért javasolják a szakértők, hogy próbáljatok ki minél gyakrabban új dolgokat együtt, ezáltal ugyanis endorfin és szerotonin szabadul fel a szervezetedben. Ezek a hormonok felelnek a boldogságért és a szerelem érzéséért! Kiránduljatok, próbáljatok ki egy sportot közösen, egyetek olyat, amit még sosem; ez mind megerősíti a köteléket kettőtök között.

2. Szeretetnyelv

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat működőképes legyen hosszú távon is, meg kell ismernetek egymás szeretetnyelvét. Szakértők szerint ugyanis ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindketten szeretve érezzétek magatokat. Nem kell megijedni, ha úgymond "eltérő nyelvet beszéltek", hiszen ha képesek vagytok megtanulni a másikét, a kapcsolatotok erős marad.

A szeretetnyelvekről az alábbi cikkben részletesen is olvashatsz:

3. Beszélgetések

Az első randikon képesek voltatok órákig beszélgetni, de ha már együtt is éltek, valószínűleg sokkal kevesebb őszinte társalgásra kerül sor. Munkából hazaérve inkább tévéztek, pihentek, feltöltődtök, és minőségi időt nem igazán töltötök együtt. Épp ezért fontos, hogy sort kerítsetek erre is. Kapcsoljátok ki a sorozatokat, és ne hagyjátok, hogy az internet vagy bármi más elterelje a figyelmeteket. Beszélgessetek őszintén, kettesben!

4. A hálószobában...

A rengeteg tennivaló mellett a szex is háttérbe szorulhat, és egy idő után talán unalmasabbá is válhat. Pedig az intimitás nagyon fontos része a kiegyensúlyozott kapcsolatoknak! Szakértők szerint időnként muszáj kreatívnak lenni az ágyban, új pózokkal kísérletezni, esetleg megfűszerezni egy masszázzsal az együttléteket.

5. Meglepetések

Mindenki imádja a meglepetéseket, ezért nem szabad elfeledkezni róluk. Néha kell, hogy bármiféle ok nélkül meglepjétek egymást a pároddal, hogy úgy érezzétek, fontosak vagytok egymásnak. Akár az is elég, ha megleped őt egy vacsival a kedvenc étterméből, vagy hagysz neki egy romantikus üzenetet az ágyon, amikor tudod, hogy egy ideig nem fogtok találkozni.

Ha ezekre odafigyelsz, sokkal nagyobb eséllyel állja ki a kapcsolatotok az idő próbáját!

Galéria / 5 kép

Ezeket akkor csinálja egy férfi, ha tényleg szerelmes beléd

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!