Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp szeptember 4-10.: a Bikáknak időnként érdemes kockáztatniuk, a Rákok felelősségteljes feladatban bizonyíthatnak

Heti horoszkóp szeptember 4-10.: a Bikáknak időnként érdemes kockáztatniuk, a Rákok felelősségteljes feladatban bizonyíthatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 4-10.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten olyasmire derül fény, ami meglehetősen kellemetlenül érint és alapjaiban rengeti meg a biztosnak tűnő helyzetedet, az önbizalmadról már nem is beszélve. Ugyan ettől eléggé rosszul érzed magad, azért beláthatod, mégis jobb, hogy most bukott ki a dolog, hiszen most még van lehetőséged változtatni és egy másik útvonalat választani. Ne arra figyelj, hogy ez mennyire kellemetlen a számodra, sokkal inkább arra koncentrálj, hogy mit tanulhatsz belőle, s akkor a jövőben nem kerülhetsz hasonló helyzetbe. Gondolj bele, ilyen tapasztalatokra is szükséged van ahhor, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

BIKA (április 21-május 20)

Elég nagy áldozatokat kell hoznod az előtted álló héten, mely kihúzhatja alólad a magabiztos talajt. Nem olyan fekete vagy fehér ugyanis a helyzet, hiszen tudod, hogy amennyiben mindent egy lapra teszel fel, abban az esetben bizony benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul rohannál fejjel a falnak, az élethez ugyani jócskán kell bátorság is. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után számodra is eljön majd a siker!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten valaki téged akar felelőssé tenni egy olyan ügyben, amelyhez olyannyira nincs semmi közöd, hogy nem is tudtál az egészről. Épp ezért, mielőtt még rád húzná a vizes lepedőt, határozottan állj ki magadért, s ne hagyd, hogy olyasmit varrjanak a nyakadba, amiért másnak kellene elvinnie a balhét. Hidd el, ha kellőképpen magabiztos és határozott vagy, nem fog senki kételkedni benned, az illető pedig kénytelen lesz beletörődni: ezúttal csakis ő hibázott. Ki mondta, hogy hagynod kell magad és mindig bele kell törődnöd mindenbe?!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg a feletteseid az előtted álló héten, ráadásul olyan határidőt szabnak, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséget abszolút nem hagynak, így a sorsodba beletörődve fejest kell ugranod a dologba. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni a siker érdekében, és akkor a végén nem kell lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgodat, hogy bármiképp alakul is a helyzet, téged ne terheljen a lelkiismeret-furdalás érzése.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten állást kell foglalnod egy igen-igen sarkallatos kérdésben, melyből ugyan szíved szerint kihátrálnál, mégis mivel nagyobb plénum előtt kérik ki a véleményedet, ezért nem tudsz a helyzetből kimenekülni. A hallgatás tehát, bár kétségkívül ez a kényelmesebb, mégsem a legjárhatóbb út ebben az esetben. Szólalj meg bátran, mondd el, mit gondolsz, hiszen abszolút nem biztos, hogy a többiek ellenszenvét váltod ki vele, sokkal inkább becsülni fognak érte, ráadásul te is büszke lehetsz a szókimondásodra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan terveid vannak a jövőre nézve, melyek nem kevés áldozattal járnak, ugyanakkor hatalmas sikereket tartogatnak. Mielőtt azonban felforgatod a jelenlegi életedet, előtte mindenképp érdemes mérlegelned valamennyi kockázatot, hiszen azért nem egy sétagaloppról van szó, sokkal inkább eszeveszett vágtáról. Amennyiben elakadnál és tanácstalan lennél, abban az esetben keress valakit, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, mondd el neki minden kételyedet, ami megfogalmazódott benned és hagyd, hogy utat mutasson neked. Csak akkor vágj bele bármibe, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten valami nem a terveidnek megfelelően alakul, emiatt iszonyúan frusztrált vagy, elég nehezen tudod ugyanis a kudarcot feldolgozni, hisz nagyon fontos volt számodra ennek a bizonyos célnak az elérése. Mielőtt azonban végleg lemondanál a sikerről, előtte győződj meg róla mindenképp, hogy semmi esély nincs arra, hogy korrigálj és a dolgokat a helyes irányba tereld. Ne rögtön a kudarcot lásd az egészben, igyekezz inkább megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát, s akkor legközelebb talán szerencsésebben alakulnak a dolgaid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyan projekt ötletével talál meg az előtted álló héten, melytől neked egyenesen hideglelésed van, olyannyira elrugaszkodik a az értékrendedtől, hogy hirtelen nem is találod a szavakat a helyzetben. Amennyiben valóban ennyire távol áll tőled, abban az esetben ne is bizonytalankodj a válasszal, csakis olyasmit vállalj el, ami a számodra is a teljesíthető kategóriából való, a jó ízlés határain belül. Egészen nyugodtan mondj nemet, ha lehetetlent kérnek tőled, hisz neked semmaz a célod, hogy bonyolítsd a saját életedet, folyamatosan lehetetlen helyzetekbe sodorva magad, nem igaz?

NYILAS (november 23-december 21)

Teljesen biztos vagy benne, hogy nem csúszhat hiba a számításodba egy bizonyos ügy kapcsán, ennek okán szinte már csukott szemmel mész az általad kiválasztott úton. Mivel azonban kissé vaskosabb magabiztossággal mész előre, épp ezért nem feltétlenül veszed észre, hogy milyen váratlan akadályok leselkednek rád. A siker receptjéhez valóban elengedhetetlenül szükséges a magabiztosság, ne feledd azonban, hogy a túlzott önbizalom könnyen visszaüthet. Mindig higgy magadban, az éberség azonban sohasem árt, épp ezért figyelj mindenre, s ne rutinból cselekedj. A győzelem alapvetően rajtad múlik!

BAK (december 22-január 20)

Szeptember első hetében sikerül olyan eredményt elérned, amely egészen kivételes, te pedig különösen büszke lehetsz magadra, hiszen rengeteg energiát áldoztál rá. A célegyenesbe érve tulajdonképp már csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, ne örülj azonban túl korán a sikernek, hisz bármikor kerülhetsz még kátyúba egy óvatlan pillanatban. Nincs baj azzal, ha örülsz, csupán ne bízd el magad, inkább akkor ünnepelj, ha tényleg állsz a dobogó legfelső fokán!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni, ennek okán egyfajta általános tisztelet övez. Az előtted álló héten is szükség lehet a segítségedre, hiszen olyan helyzet adódik, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a hatalmas kalamajkát és ezért mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik neked, bár nem szorulsz védelemre. Viszont rá kell jönnöd, hogy az illető őszintesége eléggé kétséges, hiszen könnyen lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond. Mielőtt azonban nekirontanál és felelősségre vonnád, mindenképpen győződj meg arról, hogy valóban áskálódik ellened. Ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, akkor próbálj valamiképp rákérdezni, hiszen korántsem biztos, hogy valamennyi pletyka igaz, már csak ezért is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Tovább dagad a botrány: Daniel Radcliffe keményen beszólt a Harry Potter írójának

Nem indul túl jól a nemzetközi Harry Potter nap, úgy tűnik, Daniel Radcliffe és J. K. Rowling között ugyanis továbbra is hűvös a viszony.

Kép

Újabb sokk: Vilmos herceg elárulta, miért szakított Katalin hercegnével

A brit királyi családhoz közel álló fotós, Arthur Edwards elárulta, miért döntött úgy a trónörökös, hogy pontot tesz a kapcsolata végére szerelmével.

Kép

Napi horoszkóp május 2.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, a Mérlegek bizalmával visszaél egy bizonyos személy

A hét második felében is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Ismerd meg Diana hercegné magyar hasonmását: félelmetes az egyezés!

Döbbenetes a hasonlóság III. Károly brit király első felesége és Képli Barbara között, akinek fotója felrobbantotta a netet!

Kép

A szakértők felfedik: ezt teszi az agyaddal, ha TV-n alszol (el)

Sokan azt gondolják, nem számít, megy-e a háttérben a TV éjszaka vagy sem, de igenis óriási hatással van az agyunkra.

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!