Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 22-28.: a Skorpiók súlyos titok őrzőivé válnak, a Bakok számukra roppant kényelmetlen szituációba kerülnek

Heti horoszkóp január 22-28.: a Skorpiók súlyos titok őrzőivé válnak, a Bakok számukra roppant kényelmetlen szituációba kerülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 22-28.

KOS (március 21-április 20)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz ugyanis semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

BIKA (április 21-május 20)

Annyi mindent vállalsz magadra az előtted álló héten, hogy azt sem tudod, miképp állj neki a feladatoknak úgy, hogy a legkevesebb hibával, határidőre teljesítsd a küldetést. A lehető leghatékonyabb munkavégzés érdekében érdemes tehát végiggondolnod, hogy mit és mi után fogsz elvégezni, pontosan azért, hogy út közben ne érhessenek olyan váratlan meglepetések, amelyek felboríthatnak mindent és kezdheted elölről az egészet. Nem a megmászhatatlan heggyel küzdesz, csupán egy kis akadálypályán kell végigmenned, az pedig, hogy teljesíted-e, csak azon fog múlni, hogy mennyire vagy edzett a feladatokhoz!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten bevállalsz olyan feladatokat, amelyek a szokásosnál jóval bonyolultabbak, tehát egész embert kívánnak. Mivel a határidő meg van szabva, épp ezért nincs igazán vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, akkor bizony elúszhat minden és szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz tehát kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon vagy hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és időben célba érhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Addig hezitáltlál egy bizonyos üggyel kapcsolatban, hogy az előtted álló héten bizony elúszik a lehetőség az eredményes befejezésre. Emiatt most nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna még ezután arra, hogy nekifuss újra a dolognak. A sikerért történő küzdés -te is jól tudod- borzasztóan kétesélyes játék. Ahhoz pedig, hogy elérd, magabiztosan, koncentráltan kell nekifutnod az akadálynak, nem elég, ha gondolatban megfogalmazódik benned a dolog. Tenned kell érte, menni, küzdeni, ez a siker kulcsa, ne feledd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, hogy épp nem minden kerek és rózsaszín az életedben. Pozitív gondolkodásod ma sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnt, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje dolgozol egy bizonyos ügyön, amelynek a felelőssége nem kicsi, pontosan tudod tehát, hogy nem sok a hibázási lehetőséged. Nem tudod eldönteni, hogy az ebből adódó tehertől fáradtál-e el jobban, avagy attól, hogy borzasztóan nagy fokú koncentrációt igényel az, hogy a lehető legjobban teljesíts. Bármi is az oka, érdemes elgondolkodnod, hogy megpihensz egy picit, hisz annak nem túl sok értelme van, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával menj előre anélkül, hogy egy pillanatra is körülnéznél. Ne rohanj fejjel a falnak, inkább keress másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyadat. Majd akkor visszatérhetsz, ha valamennyire ismét készen állsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta dolgozol egy számodra fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy gyakorlatilag monoton, jól betanult mozdulatokkal mész előre, mindenféle eredmény nélkül. Az előtted álló héten azonban ideális helyzet adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten valaki olyan titkot bíz rád, amely nélkül -utólag belegondolva- abszolút meglettél volna, most azonban tonnás terhet érzel a válladon. Ugyan semmilyen titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten olyasféle vártalan fordulat következik be egy általad kontrollált ügyben, amely borzasztóan megrémít, szíved szerint gyakorlatilag azonnal futásnak erednél. Amennyiben azonban sikerül kissé megnyugodnod és legyőznöd az első pillanatban eluralkodni látszó félelmedet, abban az esetben máshogy is tekinthetsz a kialakult helyzetre. Igyekezz inkább úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmedet. Ne fuss el az első percben, hiszen még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad az előtted álló héten egy bizonyos helyzetben, amelybe akaratodon kívül kerültél, olyan szerepet testál ugyanis rád valaki, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged levenni a rád aggatott jelmezt, abban az esetben egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod rajta, egyszerűen szabadulj meg tőle, hisz érthető módon rendkívülien frusztrál a dolog. Ha pedig nem jött még el a megfelelő alakalom arra, hogy kibújj a szerepből, akkor mindenképp húzódj meg és várj az első lehetőségre. Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyszabású terveid vannak a jövőre nézve, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy végre valóra váltsd a nagy álmodat. Készülj fel azonban, lesznek olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásodat, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette!

HALAK (február 20-március 20)

Hatalmas sikerélményt szerezhetsz az előtted álló héten egy olyan ügyben, amelynek pozitív előremeneteléért korábban egy lyukas garast nem adtál volna, most azonban rendkívüli büszkeséggel tölt el az, ahogy mások elismerik azt a sok energiát, amit befektettél. Használd ki a sikerrel járó öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban, de ne tölts azzal túl sok időt, hogy magadat ünnepelteted, hiszen számos új kihívás vár rád. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban, amennyiben ugyanis rendelkezel elegendő tapasztalattal, nem létezhet az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!