Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp január 15-21.: a Rákoknak változásra van szükségük, a Szüzek váratlan helyzettel szembesülnek

Heti horoszkóp január 15-21.: a Rákoknak változásra van szükségük, a Szüzek váratlan helyzettel szembesülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasni a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP JANUÁR 15-21.

KOS (március 21-április 20)

Olyasféle probléma foglalkoztat, amelyre abszolút nincsen ráhatásod, illetve nem is vagy kompetens abban, hogy egymagad vállald a feladat terhét. Érdemes tehát végiggondolnod, hogy ki lehet az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki azt, ami a lelkedet nyomja, akkor nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha feltárod ennek a bizonyos embernek a problémádat, az már pozitív, hisz könnyítettél a lelkeden, s reménykedhetsz benne, hogy az illető hasznos tanácsokkal is szolgálhat. Megoldáscentrikusan gondoljátok át közösen a helyzetet, s könnyen lehet, a megoldás közelebb van hozzád, mintsem azt gondoltad volna!

BIKA (április 21-május 20)

Maximálisan a tisztességes játék híve vagy, minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, hogy a legrövidebb és egyenes úton juss el a célodig anélkül, hogy másoknak ártanál vagy átgázolnál bárkin. Éppen ezért okoz akkora csalódást neked, amikor valaki hátba támad, s lelkiismeret-furdalás nélkül a földbe tapos. Meg kell azonban tanulnod, hogy az élet már csak ilyen, s te magad akármennyire is szeretnél tisztességes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem ezt a megoldást választják. Nem kell azonban mindig felvenni a kesztyűt, mert ha egy gazemberrel becsületes eszközökkel próbálsz küzdeni, azzal mindjárt az ő mocskos módszereit is legitimálod. Az ilyen embereket inkább messziről kerüld el!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé monotonnak érzed a jelenlegi munkádat, abszolút nem vagy elégedett, éppen ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb továbblépj és végre olyasmivel foglalkozz, amit érdekesnek tartasz és ami rejt némi izgalmat is magában. Ne akard azonban túltolni a dolgot, mert azzal csak azt fogod elérni, hogy hibát hibára halmozol majd, és nem tudsz szabadulni a mostani helyzetedből. Inkább érdemes végiggondolnod, mit és hogyan kellene tenned ahhoz, hogy mielőbb letudd végre a lezáratlan és kényelmetlennek tartott ügyeidet úgy, hogy azok lehetőség szerint később se köszönjenek vissza. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, szükséged van egy kis változásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass, inspirálódhass annak érdekében, hogy végül megtaláld azt, amiben kiteljesedhetsz. Alaposan gondold tehát át, hogy a készülő toronyból honnan veszel ki építőelemeket, s azokat hová illeszted vissza ahhoz, hogy stabilabb építményt kapj. Ha nem jól döntesz, a torony csak egyre ingatagabb lesz és bizony könnyen a nyakadba borul az egész. Ne olyasmin próbájl változtatni, ami a projekt egészének sikerét veszélyeztetheti. Ezúttal jelentéktelennek tűnő kis lépések is hatással lehetnek az eredményre, most ezekre koncentrálj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten egy régi, eléggé elmérgesedett konfliktust rendezhetsz végre valakivel, aki azelőtt igencsak fontos szerepet töltött be az életedben, egy csúf vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, abban az esetben szedd össze minden gondolatodat és mondanivalódat, keresd meg az illetőt, és próbáld rendezni a konfliktust annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne örökké ez járjon a fejedben. Vedd figyelembe az illető érzéseit, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit is és igyekezzetek közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi, felhőtlen kapcsolat, mégis sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlan helyzettel szembesülsz az előtted álló héten, amelyben amennyiben nem fókuszálsz, abban az esetben egyik pillanatról a másikra kicsúszhat a kezedből az irányítás. Ne ess azonban kétségbe, találd meg a tempót, amely mellett a legkevesebb esélyed van arra, hogy nagyot ess. Mivel nincs nagy ráhatásod a dolgok alakulására, épp ezért teljesen felesleges aggódnod, hogy mi lesz később. Maradj azonban éber, hisz eljöhet a pillanat, amikor lehetőséged lesz ismét magadhoz ragadni az irányítást.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten hirtelen elkezdesz kapkodni egy bizonyos projekt kapcsán, mely sokkal nagyobb türelmet igényelne, neked azonban elfogy, épp ezért sürgeted az eredményt. Amennyiben valaki jótékony szándékkal szeretne közeledni feléd, te gyakorlatilag azonnal letorkollod, nem engeded, hogy bárki bármiféle észrevételt tegyen. Mivel jelen pillanatban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj, épp ezért fújd ki magad és próbáld meg élvezni azt, amit csinálsz, hidd el, jobban jársz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akaratodon kívül belesodródsz egy szerencsétlen szituációba az előtted álló héten, amelyben ugyan az első pillanattól kezdve eléggé kényelmetlenül érzed magad, sajnos azonban nem-igen van más választásod, mint a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyedet. Próbáld a maximumot kihozni magadból, ne engedd, hogy a körülmények befolyásoljanak. Csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hiszen érthető módon a lehető legkorábban szeretnél szabadulni ebből a kínos helyzetből.

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amit eddig elbagatellizáltál, az előtted álló héten mégis nagy hangsúlyt kap, mely igen jelentős aggodalommal tölt el. Ahelyett azonban, hogy az idődet azzal vesztegetnéd, hogy lerágod a tíz körmödet, inkább fókuszálj arra, hogy miként tudod mihamarabb megoldani a problémát, nehogy aztán a végén a nyakadba szakadjon az egész. Minden más ráér, hisz nálad ez van a fontossági sorrend élén, így semmi más nem lehet olyan sürgető, mint ez az egyetlen dolog, amelynek nem odázhatod tovább a megoldását. Gyorsan zárd le az ügyet, hogy ne nyomaszthasson tovább s, hidd el, akkor te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron meg szeretné határozni, hogyan és miként éld az életedet annak érdekében, hogy mindenképp boldog legyél. Te először rendkívül indulatosan reagálsz a kéretlen életvezetési tanácsokra, ám rá kell jönnöd, ez sehova nem vezet majd. Éppen ezért érdemes higgadtabban elbeszélgetned vele, s határozottan és világosan a tudtára kell adni, miért szeretnél a saját életed alakításáról te magad dönteni. Tedd számára egyértelművé, hogy önálló, szuverén személyként nem szorulsz mások kéretlen tanácsaira, igyekezz azonban tapintatosan szóba hozni a témát, nem kell ugyanis a lelkébe gázolnod ahhoz, hogy megértess vele valamit!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezdesz ráunni az örökös, látszólag cél nélküli vesszőfutásra, nem igazán látod, merre tartasz vagy tartasz-e egyáltalán bárhová. Leállni nem mersz, hiszen azt a helyzet abszolút feladásaként értékelnéd. Mindez azonban csak önámítás, hisz kétségkívül mozgásban vagy ugyan, mégis csupán körbe-körbe szaladgálsz. Ideje lenne véget vetni az önbecsapásnak, ebből a dologból ugyanis semmit nem fogsz kihozni, találj inkáb valami értelmes célt, ami talán ngyobb sikerrel kecsegtető munkára motivál. Még nem késő, éppen ezért érdemes végiggondolni, igazából merre szeretnél tartani, s egyáltalán mit vársz az élettől!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, kezd elfogyni belőled a szufla, egyszerűen nem maradt erőd ahhoz, hogy továbbmenj, még annak ellenére sem, hogy érzésed szerint okosan beosztottad az energiádat. Ne mondj le azonban ilyen könnyen a sikerről, az általad kitűzött célokról, átmenetileg keress valamiféle elfoglaltságot, amely pihentet, ne ragadj bele a monotóniába, hisz akkor oda az eredmény. Keresd az új impulzusokat, az új élményeket, amelyek lendületet adhatnak a továbblépéshez. Fontos, hogy mindig legyen célod, hogy motiváljon a sikeréhség, amely ösztönöz. Hidd el, menni fog!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!