Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Fény derült arra, kik és mit örökölnek Erzsébet királynő 500 milliós vagyonából

Fény derült arra, kik és mit örökölnek Erzsébet királynő 500 milliós vagyonából

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Kiszivárgott néhány információ a királynő örökségét illetően.

Erzsébet királynő múlt héten hunyt el, 96 évesen, 70 év uralkodást követően. Már korábban is tudni lehetett, hogy őt a trónon fia, III. Károly követi, Kamilla pedig királyné lesz. Most pedig már azt is sejteni, a királynő hatalmas vagyonát mely családtagok öröklik meg!

II. Erzsébetnek megközelítőleg 500 millió dolláros privát vagyona volt, talán nem ér váratlanul, de ezek jelentős részét III. Károly örökli tovább, így ők mennek feleségével a Buckingham-palotába is. A részletek még nem teljesen tiszták, de a Bunte lap forrásai alapján már kiszivárgott néhány információ az örökség kapcsán. Például az, hogy a királynő értékes ékszergyűjteményének jelentős részét Katalin hercegné kaphatja meg, valamint a Windsori-kastély is valószínűleg Vilmosék tulajdonába kerül. Már most is ennek közelében laknak, hiszen nemrég költöztek ide.

Mivel korábban Károly birtokában volt cornwalli birtok, amit 21 évesen kapott meg (és az ő vagyonának jelentős része is ebből származik), most ezt továbbadja elsőszülött fiának, Vilmos hercegnek. Ez jelenleg olyan egy milliárd fontot érhet, és mivel mostantól Vilmos Cornwall hercege is egyben, így érthető, hogy hozzá kerül az ingatlan.

A Bunte forrásai szerint a királynő Harry hercegre és Meghanra is gondolt, hiába az elmúlt évek rossz viszonya. Rájuk hagyta ugyanis a Frogmore Cottage-et, az épületet, ahol korábban együtt éltek, mielőtt Amerikába költöztek volna.

Ezzel szemben fiára, András hercegre az információk szerint semmit sem hagyott, hiszen több szexuális zaklatási vád is felmerült ellene. Ettől függetlenül Erzsébet királynő imádott kutyusai hozzá kerültek. További részleteket, hogy többi gyermeke, unokái kaptak-e bármit az örökségből, nem tudni, de a hivatalos bejelentésig még bármi kiderülhet.

Ezeket a képeket se hagyd ki!

Galéria / 16 kép

II. Erzsébet királynő cseppet sem hétköznapi élete fényképeken

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.