Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jelek, hogy nem is introvertált vagy, hanem egy érzékeny lelkű extrovertált

érzékeny,introvert
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Gondoltad volna, hogy a nagy érzékeny emberek sokszor tévesen tartják magukat introvertáltnak? Az alábbi jelekből kiderítheted, nálad mi a helyzet.

Egy introvertált és egy extrovertált ember között elég nagy különbségek vannak, mégis, az már számtalanszor bebizonyosodott, hogy mindkettő személyiségtípusból van bennünk valamennyi. Persze az egyik általában erőteljesebb hatással van ránk, mégis, könnyen lehet, hogy talán eddig te sem ismerted ki magad teljesen. Ugyanis azok az extrovertált emberek, akik rendkívül érzékeny lélekkel rendelkeznek, sokszor tévesen tartják magukat introvertáltnak, hiszen sokkal erősebb hatással vannak rájuk a külső ingerek. Lássuk, vajon te is közéjük tartozol-e: ha az alábbi jelekben magadra ismersz, a válasz egyértelműen igen!

1. Nincs problémád azzal, ha több ember vesz téged körül, azonban nagyon sokat számít a viselkedésedben az, hogy kik ezek a személyek. Ha olyanok vannak körülötted, akiket nem igazán kedvelsz, csendes leszel, és elszigeteled magad, de ha már jobban ismered őket, kivirágzol, és a középpontba kerülsz.

2. Egy-két közeli barátod van, akikkel minden nap beszélsz, és sokat találkozol is velük. Introvertáltnak tartod magad, mert nem jársz nagy társaságokba, de ha jobban belegondolsz, igazából nagyon sok időt töltesz másokkal; csak ez többnyire ugyanaz a néhány ember. De mi ezzel a baj?

gif

3. Azt szeretnéd, hogy mindenki kedveljen téged. Sokszor viszont ez olyan szorongást teremt benned, amit összekeversz az introvertáltsággal. Annyira tartasz attól, hogy nem fognak szeretni téged, esetleg beégeted magad, hogy inkább eltávolodsz másoktól, és nem keresed a társaságukat.

4. A nagyon érzékenylelkű emberek imádják a szerelmet, a szenvedélyt, és ha épp kapcsolatban vannak, ragyognak. Persze az introvertált embereknek is fontos mindez, ám az extrovertáltak azok, akik igazán képesek ezt megélni, és ki is mutatni. Magadra ismertél, igaz?

5. Ha megfigyeled, hogy érzed magad egyedül, és hogyan, amikor a barátaiddal, családtagjaiddal vagy együtt, rájössz, hogy utóbbi esetben vagy a legboldogabb. Sokszor azt gondolod, hogy egyedül jobb neked, de ilyenkor ébredsz rá arra, hogy igazából szükséged van olyanokra, akik megértenek téged.

gif

6. Gyerekként kimondottan extrovertált voltál, sok barátod volt, szerettél másokkal játszani. Aztán valami megváltozott benned, sokkal csendesebb és visszafogottabb lettél, ráadásul több időt töltesz egyedül. Valószínűleg történt valamilyen traumatikus dolog az életedben, amit így próbálsz tudat alatt feldolgozni. Lehet, hogy ideje megnyílnod!

7. Szívesebben dolgozol egyedül, mert csak úgy tudsz igazán haladni, és különlegeset alkotni. De ugyanakkor fontos számodra, hogy a végén másokhoz kötődjön a munkád: például íróként egyedül kéne dolgoznod ugyan, de a végén másokkal is megosztod az alkotásod, akik reagálni tudnak rá. Ilyen lenne az álomkarriered!

8. Ha el kéne mondanod, milyennek képzeled a tökéletes jövődet, biztos, hogy lenne benne egy boldog párkapcsolat, közeli családtagok és nagyon jó barátok. Ez is arra utal, hogy te nem igazán vagy introvertált alkat, egyszerűen csak úgy döntöttél, hogy jelenleg nem akarsz közel kerülni másokhoz. De valójában egy extrovertált személyiség vagy, akinek igenis fontosak az emberi kapcsolatok!

gif

Ha viszont a cikk elolvasása után is introvertáltnak tartod magad, az alábbi kutyafajták passzolnak hozzád!

Galéria / 5 kép

A legjobb kutyafajták introvertált emberek számára

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!