Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, amin változtatnod kell ősszel

5 dolog, amin változtatnod kell ősszel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem csak a meleg ruháidat kell elővenned ősszel. Nem árt, ha az öltözködésen kívül még néhány dolgon változtatsz egy kicsit.

A szépség rutinodnak is egészen másmilyennek kell lennie a hideg időben, mint a melegben. Védened kell a hajadat, a bőrödet és a tested minden pontját, de most nem az erős napfénytől, hanem a hidegtől.

Szerezz be egy hidratáló hajbalzsamot!

A hűvösebb idő szárítja és dehidratálttá teszi a frizurádat. A tápanyagra szomjazó fürtjeidnek nagyon jót tesz, ha hidratáló balzsammal puhítod őket.

Viselj valamit a fejeden!

Eddig hagyhattad szabadon a hajadat, de amint lejjebb kúszik a hőmérő higanyszála, védened kell a fejedet, hogy ne fázzon meg. Viselj egy stílusos kalapot vagy egy menő sapkát, amikor nincs túl meleg.

Cserélj arctisztítót!

Nyáron elég könnyedebb szerekkel lemosnod és ápolnod az arcodat, ősszel viszont nagyobb odafigyelést igényel. A zselés és habzó lemosók helyett olyat érdemes használonod, ami hidratál is, amellett, hogy tisztít.

Nem mindegy, milyen vízzel zuhanyzol!

Bár jól esik forró vízzel zuhanyozni, ha hideg van kint, ezen a szokásodon változtass azonnal. A nagyon meleg víz szárítja a bőrt, és el is gyengíti. A hajadtól elvonja a fontos olajokat, amitől szép fényes lesz. Inkább legyen a fürdővized langyos, kissé meleg, de sosem forró.

A színek fontosak

Ideje eltenned a rikító színű rúzsokat ősszel, és elővenni a bogyó színeket, mélyebb, sötétebb árnyalatokat. Imádni fogod őket magadon!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Kedvencünk a camel táska

Nem is olyan nehéz ezeket a szokásokat bevezetni!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!