Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mit üzennek a csillagok? JOY Napi horoszkóp: május 24.

Europress
Mit üzennek a csillagok? JOY Napi horoszkóp: május 24.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudni szeretnéd, hogy mit üzennek neked a csillagok a mai napra? Akkor olvass tovább! Ezentúl naponta jelentkezünk horoszkópunkkal!

NAPI HOROSZKÓP - 2016. május 24.

KOS (március 21-április 20)

Ideje kimozdulni a komfortzónádból, levetni a félelmekkel és indokolatlan gátlásokkal teli kabátod, hisz valami olyan kaland vár rád, ami ezekkel együtt nem lehetséges. Nyiss az izgalmas dolgok felé!


BIKA (április 21-május 21)

Számodra mindig könnyebb és biztonságosabb valakivel együtt, kézen fogva menni és szembenézni, akár a legnehezebb akadályokkal is. Ám amennyiben azt érzed, hogy egymást hátráltatjátok, jobb lesz, ha elengeded a társad kezét, hisz lásd be, annak semmi értelme, hogy egyik fél húzza vissza a másikat.

IKREK (május 22-június 21)

Nagyon nem fűlik a fogad egy új feladathoz, amivel megbíztak, de akárhogy is bujkálsz, a hunyó mindenhol megtalál, épp ezért nem is érdemes bujkálnod. Minél hamarabb látsz neki, annál előbb szabadulsz. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Ha csali nélkül horgászni mész, indulás előtt felesleges előre megígérned, mekkora fogással térsz majd haza. Csali nélkül, a jó szerencsére várva nem is érdemes horgásznod, hisz az eredmény eleve el van rendelve. Ne tegyél olyasmivel kapcsolatosan elhamarkodott ígéretet, amiről pontosan tudod, hogy nem vagy képes teljesíteni. Sokkal könnyebb leszel tőle, ha nem veszel ekkora felelősséget a hátadra.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ne vegyél olyan terhet a válladra, amely alatt összeroskadsz, csak azért hogy a mások által elmaszatolt ügyeket Te takarítsd fel. Ne vállald magadra, hagyd az érintetteket érvényesülni ez ügyben, ellenkező esetben könnyen belekeveredhetsz. Márpedig miért bonyolítanád a saját életed?!


Kép

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Még nem késő nekiállni azoknak a teendőknek, amiket eddig halogattál, sőt! Talán soha jobbkor! Minden fejben dől el, ha megérett benned az elhatározás, ne félj cselekedni! Az eredmény garantáltan elégedettséggel fog eltölteni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Izgalmadban mind a tíz körmödet lerágnád legszívesebben, de nyugalom! Mindent a maga idejében! Nem kell elsietni a dolgokat, mert minél jobban sürgetsz valamit, annál nagyobb az esély arra, hogy a fejeden landol az egész, és kellemetlenül az arcodon csorog majd lefelé.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Folyamatban lévő ügyeid a tervek szerint alakulnak, végre egyenesbe látszanak kerülni az eddig bizonytalannak vélt dolgok, ne aggódj, hisz innen már minden sínen van! Nyugodtan arasd le a babérokat, megdolgoztál értük!

NYILAS (november 23-december 21)

Jól megtömted a hátizsákod a kirándulásra, alig bírod már szusszal. Olyan terhet cipelsz, ami igen nagy nyomásként nehezedik Rád. Innen szép nyerni, fel ne add útközben, mert ha sikerül elérni a célod, annál édesebb lesz a siker íze!

BAK (december 22-január 20)

Másokat elnézve irigységgel tölt el az, hogy ők sikerrel elérték kitűzött céljaik, miközben Te még mindig tétlenül, egy helyben toporogsz. De ne feledd, sosem tudhatod, hány liter verejték van az elért eredmény mögött. Vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe, hisz a győzelem, a siker mindenkinek adva van, csak meg kell dolgozni érte.

VÍZÖNTÖ (január 21-február 19)

Meghoztál egy döntést, ráléptél egy bizonyos útra, amely lehet ugyan, hogy nincs még kikövezve, de az tesz majd még keményebbé, ha Te, magad taposod ki. Hogy jó úton haladsz-e, az majd akkor derül ki, ha levonod az útközben meghozott döntéseidből a konzekvenciát. Csak vigyázz, le ne térj a megfelelő irányról, még akkor sem, ha maga, a farkas jön Veled szemben!

HALAK (február 20-március 20)

Ma semmi nem szegheti kedved, még a nap is szebben süt, egyszerűen boldoggá tesz minden. Élvezd ki minden pillanatát! Sétálj a szabadban, menj el vásárolni, mozizz, szánj időt a szeretteidre, töltődj, hisz nem minden nap ilyen szép!

DIY asztaldekoráció - Készíts mártogatott tányéralátétet

Add meg a módját a szervírozásnak! A tányér alá valót például magad is elkészítheted!

Napi horoszkóp május 23.: a Kosok kezében ott van a megoldás kulcsa, az Ikrek igaz barátjukra számíthatnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz fontos dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!