Ne maradj le a Joy-Napokról!
Már csak nap
óra
perc
A nap cikke

Meglepő titkok, amiket az éttermi dolgozók sosem árulhatnának el

Az egészséged érdekében is jó, ha tudod ezeket!

Még több olvasnivaló

Trendpercek: Egy táska, ami minden összeállításban jól mutathat!

Ezektől tényleg tátva marad a szád: mutatjuk 2017 leglegleg esküvői fotóit

9 dolog, amit csak akkor értesz, ha éltél már távkapcsolatban

Régen a fiúk viseltek rózsaszínt, a lányok pedig kéket – És ennek nagyon különös oka volt!

Meglepő titkok, amiket az éttermi dolgozók sosem árulhatnának el

Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Alig hisszük el, de kis híján egy világhírű énekesnő is szerepelt volna a Szépség és a szörnyetegben!

Hűvös idők divatja: A tűsarok csizma képében tér vissza közénk!

Olvass bele nálunk Tóth Vera történetébe!

Olvass bele nálunk Tóth Vera történetébe!
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Nemrég jelent meg Demcsák Zsuzsa és Bali Sándor Példa-Képek című könyve, amelyben 27 híres ember egy-egy sosem hallott történetét ismerheted meg. Nálunk, most beleolvashatsz Tóth Vera sztorijába...

Tapasztalatlan, önbizalomhiányos, 19 éves kislány volt, amikor az első siker jött: a Megasztár-győzelem. Még én is szavaztam rá, ami nem nagy szó, de annak tükrében, hogy soha, sehol szavazatot nem adtam le, számomra az.

A közönség juttatta el az első helyig. Ezt pedig soha nem felejti. Tóth Vera Tóth Vera Énekesnő 34cikk 3galéria 1videó Még több róla szerint a Megasztár-siker Isten kegyelme volt, mert neki semmi mást nem kellett tennie, csak énekelni. A többi furcsa volt számára. Hogyan szerethetik önmaga és a hangja miatt, ha még ő sem szerette önmagát?

(Athenaeum kiadó, 3990 Ft)
(Athenaeum kiadó, 3990 Ft)

Emiatt érezte úgy kezdettől fogva, hogy a siker hosszú távú megtartása kemény munka lesz, az ideig-óráig tartó ismertség csak egy löket, egy indító, amihez nem elég a kreativitás és a tehetség. Félt. Kezdettől fogva. Félt, hogy a csillaga leáldozhat és készült a kudarcra.

A sikert sem tudta eléggé élvezni, mert arra volt berendezkedve, hogy annak egyszer vége lesz. Ezer információ jut el hozzánk a bulvárból, de talán az a legkevésbé, mennyire maximalista. Félmunkát nem végez, színvonaltalan műsorokban nem lép fel. Nem vesz ki egy gitárszólót a slágeréből, mert egy rádióban ezt kérik. Az igényt nem szolgálja, hanem alakítja. Hisz abban, hogy kitartó munkával, elhatározással mindent el lehet érni. Szerinte nem szabad azokra hallgatni, akik szerint ebben az országban nem lehet sikeresnek lenni. Igenis lehet, ki kell hozni a maximumot a lehetőségeinkből!

Még nem volt olyan közönsége, akit ne tisztelt, szeretett volna. Mennyire furcsa, de valahogy egyértelmű, hogy a sikerek ellenére 26 éves koráig áldozatként élt. Neki a szenvedés volt megírva, neki azt járt – ezt érezte. Nem hitt magában, és ehhez – önbizalmának rombolásával – a drogproblémákkal küzdő akkori barátja is hozzájárult. A kapcsolat vége után olyasmi borzalomban élt, amit a pszichológia deperszonalizációnak és derealizációnak nevez.

Ez a megsemmisítő állapot, amiért a tibeti szerzetesek öt évig meditálnak, Verának megadatott, bár sokkal inkább átoknak érzékelte akkoriban. Ebből kellett a személyiségét újraépíteni, pszichoterápia és kezelések hosszú hónapjai során, amelyből alig van felállás. Amelyből ő felállt, újraépítette önmagát, erős és független személyiségként pedig erről könyvet is írt Gyémánt címen.

Olvasd el ezt is!

A fájdalmas, nehéz korszak, az áldozat-szerepkör mára már csak emlék. Vera tudja, hogy az attitűd, a hozzáállás a legfontosabb. Kárhoztatják, amikor vidéki fellépésekre jár, falunapon ad elő. De ő úgy látja, az egyszerű emberek ugyanúgy megérdemlik a szórakozást, és hogy élményt okozzon nekik, mint a jómódú nagyvárosi fiatalok. Büszke rá, hogy minden közönséggel megtalálja a hangot. Vera élete nehéz korszakát nem kívánja elfelejteni. Ezek az élmények érettebbé tették zenéjét és személyiségét.

A színészek által alkalmazott Sztanyiszlavszkij-módszerhez hasonló módon felidézi magában ezeket az érzéseket az alkotáshoz, előhozza a fájdalmakat, majd ki is lép a negatív érzésből. Erre az alkotói módszerre szükség van, hiszen bár az alkotómunka „végtelen örömök tárháza”, kellenek a fájdalmas érzések is a nagy alkotásokhoz. Bár ösztönei most is nagyon fontosak döntéseiben, úgy érzi, sokkal megfontoltabb lett.

Eddig Tóth Verát Cserháti Zsuzsával azonosították, mert főként feldolgozásokat énekelt, és kereste az útját a zenében, de úgy érzi, most végre „megtalálta az útját.” Életének és pályájának gyümölcsöző korszaka következik. Kicsit tart attól, hogy új könyvét, amiben sokat elmesél magáról, bemocskolja majd a bulvársajtó, de hisz abban, hogy szerettei és akik eddig szerették, szeretni fogják, bármit is írnak róla. És ez tényleg ilyen egyszerű.


Ha kíváncsi vagy a többi történetre is, szerezd be a könyvet!

Trendpercek: Egy táska, ami minden összeállításban jól mutathat!

A keresztpántos daraboknál praktikusabb fazont aligha találsz!

David Beckham közeli barátságba került egy modellel, és ennek Victoria egyáltalán nem örül...

A fiatal modell leginkább arról híres, hogy egyfolytában partizik, ráadásul nem akárhogy!

Ritka pillanat: a 77 éves Tina Turner megjelent a nyilvánosság előtt, és szinte sehol egy ránc!

A világhírű énekesnő már jó ideje nem jelenik meg nagyobb eseményeken, de most egy musical miatt kivételt tett.

9 dolog, amit csak akkor értesz, ha éltél már távkapcsolatban

A távkapcsolatnak sokak szerint több a hátránya, mint előnye, pont ezért nem is erőltetik annyian és inkább szakítanak, mielőtt komolyabra fordulna a dolog...

Nem fogod elhinni miből készülnek ezek a portrék

Sarah Vaci egy angol képzőművész aki megdöbbentően realisztikus, kifinomult és csodás kompozíciókat készít egy teljesen egyedi technikával, amit ő talált és fejlesztett ki.

Vajon Blake Lively mit szól, amikor férje szexjelenetet forgat?

Ilyen, ha a világ egyik legsikeresebb színésze a férjed...

Régen a fiúk viseltek rózsaszínt, a lányok pedig kéket – És ennek nagyon különös oka volt!

Ma már el sem tudnánk képzelni, hogy minden fiú rózsaszínt hordjon, de régen nem ez volt a helyzet!

Meglepő titkok, amiket az éttermi dolgozók sosem árulhatnának el

Az egészséged érdekében is jó, ha tudod ezeket!

Napi horoszkóp október 19.: a Bikák komoly lehetőséget kapnak, a Halak lelkileg töltődhetnek

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Bár tízezrek követik az Instagramon, Debreczeni Dóri sokkal több, mint egy csinos Insta-lány. A kisgyermekes anyuka rengeteget sportol, nagyon figyel az életmódjára, és nem lehet nem észrevenni, hogy abszolút kiegyensúlyozott életet él. Hogy mi a titok? Mégis honnan van ennyi energiája egy nőnek, aki anyuka, feleség és sportoló is a munkája mellett? Dóri ezekről mesélt a Joy.hu sorozatában.

8 dolog, amit valószínűleg nem tisztítasz ki elég gyakran

Sminkecset, ágynemű, mobiltelefon… naponta használod őket, hagyod, hogy felgyűljön rajtuk/bennük a piszok, nyüzsögjenek láthatatlan kis kórokozók… Vagy nem? Olvasd el, melyik hétköznapi holmidat milyen gyakran kellene kipucolnod.

Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Fizess elő féláron!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!