Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

4 dolog a lakásban, amit a legtöbben elfelejtünk tisztítani

Europress
4 dolog a lakásban, amit a legtöbben elfelejtünk tisztítani
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezekről talán még a tisztaságmániás emberek is hajlamosak megfeledkezni: nézd meg, mely tárgyakra férne rá egy alapos kipucolás...

Kávéfőző

Ha szeretnéd, hogy a kávéd mindig ugyanolyan zamatos ízű legyen, akkor érdemes bizonyos időközönként vízkőtleníteni a masinát. Ezt citromsavval/ecettel tudod megtenni, mégpedig az adott gép szervizkönyvében leírtaknak megfelelően. Ne mulaszd el, különben egyik reggel könnyen ébredhetsz arra, hogy egy csepp sem jön a fincsi, forró italból!

Díszpárnák

Sok ember pihen meg nap, mint nap a kanapédon és a díszpárnáidon? Akkor egész biztos, hogy ezeket is ki kell mosni párhavonta, mivel a por és a ruhákból rájuk kerülő szennyeződések ugyanúgy baciforrások lehetnek. Vedd le a huzatukat és tiszítsd őket az anyaguknak megfelelő módon!

Aurora díszpárna aqua - IDdesign
Aurora díszpárna aqua - IDdesign

Szemetes

A legnagyobb bacilusforrást a lakásban szintén sokan elfelejtik néha kipucolni. Pedig a szemeteskukában napokig álló ételmaradékok és a még ki tudja milyen hulladék nyomot hagynak magán, a vödrön is. Hetente-kéthetente egyszer érdemes átmosni, hogy ne legyen belőle baj.

Mosógép

Te is érezted már, hogy a ruháid illata nem volt annyira friss egy-egy mosás után? Ez valószínűleg amiatt volt, mert magára a gépre férne rá egy alapos tisztítás kívül-belül! Ezt ecet és sütőpor keverékével teheted meg, mégpedig úgy, hogy a legmagasabb fokozaton indítod el a masinát!

Kép
forrás: Europress

Ha szeretnéd, hogy az otthonod nem csak makulátlanul tiszta, de trendi is legyen, akkor vásárolj néhány új kiegészítőt az IDdesignban! Kuponunkkal ezt most kedvezményesen teheted meg, ha ide kattintasz!

Kép
Olvasd el ezt is!
Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!