Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Johnny Depp lánya végre a kifutón is debütált!

Johnny Depp lánya végre a kifutón is debütált!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ő az a sztárcsemete, aki nem csak szülei révén tündököl a reflektorfényben!

Azt már jól tudjuk, hogy Johnny Depp és Vanessa ParadisVanessa ParadisÉnekesnő, Színésznő, Modell10cikk3galéria0videóMég több róla génjeinek találkozása csodákra képes - ha másért nem, hát modellé cseperedő lányuk miatt mindenképpen.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Nézd meg, milyen volt Lily-Rose DeppLily-Rose Deppmodell, színésznő8cikk2galéria0videóMég több róla a szalagavatóján! - Álomszép ruha, csontsovány lány

Karl LagerfeldKarl Lagerfelddivattervező, divatfotós20cikk3galéria0videóMég több róla egy ideje múzsaként tekint Lily-Rose DeppLily-Rose Deppmodell, színésznő8cikk2galéria0videóMég több róla-re, éppen ezért szinte várható volt, hogy a kampányfotók után, a kifutón is megcsodálhatjuk a francia divatház egyik kedvenc gyöngyszemét.

A még csak 17 éves Lily pedig a minap a Metiers d'Arts Show-n végig is vonult Párizsban. A sztárcsemete - elnézést, modell - mellett pedig többek közt olyan neveket láthatott még a meghívottak lelkes tömege, mint Cara Delevingne, Pharrell Williams vagy éppen Sofia Richie.

És itt van még egy videó...

Végül itt egy fotó Pharrell-ről, Cara-ról és Karlról!

Kép
forrás: latestnewsvirals.com

Te mit gondolsz Lily-ről, szerinted ígéretes modellkarrier áll előtte?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!