Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szabadságot a bimbóknak! Sztárok, akik a melltartómentességre esküsznek

Szabadságot a bimbóknak! Sztárok, akik a melltartómentességre esküsznek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kedvenceink egyre inkább szeretnek sejtelmesen öltözködni, és örömmel mutatják meg mellüket is úgy, hogy közben azért valami textilt mégis rajta hagynak...

Szexi, merész és egy adott környezetben még sikkes is lehet, ha kicsit több látszik a megszokottnál!

A mai világban, sőt talán Madonna felbukkanása óta, már senkit sem lep meg az, ha egy nő saját domborulatait büszkén vállalva lép ki az utcára. Abban pedig lassan már semmi döbbenetes nincs, ha itt-ott azért egy bimbó is befigyel... Már nem kell a férfimagazinok hasábjait bújni ahhoz, hogy szép és formás melleket lássunk, elég csak átfutni a sztárhíreket, vagy elmenni valamelyik kedvencünk koncertjére.

A szexuális forradalom még mindig ezerrel dübörög, a textilek pedig ezzel egyenesen arányosan vékonyodnak, láthatóvá téve olyan részeket, melyek évtizedekkel ezelőtt még sokkal intimebbek voltak.

Természetesen az éremnek ott a másik oldala is, ami a melltartó használatának káros hatásaira hívja fel a figyelmet! Számos kutatás került már napvilágra ezzel kapcsolatban, de egyelőre úgy tűnik, még nem kell lehúznia a rolót egy fehérneműgyártó cégnek sem. A pro és a kontra tábor pedig remekül éldegél egymás mellett.

Hüledezni azt gondoljuk már felesleges, így lássunk pár példát arra, hogy kik érzik könnyebbnek azt, ha reggel inkább a melltartót otthon hagyják!

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Szabadságot a bimbóknak! Sztárok, akik a melltartómentességre esküsznek

Te mire szavazol? Melltartóval, vagy nélküle?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!