Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Egyik nagy nyári kedvencünk: a harangujjú felső!

Egyik nagy nyári kedvencünk: a harangujjú felső!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lehet ruha, lehet felső, egy a biztos: különleges!

Az évekkel és az inspirációs források bővülésével egyre inkább változnak a szabások is. Végre már nem csak az lehet szexi, ami a testünk vonalait precízen követi! Az oversized darabok korában nem a fazonban szunnyad a nőiesség, hanem a különleges megoldásokban. Láthattad már, hogy mennyire könnyen tovább lehet gondolni, akár csak egy egyszerű inget is, de a ruhák háza táján is van miből válogatni.

Évekkel ezelőtt hatalmas sláger volt a harangalakú szoknya, talán még a te szekrényed mélyén is szunnyad egy darab. A felállás idén viszont kicsit átrendeződött és most nem a szoknyák, hanem a felsőrészek öltenek harang formát. Mi imádjuk ezeket a lefelé szélesedő megoldásokat, amik egészen új színt visznek a hagyományos hosszú ujjú darabokba.

Kép

Az egész hullám felélesztése a Céline kinyúlt, kicsit túlméretezett ujjú kreációival kezdődött, valamikor a 2014-es őszi/téli kollekció környékén. Szinte várható volt, hogy ha valami bevált, attól nem könnyen szakadnak el a divattervezők sem. Így megpróbáltak a nadrágok, szoknyák és egyéb darabok után, felső, na, meg ruhafronton is újat alkotni! Az ausztrál tervező Ellery pedig végképp feltette a pontot az i-re, és már sejthető, hogy nem lesz megállás, mi pedig azt mondjuk: ne is legyen!

Kép

Egész egyszerűen nem tudunk betelni vele, így itt van még egy galériányi street style fotó ezen darabokról!

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Egyik nagy nyári kedvencünk: a harangujjú felső!

Mit szólsz? Neked is tetszik?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!