Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Trendfigyelő: Színesítsd a ruhatárad folklór darabokkal!

Trendfigyelő: Színesítsd a ruhatárad folklór darabokkal!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A folklór viseletek mindig is jelen voltak a palettán, csak sosem adagolták olyan nagy dózisban, hogy mindenkinek szemet szúrjanak, vagy éppenséggel unásig hordjuk őket.

A nemzeti viseletek klasszikus stílusjegyei kultúránként változtak, és változnak, ezen sokszínűségre a divatházak is felfigyeltek, így már évtizedek óta inspirálódnak a népi ruhadarabokból. Az első emlékezetes időpont az 1976-os évhez köthető, amikor is Yves Saint Laurent úgy gondolta, hogy a francia couture-t magasabb szintekre emeli, és az orosz kultúráig meg sem állt. Gazdag hímzések, színes kendők, fodros szoknyák és csizmák jellemezték a kollekcióját, azóta pedig már eltelt több mint 40 év...

YSL - Vogue Italy (1976)
YSL - Vogue Italy (1976)

A divattörténelemből mára ennyi elég is volt, nézzünk inkább körbe napjainkban, hiszen idén nyáron se maradunk "nemzeti viseletek által inspirált" kreációk nélkül.

Olvasd el ezt is!

Jellegzetes díszes hímzések, színes anyaghasználat, sokszor merészebb összkép jellemzi ezen darabokat, és bár első pillantásra nehezen emészthetőnek tűnnek, szerintünk kis adagokban egész jól szokhatók. Nem feltétlen kell rögtön egy feltűnőbb ruhát beszerezned, elég csak mondjuk blúzban gondolkodnod, vagy olyan kisebb kiegészítőkben mint például egy táska. Minden csak szokás kérdése, na meg persze ízlésé, hiszen anélkül mit sem ér az egész.

Első körben nézelődj street style gyűjteményünkben, aztán még bőven van időd eldönteni, hogy mennyire tudsz azonosulni ezzel az időtálló trenddel (mert ez valóban az)!

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Trendfigyelő: Színesítsd a ruhatárad folklór darabokkal!
Olvasd el ezt is!
Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!